Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

allah allah ozaman bizim silik çizgiler aslında dahamı koyu. ama ben c den daha koyuyuda gördüm.

bilmiyorum canım .. ben de pek anlayabilmiş değilim. kafam çok karıştı. hani maviler dandik desem digital testte de gülen yüz çıkmadı ama test çubuğunu çıkardığımda iki çizgi birbirine hemen hemen çok yakındı. onda da çifti gördüm yani.. ya da bana gelen testler bir garip ne diyim anlamadım fisfisfis

rica ederim canım. bence sen gelince bir dene hem alıştırma yapmış olursun. hayırlı olsun :)

reglimin üstünden 10 gün geçti tahminime göre ve net hesaplamama göre ovulasyon döneminde son 2 günün içindeyim,çok ta geç kalmış sayılmam :)) testi aldım deneyeyim öyleyse akşam eve gittiğimde :)))
çok saol :))

ne demek canım inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi yakalarsın a.s.

handecim bende pelin ... Bizim 3 yıl oldu evleneli bu ay bizimde 2. Ayımız olacak beraber aynı zamanlardayız. Inşalllah en kısa zamanda olur yarabbim... Sen hangi testi kullanıyosun. Hangi marka??

handecim bende pelin ... Bizim 3 yıl oldu evleneli bu ay bizimde 2. Ayımız olacak beraber aynı zamanlardayız. Inşalllah en kısa zamanda olur yarabbim... Sen hangi testi kullanıyosun. Hangi marka??

memnun oldum canım. ben bütün hepsini kullanıyorum :)) şaka bir yana önce mavi ambalajlı olan ovulasyon testini kullandım ama bitti. adını unuttum şimdi. 2 defa digital olanı kullandım clearblue. şimdi de core test marka mor ambalajlı olan testi kullanıyorum ama onda hiç çizgi göremiyorum. burdaki arkadaşların çoğu core testi yani mor ambalajlıyı kullanıyor pelincim.

inşallah Allah hepimizi tez zamanda evlat sahibi yapar, hiçbirimizi çok bekletmez inşallah :Saruboceq:

inşallah canım.allah dualarımızı kabul etsin. yaa ben çok kararsız kaldım hangi markayı alayım die. internettekilere güvenmiyorum hiç. coretest eczanelerde satılıyo mu?

eczanelerde çok pahallı pelincim yani 5 tanesi 30 TL civarında. internette 30 tanesi 32 lira falan öyle düşün. güvenmeyecek bir durum yok herkes memnun. bence alabilirsin ama karar senin.

eczanelerde çok pahallı pelincim yani 5 tanesi 30 TL civarında. internette 30 tanesi 32 lira falan öyle düşün. güvenmeyecek bir durum yok herkes memnun. bence alabilirsin ama karar senin.
:roflol:
internetten alıp hamile kalan var mı?lülülülülülü çok komik bi soru oldu.. ayy bilmiyorumki pimpirikliyim ben biraz... karar veremedim. hangi rengi olması lazım??? bide internette neden bu kadar ucuz.???? bide canım senin adet tarihin ne zaman kaçıncı günüdesin???

var var pelincim, benim bildiğim burda da liste vardı hamile kalanların listesi. geçmiş sayfalarda bulabilirsin. internette neden ucuz bilmiyorum ama internette genelde herşey daha ucuz zaten :))) mor-beyaz renkli ambalajı olanı alabilirsin core tests adı.

geçen adetim 4 ağustos bu ayki 1-2 si gibi herhalde. 25. günümdeyim bugün. ama kasık ve bel ağrılarım başladı. zaten bu aydan çok umudurm yoktu. kısmet hayırlısı neyse o olsun. Allah çok bekletmesin inşallah.. :Saruboceq:

pekiii hande bacımm diyelim internetten aldık eve mi geliyor yoksa burda ptt kargo yazıyor ptt'ye mi? ödeme nası oluyor? ayy çok sordum dimi :kedi:

pekiii hande bacımm diyelim internetten aldık eve mi geliyor yoksa burda ptt kargo yazıyor ptt'ye mi? ödeme nası oluyor? ayy çok sordum dimi :kedi:

aşkolsun canım sorucaksın tabi biz de biliyorsak yanıtlıcaz yoksa burda işimiz ne :))))

ptt kargo verdiğin adrese getiryor diye biliyorum canım. ben daha çabuk olsun diye özel kargoyla yollamarını istemiştim mesaj atarak. günümü kaçırmak istemedim ama ptt kargo da 3 günde falan getirir adrese canım kaydirigubbakcemile5

mrb bende netten aldım dün,msj görünce yard. olayım dedim ismini veremioruz galiba sitenin ama sana özelden atayım istersen...

sağol yardımın için canımm opuyorumnanaktan siteyi biliyorum da ödeme olayı nasıl oluyor,eve mi geliyro sen mi gidip alıyorsun ptt den onları bilmiyorumm..yoksa bunlar da sitede yazıyor da ben mi göremedimm:kedi:

çok teşekkür ederiiimmm canımcım opuyorumnanaktan.. çok sağol yeterli bilgi alındıı

sağol yardımın için canımm opuyorumnanaktan siteyi biliyorum da ödeme olayı nasıl oluyor,eve mi geliyro sen mi gidip alıyorsun ptt den onları bilmiyorumm..yoksa bunlar da sitede yazıyor da ben mi göremedimm:kedi:

ne demek bacım rica ederim. belki yazıyordur ama tekrarlamış olduk fena mı oldu yani :asigim:

ben satıcıyı bayağı bir soru yağmuruna tuttuktan sonra aldım, 1 günde geldi...ödemeyi kredi kartı ile yaptım başka yolu varmı bilmiorum siteye kredi kartı bilgilerimi girdim , o şekilde tahsil ediyorlar, ayrıca güvenilir bi site daha öncede alışveriş yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…