- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.621
canım ben bu sabah tekrar kan verdim benim durumum sizlerden biraz farklı ben hergün kan sulandırıcı iyne oluyorum o yüzden çok emin olmam lazım gebelik varmı yokmu diye yoksa adete 2gün kala iyneyi kesmem lazım gebelik varsa iyneye devam etmem gerekiyor yoksa bebeye kan yollayamıyorum ve ölüyor 2 bebeyim bu nşekilde öldü karnımda araştırdılar soprun kan pırtılaşmasıymış
hu hu kimsecikler yok mu?
iyiyim canım sen nasılsın...dün evlilik yıldönümünüzmüş galiba...inşallah daha çooooooooook uzun yıllar bir arada olursunuz. Tabi bebişlerle beraber...
kızlar clear blue dijital ovulasyon testinin içinde kaç tane test çıbuğu var? onlar bitince bir sonraki ay yedek çubuk alabiliyo muyuz??? yani dijital olan tek kullanımlık mı?
günaydın kızlar
nasılsınız. umarım hepiniz iyisinizdir.
ovülasyon testinde 14.ve 15.gün koyu çizgi görmüştümya 16.gün silikte olsa 2.çizgi yoktu tek çizgiydi 17.gün yani bugün yine yaptım silikte olsa 2.çizgi tekrar çıkmıştı.
kızlar clear blue dijital ovulasyon testinin içinde kaç tane test çıbuğu var? onlar bitince bir sonraki ay yedek çubuk alabiliyo muyuz??? yani dijital olan tek kullanımlık mı?
canım içinde 7 adet test çubuğu var ve yedekleri satılmıyor malesef. yedek bulursanız da kullanmayın çünkü onlar kullanılmış testlerden artanlardır ve cihazların pili sadece 7 tane kullanmaya göre ayarlanmış olduğu için daha fazla stickle kullanırsanız yanlış sonuçlar alabilirsiniz diyorlar.
çok teşşekkür ederim bebekelover arkadaşım cevabın için. bu testin fiyatı biraz pahalı. bunun dışında bana hangi marka ovulasyon testini tavsiye edersiniz???? bu konuda yardımcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim....bu ay 2. ayımız olucak inşallah hamile kalırım.dualarınızı eksik etmeyin....
BEBEKELOVER AR4KADAŞIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.DAHA NİCE SENELER EVLATLARINIZLA BİRLİKTE MUTLU OLURSUNUZ İNŞALLAH. BİZİMDE 26 AĞUSTOSTU :1hug: KAÇ SENE OLDU CANIM EVLİLİK??? NE KADARDIR BEBEK İSTİYOSUNUZ???
bu tanesi 1 lira olan testin markası ne acep?? benim haberim yoktu bu 1 liralıktann
bu tanesi 1 lira olan testin markası ne acep?? benim haberim yoktu bu 1 liralıktann
bende cift cizgiyi gördüm ama alıskanlık yaptı hala test yapıyorum duramıyorum.bugun 10 gün oldu test yapmaya baslayalı cizgi hic git miyo silik ama ikinci cizgi hep var boylemi oluyo hep kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?