- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.601
aşk olsun adamın yemek jestine uyuyarakmı cevap verdin olmadı yani bukadar kibar bi beye bu yapılırm şaka şaka en kötü gününüz dün gibi olsun canım seneye bebeyinle kutlarsınız inşallah evlilik yıldönümünüzü :Saruboceq: inşallah canım
günaydın gülaycım hoşgeldiin...
senin günün yakındı diil mi canım. inşallah hayırlısı neyse o olsun.. umarım regl değil de bebiş belirtisidir ağrıların da ayçacığıma kardeş gelir.
Allah razı olsun gülaycım inşallah canım amiiin.
ben de anlamadım valla 3 saat uyumuşum bir de ben yarım saat anca uyumuşum gibi hissettim. bir de adamcağız annesiyle babasını altınoluktan almaya gidecekti dün, evlilik yıldönümümüz diye bugüne ertelemişti. kısmet işte üzüldüm ama önemli olan aynı çatı altında olmak değil mi...
tabi canım önemli olan yan yana olmanız bu arada bu uykun çok dikkatimi çekti senin kaç günün var adetine
arkadaşlar herkese mrb, sizlere birşey sormak istiyorum...
ovulasyon testi ne kadar işe yarıyor, birde netten yaptığınız ovulasyon günü hesaplamasıyla günleri tutuyormu, karşılaştıranınız oldumu?
hoşgeldin marall.
işe yaradığını söyleyebiliriz çünkü bu sayede hamile kalan birçok arkadaşımız var.
ben kendi adıma internetteki hesaplayıcılarla testin birbirini tutmadığını gördüm. zaten yumurtlama stres, beslenme, mevsim değişiklikleri, hormonal oynamalar gibi nedenlerle erken ya da geç olabiliyor. o hesaplayacılar ise tamamen adet dönemi verilerine göre tahmini günleri veriyor.
çok teşekkürederim elover, netten core marka bir test aldım ama sanırım bu ay kaçırdım bir daha ki ay deneyeceğim...
scubaaaaa mesaj kutunu boşaltsana......... sana özelden msj atamıyorum. teşk. ederim verdiğin bilgiler için..
canım ben bu sabah tekrar kan verdim benim durumum sizlerden biraz farklı ben hergün kan sulandırıcı iyne oluyorum o yüzden çok emin olmam lazım gebelik varmı yokmu diye yoksa adete 2gün kala iyneyi kesmem lazım gebelik varsa iyneye devam etmem gerekiyor yoksa bebeye kan yollayamıyorum ve ölüyor 2 bebeyim bu nşekilde öldü karnımda araştırdılar soprun kan pırtılaşmasıymış
tmm canım
aaa mesaj kutun dolu diye mi yani.. ben sana mesaj tamıştım dün cevap vermeyince nooldu kırıldı mı acaba demiştim opuyorumnanaktan
kız ben sana cevap yazdımya iyi bak kutuna sengözlerimebaksanab
aaaa kız yollamamışım ama yazdığımı hatırlıyorum. iyce yedim mi kafayı acaba laelaelaelaelae
şakkıdı ben demiştim bacım sanaaaaa
kusura bakma canım cevap yazdım ama kutu dolu diye yollayamadım demek. opuyorumnanaktan
ne kusuru edoşuuuum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?