Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah razı olsun gülaycım inşallah canım amiiin.

ben de anlamadım valla 3 saat uyumuşum bir de ben yarım saat anca uyumuşum gibi hissettim. bir de adamcağız annesiyle babasını altınoluktan almaya gidecekti dün, evlilik yıldönümümüz diye bugüne ertelemişti. kısmet işte üzüldüm ama önemli olan aynı çatı altında olmak değil mi...

canım ben bu sabah tekrar kan verdim benim durumum sizlerden biraz farklı ben hergün kan sulandırıcı iyne oluyorum o yüzden çok emin olmam lazım gebelik varmı yokmu diye yoksa adete 2gün kala iyneyi kesmem lazım gebelik varsa iyneye devam etmem gerekiyor yoksa bebeye kan yollayamıyorum ve ölüyor 2 bebeyim bu nşekilde öldü karnımda araştırdılar soprun kan pırtılaşmasıymış

tabi canım önemli olan yan yana olmanız bu arada bu uykun çok dikkatimi çekti senin kaç günün var adetine

tabi canım önemli olan yan yana olmanız bu arada bu uykun çok dikkatimi çekti senin kaç günün var adetine

yok yok çekmesin canım ben hep uyuşuğumdur zaten. hele bu mevsim dönümlerinde yataktan kazıyamam kendimi. yine öyle işte :))))) geçen ay 4 ünde olmuştum bu ay 1-2 gibi olurum herhalde gülaycım :)

arkadaşlar herkese mrb, sizlere birşey sormak istiyorum...
ovulasyon testi ne kadar işe yarıyor, birde netten yaptığınız ovulasyon günü hesaplamasıyla günleri tutuyormu, karşılaştıranınız oldumu?

hoşgeldin marall.

işe yaradığını söyleyebiliriz çünkü bu sayede hamile kalan birçok arkadaşımız var.

ben kendi adıma internetteki hesaplayıcılarla testin birbirini tutmadığını gördüm. zaten yumurtlama stres, beslenme, mevsim değişiklikleri, hormonal oynamalar gibi nedenlerle erken ya da geç olabiliyor. o hesaplayacılar ise tamamen adet dönemi verilerine göre tahmini günleri veriyor.

çok teşekkürederim elover, netten core marka bir test aldım ama sanırım bu ay kaçırdım bir daha ki ay deneyeceğim...

iyi yaptın tatlım inşallah bir daha yaşamazsın çok sağlıklı bir hamilelikle yine çok sağlıklı bebğini alırsın kucağına canım. bizede haber verirsin dimi sonucunu merak ederiz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…