Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benim ben bu mesajını görmemişim çok özür dilerim. çok üzüldüm ama Allah dermansız dert vermesin. inşallah bu ay güzel haberi alırsın ve bebişin seninledir. inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder...

iyiyim canım sen nasılsın...dün evlilik yıldönümünüzmüş galiba...inşallah daha çooooooooook uzun yıllar bir arada olursunuz. Tabi bebişlerle beraber...

kızlar clear blue dijital ovulasyon testinin içinde kaç tane test çıbuğu var? onlar bitince bir sonraki ay yedek çubuk alabiliyo muyuz??? yani dijital olan tek kullanımlık mı?

günaydın kızlar
nasılsınız. umarım hepiniz iyisinizdir.

ovülasyon testinde 14.ve 15.gün koyu çizgi görmüştümya 16.gün silikte olsa 2.çizgi yoktu tek çizgiydi 17.gün yani bugün yine yaptım silikte olsa 2.çizgi tekrar çıkmıştı.

kızlar clear blue dijital ovulasyon testinin içinde kaç tane test çıbuğu var? onlar bitince bir sonraki ay yedek çubuk alabiliyo muyuz??? yani dijital olan tek kullanımlık mı?

kullanan arkadaş varsa oda cevap verir. benim bildiğim 5 yada 7 tane var içinde yedek alınabiliyormu bilmiyorum. biz tanesi 1 lira olanlardan kullanıyoruz.

normal heralde bendede hep silik çıkıyor hatta bir gün koyulaşmıştı biraz sonra yine silikleşti.

canım içinde 7 adet test çubuğu var ve yedekleri satılmıyor malesef. yedek bulursanız da kullanmayın çünkü onlar kullanılmış testlerden artanlardır ve cihazların pili sadece 7 tane kullanmaya göre ayarlanmış olduğu için daha fazla stickle kullanırsanız yanlış sonuçlar alabilirsiniz diyorlar.

çok teşşekkür ederim bebekelover arkadaşım cevabın için. bu testin fiyatı biraz pahalı. bunun dışında bana hangi marka ovulasyon testini tavsiye edersiniz???? bu konuda yardımcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim....bu ay 2. ayımız olucak inşallah hamile kalırım.dualarınızı eksik etmeyin....

BEBEKELOVER AR4KADAŞIM BU ARADA EVLıLıK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.DAHA NıCE SENELER EVLATLARINIZLA BıRLıKTE MUTLU OLURSUNUZ ıNŞALLAH. BıZıMDE 26 AĞUSTOSTU :1hug: KAÇ SENE OLDU CANIM EVLıLıK??? NE KADARDIR BEBEK ıSTıYOSUNUZ???

rica ederim canım ne demek... ben digital olandan sadece 2 testi kullandım bitmesin hemen diye :))) onun dışında gittigidiyor açık arttırma sitesinde ovulasyon testi yazarsan gayet uygun fiyata bulabilirsin. bizler ordan aldık testleri. bu arada digital olanı e-bay sitesinden aldım ben kargosuyla falan 35-40 milyon civarında tuttu. burada 117 lira falan sanırım. istersen e-bay den de alabilirsin. gerçi ben gülen yüzü tutturamadım ama :))))))))))

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. senin de kutlu olsun bir yastıkta kocayın inşallah, önümüzdeki sene bebilşinizle kutlayın inşallah. 4 sene oldu canım, ilk defa bu ay denedik. hayırlısı Allah'tan, çok bekletmez inşallah :Saruboceq:

sizin ne kadar oldu canım, bu arada ben hande :)

bende cift cizgiyi gördüm ama alıskanlık yaptı hala test yapıyorum duramıyorum.bugun 10 gün oldu test yapmaya baslayalı cizgi hic git miyo silik ama ikinci cizgi hep var boylemi oluyo hep kızlar

bu tanesi 1 lira olan testin markası ne acep?? benim haberim yoktu bu 1 liralıktann

bende cift cizgiyi gördüm ama alıskanlık yaptı hala test yapıyorum duramıyorum.bugun 10 gün oldu test yapmaya baslayalı cizgi hic git miyo silik ama ikinci cizgi hep var boylemi oluyo hep kızlar

benimde aynı çizgi silik ama var

canlarım ben sizin yaptığınız o mor ambalajlı olan testi 2 defa yaptım farklı zamanlarda ikisinde de sadece tek çizgi çıktı diğeri görünmedi bile. ama mavi ambalajlı olanı yaptığımda 2. çizgi mutlaka çıkıyordu, ne ilginç di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…