Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar idrarla yapılan ovülasyon testim bugün baya çift çizgi çıktı oldukça belirgin ama c deki çizgide çok az bir ton farkı ile açık çalışmaya başlıyoruz bu durumda sanırım doğru bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

evet canım bu akşam çalış yarın dahada koyu olucaktır

merhabalar arkadaşlar
aranızad yeniyim. beş ay önce bir olumsuz gebelik geçirdim. 3 aydır tekrar uğraşıyorum. ilk defa sizlerden markasını duyduğum coretestten aldım. aldığımdan beri 12 ve 13.gün çok belirsiz ışıkta görünen 2.çizgi çıktı.bu günler çalıştık. 14. gün bayağı koyu çıktı en az C çizgisi kadar. ama bugün çalışamadık. 15.gün 14.gün kadar olmasada yibe bayağı koyu çıktı bugünde çalıltık. 16.gün 2. çizgi kayboldu ama yinede çalıştık. yani 2.çizginin en koyu olduğu 14.gün dışındaki önceki ve sonraki diğer günler çalıştık ama o gün 14.gün çalışamadık.14 ve 15.gün kasık ağrımda vardı. gerçi sanki o günde çalışsaydık %100 olacakmış gibi konuştum. çok stres oldum kaçırdım mı kaçırmadım mı diye. eşimlede aynı şehride değiliz dönemleri denk getirebilmek için 10 gün rapor aldım. her zaman yanyana gelemiyoruz.kafama takıldı. o günmü acaba yumurtlama olmuştur kaçırmışmıyımdır yine.

beni saymadın ama burdayım ben. arada giriyorum yani.
hamile haberi okumak için.

ayy kızlar ben bugün pot üstüne pot kırıyorum :kedi:

canım özür dilerim ben baktığımda altta hiç online görünen yoktu. ben de sürekli yazan aktif olan ismini bildiğim arkadaşları yazdım. kusura bakmayın noolur.

ben devirmedik çam bırakmadan en iyisi susup sadece okuma moduna geçeyim bugün :1no2:

spermlerde sorun yoksa düşmez canım. yarınki teste göre olmadı 1 gün ara verirsiniz.benimde 2. gün control çizgisinden koyu oldu ve o gece çatladı. ama sen bu günü değerlendir yarın bile çatlasa bugünki ilişkiden döllenebilir.

inşallah kaçırmamışsındır canım. en koyuyu gördükten sonraki 24-48 saatler arasında çatlama oluyor. sizde ertesi gün çalışmışsınız zaten.

aklım takılan birşey var arkadaşlar.testleri hep öğlen saat 12 gibi yaptım. şimdi 14.gün koyu 2.çizgi göründü 15.günde o kadar olmasada C çizgisine yakın koyu çizgi çıktı.16.gün tek çizgiydi. geçmiş yazılanlarda sanki LH ın 24 saat yüksek kaldığını yumurtlama olduktan sonra düştüğünü okumuştum. şimdi ben 15.günmü yumurtlamış oluyorum ve de yumurtlama ile çatlama aynı zamanda mı oluyor. beni aytınlatırsanız sevinirim.

yumurtlamayla çatlama aynı anda olmuyo yumurta büyüyüp çatlamasına 24veya 36saat varken teste çift çizgi çıkıyo bildiğim kadarıyla

o zaman çift çizgi göründüğü zaman yumurtlama başlamış oluyor ve 2.gün çift çizgi devam ederse hala çatlamamış büyümeye devam mı ediyor oluyor. 24-36 saat sonrada çatlıyorsa o zaman önemli olan 24-36 saat arasında yani çatladığı zaman ilişkide bulunabilmek dimi.
birde yumurta 12-24 saate kadar canlı kalabilir deniliyorya çatladıktyan sonra mı canlı kalabiliyor. eğer öyleyse koyu çizgi gördükten sonraki 24-36 saat sonrasındaki 1 günde önemli olmuyor mu. yanılıyormuyum.

çatlamadan bi gün önceside önemliymiş spermin yumurtaya ulaşması açısından ben geçen ay 17günü test yapmıştım tek çizgiydi ama koyu şeffaf akıntım vardı şüphelenip doktora gidnce yumurtamın 17mm olduğunu öğrendim elimde test kalmamıştı sonra yapamadım ama buayda çift çizgiyi yakalayamadım daha o konuda bişey diyemem

kızlar yapmıcam test dedim ama dayanamadım yaptım ama durum aynı ben en iyisi bal tarçın kürüne başlıyım tekrar

muhtemelen 14 ü gecesi yumurtlamışsın ve lh düşmeye başlamış. ovulasyon yumurtlama ve çatlama hepsi yumurtanın çatlayarak yumurtalıktan atılması olayıdır.
şimdi bende sana birşey soruyum. 16. gün test çizgisi hiçmi çıkmadı yoksa çokmu silik çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…