Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aaaa sana noluyoo yaaa ben seninle yapmıycam iştee.... sen çık aradan hamiş kallll yapma testtt inşallahhhh....:1hug:

:sinifsinif: daha hamile kalmadan kovuyorlar beni yaaaaa :roflol: . hiç belirti falan yok kız zorlan doğurtcak bunlar beni sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:

scuba çok teşekkürler cevabın için.27-28 de bir oluyorum ben düzenli adetlerim ama geç yumurtluyorum galiba. dediğin gibi bugünleri de boş geçirmeyim ne olur ne olmaz. eğer bu ay da kırmızı kart yersem hem dediğin testlerden hem de preesed alacağı kısmetse. ama inşallah gerek kalmaz. rabbimiz inşallah bebişlerimizi hemen verir bize.:CüvCüv:

amin canım inşallah opuyorumnanaktan

16.gün yani bugün aynı saatte test yaptım 2.çizgi hiç çıkmadı. o zaman 14.gün gece yumurtlamışsam kaçırdım zamanı yine.

yani 12.ve 13.gün çok silik, 14.gün çok koyu,15.gün yine koyu ama 14.günden çok az açık, 16.gün tek çizgi.
bizde 12-13-15-16.günler çalışma yapabildik. en koyu çıkan 14.gün yapamadık.

canım yumurtlamadan önce kullanılıyor. şuan bebeğinin senle olmadığından emin olmadan kullanma. yumurtlamadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum sen yinede bir bak istersen.
canım hamile değilimdir büyük ihtimalle ben 14.gün başladım testlere çok çabuk yumurtladığımı zannetmiyorum şuana kadarda bişey yok İkarışımdaki bitek çörekotu zararlı bebiş için oda olmadığına göre:kedi::çok üzgünüm:

tabii sen daha iyi bilirsin kendini ben sadece hatırlatmak istedim.

kızlar herkeze merhaba ya ben devamlı yumurtluyor olamam heralde dimi 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep kırmızı hep kırmızı ama silik değil kızarmış ama çokta kızarmış değil yani beni tatmin etmiyor ben araları boş geçirmiyorum 2 günde bir çalışıyorum ama ne olucak benim bu halim vallahi bende neye özeniyorum biliyomusunuz hani bu kırmızı görüpte ertesi gün hiç birşey göremeyenlere en azından yumurtladık geçti diyolar ama ben hep YUMURTLUYORUM sanırsam resmi yüklüyorum bugünkü test sonucum

işte test sonucum bugün saat 14:30 da yaptım zaten oruçluydum diye bişey içmiyorum ve 4 saat idrar tutupta yaptığım test sonucum alla allah ya:çok üzgünüm::uhm::uhm:

ovulasyon testinde sürekli cift cizgi cıkınca gebelik oluyormus heralde burada okumustum.benimde arkadaslar bir belim agrıyo kasıklarım batıyo bilmiyorum ne oluyorsa.bir oglum var hamile kalmadan önce bilmiyordum bunların hic birini ilk denedigimiz gün hamile kalmıstım sansa bakarmısınız sanıyordum erkek bosalınca hemen hamile kalınır.:kedi:ama degilmis simdi ikinci icin ugrasıyorum valla beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…