- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.521
slm kızlar idrarla yapılan ovülasyon testim bugün baya çift çizgi çıktı oldukça belirgin ama c deki çizgide çok az bir ton farkı ile açık çalışmaya başlıyoruz bu durumda sanırım doğru bilgisi olan yazarsa sevinirim :)
beni saymadın ama burdayım ben. arada giriyorum yani.
hamile haberi okumak için.
evet canım bu akşam çalış yarın dahada koyu olucaktır
beni saymadın ama burdayım ben. arada giriyorum yani.
hamile haberi okumak için.
saol canım bende düşünüyordum testte yazdığına göre cden koyu olursa diyordu ondan tereddüt ettim ama saol şimdi rahatladım bari günde 1 kez kaliteyi çok düşürürmü acaba o takıldı şimdide kafama
merhabalar arkadaşlar
aranızad yeniyim. beş ay önce bir olumsuz gebelik geçirdim. 3 aydır tekrar uğraşıyorum. ilk defa sizlerden markasını duyduğum coretestten aldım. aldığımdan beri 12 ve 13.gün çok belirsiz ışıkta görünen 2.çizgi çıktı.bu günler çalıştık. 14. gün bayağı koyu çıktı en az C çizgisi kadar. ama bugün çalışamadık. 15.gün 14.gün kadar olmasada yibe bayağı koyu çıktı bugünde çalıltık. 16.gün 2. çizgi kayboldu ama yinede çalıştık. yani 2.çizginin en koyu olduğu 14.gün dışındaki önceki ve sonraki diğer günler çalıştık ama o gün 14.gün çalışamadık.14 ve 15.gün kasık ağrımda vardı. gerçi sanki o günde çalışsaydık %100 olacakmış gibi konuştum. çok stres oldum kaçırdım mı kaçırmadım mı diye. eşimlede aynı şehride değiliz dönemleri denk getirebilmek için 10 gün rapor aldım. her zaman yanyana gelemiyoruz.kafama takıldı. o günmü acaba yumurtlama olmuştur kaçırmışmıyımdır yine.
kızlar canım sıkılıyor. siz ne yapıyorsunuz?işte misiniz?
aklım takılan birşey var arkadaşlar.testleri hep öğlen saat 12 gibi yaptım. şimdi 14.gün koyu 2.çizgi göründü 15.günde o kadar olmasada C çizgisine yakın koyu çizgi çıktı.16.gün tek çizgiydi. geçmiş yazılanlarda sanki LH ın 24 saat yüksek kaldığını yumurtlama olduktan sonra düştüğünü okumuştum. şimdi ben 15.günmü yumurtlamış oluyorum ve de yumurtlama ile çatlama aynı zamanda mı oluyor. beni aytınlatırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?