- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.561
aaaa sana noluyoo yaaa ben seninle yapmıycam iştee....sen çık aradan hamiş kallll yapma testtt inşallahhhh....:1hug:
saydığın belirtiler yumurtlamayı işaret ediyor. siklusun uzunluğu kaç? 28 günden uzunsa 5 test yeterli olmayabiliyor. inşallah bu ay gelir bebişin ama olmazsa tanesi 1 lira olanlardan almanı tavsiye ederim. sen bu günleri boş geçirme inşallah gerek kalmaz.
scuba çok teşekkürler cevabın için.27-28 de bir oluyorum ben düzenli adetlerim ama geç yumurtluyorum galiba. dediğin gibi bugünleri de boş geçirmeyim ne olur ne olmaz. eğer bu ay da kırmızı kart yersem hem dediğin testlerden hem de preesed alacağı kısmetse. ama inşallah gerek kalmaz. rabbimiz inşallah bebişlerimizi hemen verir bize.:CüvCüv:
ben geldiiiiiiim...
amanııın...iftar saati yaklaşıyor gip iftar hazırlayım...scubacım öptüm canımın içi...
muhtemelen 14 ü gecesi yumurtlamışsın ve lh düşmeye başlamış. ovulasyon yumurtlama ve çatlama hepsi yumurtanın çatlayarak yumurtalıktan atılması olayıdır.
şimdi bende sana birşey soruyum. 16. gün test çizgisi hiçmi çıkmadı yoksa çokmu silik çıktı.
muhtemelen 14 ü gecesi yumurtlamışsın ve lh düşmeye başlamış. ovulasyon yumurtlama ve çatlama hepsi yumurtanın çatlayarak yumurtalıktan atılması olayıdır.
şimdi bende sana birşey soruyum. 16. gün test çizgisi hiçmi çıkmadı yoksa çokmu silik çıktı.
canım hamile değilimdir büyük ihtimalle ben 14.gün başladım testlere çok çabuk yumurtladığımı zannetmiyorum şuana kadarda bişey yok İkarışımdaki bitek çörekotu zararlı bebiş için oda olmadığına göre:kedi::çok üzgünüm:canım yumurtlamadan önce kullanılıyor. şuan bebeğinin senle olmadığından emin olmadan kullanma. yumurtlamadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum sen yinede bir bak istersen.
canım hamile değilimdir büyük ihtimalle ben 14.gün başladım testlere çok çabuk yumurtladığımı zannetmiyorum şuana kadarda bişey yok İkarışımdaki bitek çörekotu zararlı bebiş için oda olmadığına göre:kedi::çok üzgünüm:
kızlar regli geliyor galiba karnım ve bacaklarım sızlamaya başladı. :çok üzgünüm:
scuba hamilelik ve regl belirtileri hemen hemen yanıymış beki hayırlı haberler verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?