- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.581
kızlar regli geliyor galiba karnım ve bacaklarım sızlamaya başladı. :çok üzgünüm:
hep bu şekilde çıkıyor ne silik nede koyu:?
edacım dün akşam aynısı bana oldu aha dedim bu kadar erken merken gelecek herhalde. ama henüz bişi yok... gerçi ben seninkinin geleceğini pek sanmıyorum... opuyorumnanaktan
canım gelmedi birşey çok dinliyorum kendimi heralde. ama dün migrenim tuttu çok hafif geçti bu sefer bende şaşırdım. suda eriyen yarım aspirinle geçti. kaç aydır migrenden 2 gün sonra regli oluyorum. öncedende regli olduğum gün gelirdi. bugün değil ama yarın yerim kırmızı kartı. opuyorumnanaktan
ya bende sürekli silik çizgi çıkıyor ne koyu ne hiç yok. bugünde yapıcam bakalım o nasıl çıkıcak.
hayırlısı edacım.. inşallah herşey gönlümüzce olur.. bu ay olmazsa bir dahaki aya inşallah...
evet canım bir dahaki ay değilde sonraki ay olabilir. 1-2 hafta sonra eşimden ayrı kalıcam. tamda yumurtlama döneminde. olsun geç olsun güç olmasın. kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar ,
ben de gg'den ovulasyon testi aldım dışı mor olanlardan. Adetim bitti ve dün 6. gündü 2-3 saat sıvı almadım akşam 20.0 gibi iftar sonrası baktım .2. çizgi çıkmıştı .resmi yükleyebilirsem size şimdi yollayacağım, geçmişe dönmedim. lütfen yorum yapamısınız, ben bu ay ilk defa deniyorum ve şaşırdım ikinci çizgiyi görünce birliktelik ne zaman olmalı ,lütfen cevap bekliyorum, şimdididen teşekkürler
sanırım resim eklendi lütfen cevaplarmısınız 6. gün sonucum
adet periyodum 25 ila 27 gün arası oluyor.
canım daha tam kızarmamış ama kızarmaya başlamış. iki çizginin de en azından aynı koyulukta olması gerekiyor. sen garanti olsun diye her gün teste devam et ve 2 günde bir çalışmalara başla derim. hayırlı olsun...
ha bir de dün niyetli değildim ,2-3 saat sıvı almadım ve 20.00 de baktım. Ben niyetliyim bugün de aynı saattte bakacam; ama kafama takılan hiç sıvı almadığım için sonucum etkilenir mi acaba ?
içinde de 20.00 ye kadar diyo du ama,nasıl yapayım arkadaşlar
hayır etkilemez canım. zaten önemli olan çok az sıvı almak. çok sıvı idrarı incelttiği için hormonlar çok belli olamıyor. sen şimdi sıvı almadığın için daha bile etkili olur. yine aynı saatte yap canım hep aynı saatte olması daha iyi
ÇOKKK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM SAĞOLASIN, BAKALIM BUGÜN NE ÇIKACAK ,
PAZT DE DR KONTROLÜM VAR. O GÜN GÖRÜŞÜP ANLATICAM BELKİDE BAZI ŞEYLERİ YANLIŞ YAPIORUZ BİLEMEDİM.
BUGÜN RENK KOYULAŞIRSA BUGÜN VE YARIN
PEKİ YİNE AYNI OLRSA SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ
DENESEK Mİ YİNE DE BUGÜN(sperm kalitesi düşmesin die soruyorum)
aşk olsun adamın yemek jestine uyuyarakmı cevap verdin olmadı yani bukadar kibar bi beye bu yapılırm şaka şaka en kötü gününüz dün gibi olsun canım seneye bebeyinle kutlarsınız inşallah evlilik yıldönümünüzü :Saruboceq: inşallah canımgününüz aydın olsun canım bacılarım.
edacım, ayçacım, gülaycım, iremcim, tuanacım, özgecim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
inşallah evliliklerimizin bu senesinde isteyen herkesin yuvası bebeklerle şenlensin...
dün eşim beni yemeğe çıkardı, işyerime de çiçek göndermiş.. yemekten sonra eve geldik ben biraz uzandım ve uyumuş kalmışım(((((( eşim de biraz uyur uyanır diye uyandırmamış. 3 saat falan uyumuşum sonra eşim de artık yatakta uyuyayım diye kaldırdı.. ne oldu anlamadım ama kaç gecedir tv karşısında sızıp kalıyorum zaten kociş yapsa aynısını dilimden kurtulamazdı...
bu arada dün test yaptım. hani şu mor ambalajlı olan sizinkilerden yine hiç çizgi çıkmadı. kendi testlerimde (mavi ambalajlı olanlar) silik de olsa çizgi hep çıkıyordu. bundan bir defa daha yapmıştım yine hiç 2. çizgi çıkmamıştı. sanırım bu mor olanlar daha hassas.
sonra yemeğe çıkmadan önce bir gebelik testi yapmak geldi içimden. eşimden habersiz yaptım. hiiiiç 2. çizgi çıkmadı. zaten umudum yoktu. ama heyecanla bekledim ne yalan söyliyim.
benden haberler böyle canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?