- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.661
kızlaar ikinize de teşekkür ederim bilgiler için!!! huyum kurusun fazla sorgulayıcıyımdır :kedi: sağolun tekrar..
benim testler yesil olanlardan acaba hatalımıki ondanmı silik cizgi hep var
benim testler yesil olanlardan acaba hatalımıki ondanmı silik cizgi hep var
canım ben reglinin 3. ve 7. günü yaptığımda çıkmadı. 9. günden sonra çok silik çıkmaya başladı. hande tam tersini söylüyor mavilerden silik çıkarken mor olanlarda hiç çıkmamış.
evet edacım bende dediğim gibi mor paketlilerde hiç mi hiç 2. çizgi yoktu. halbuki 1 akşam önce mavi paketlilerden yaptığımda kontrol çizgisinden sadece 2 ton açık bir ikinci çizgi vardı. ya benim LH sapıtıyor ya da bu testler arasında fark var :uhm:
scubacım ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı gebelik yaptım tek çıktı ki bu normal henüz 7 gündür deniyoruz yani çalışıyoruz ama ovulasyon testini adetimin 2. gününden beri yapıyorum hep o yüklediğim çizgi renginde çıkıyor bakalım bi sorun yoktur inşallah ...ovulasyon testinde tek çizgiyi görsem artık rahatlıycam 11 gün oldu hep çizgi görüyorum. hayırlısı olsun korktum şimdi bu aydan sonra olmazsa doktor yolu göründü bana sanırım birde ben preseed le birlikte kullanıyorum bakalım ya .....
yani sonuç olarak mor paketli olandan mı alıyoruuz mavi paketli olandan mı?
yani sonuç olarak mor paketli olandan mı alıyoruuz mavi paketli olandan mı?
scubacım ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı gebelik yaptım tek çıktı ki bu normal henüz 7 gündür deniyoruz yani çalışıyoruz ama ovulasyon testini adetimin 2. gününden beri yapıyorum hep o yüklediğim çizgi renginde çıkıyor bakalım bi sorun yoktur inşallah ...ovulasyon testinde tek çizgiyi görsem artık rahatlıycam 11 gün oldu hep çizgi görüyorum. hayırlısı olsun korktum şimdi bu aydan sonra olmazsa doktor yolu göründü bana sanırım birde ben preseed le birlikte kullanıyorum bakalım ya .....
bende 4 gün koyu çıktı öncesi sonrası silikti yani. senin yumurtlamadan sonrasımıydı resmini koyduğun.
az kalmıs canım testi yapmaya devam et :1hug:
iyi geceler kızlar ben çok mutsuzum bugün bizim mahalleden biri bana dedki az gel bişey dicem dedi bende gittim bana hamilemisin ikiz bebek bekliyomuşun dedi bende yok dedim komşumla karıştırdınız galiba dedim komşum ikizlere hamilede işte böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim olmadan herşey eksik ya geçmişi okuyum dedim kafam başka yerde olduğu için okuyamadım kusura bakmayın şuanda sadece paylaşmak istedim
:) ama hep bu şekilde çıkıyor ya tam kızarsın yada çıkmasın buda bir stres yaratıyor yahuçok üzgünüm::roflol::CüvCüv:sırnaşık şey
seni çok iyi anlıyorum benden 10 yaş büyük halam hamile benden 2 yaş küçük kuzenim doğurdu iş arkadaşım 6 aylık hamile ve 7 aylık evli çevremde bi dolu hamile nereye baksam karnı burnunda gezenler sonra üst kat komşum hamile en yakın arkadaşım 5 aylık hamile diğer en yakın arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı benimle aynı zamanda evlenen arkadaşımın kucağında bebiş var YANİ ANLIYCAĞIN YANLIZ DEĞİLSİN AMA HAYIRLISIY BUYMUŞ DİYORUM RABBİMİN BİLDİĞİ ELBET BİŞİ VAR VAKTİ ZAMANI VAR ALLAHIM NASİP ETSİN HEPİMİZE ETSİN AMA HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN YANİ seni çok iyi anlıyorum tuanacım:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq:iyi geceler kızlar ben çok mutsuzum bugün bizim mahalleden biri bana dedki az gel bişey dicem dedi bende gittim bana hamilemisin ikiz bebek bekliyomuşun dedi bende yok dedim komşumla karıştırdınız galiba dedim komşum ikizlere hamilede işte böyle kendimi kötü hissediyorum bebeğim olmadan herşey eksik ya geçmişi okuyum dedim kafam başka yerde olduğu için okuyamadım kusura bakmayın şuanda sadece paylaşmak istedim
ya aslına bakalırsa canım arkadaşım benim çok düzenli bir adet periyodum varken son 1 aydır düzensizleşti ve bu testede başlamamım tek sebebi bu oldu yumurtlamamı bilemediğim için başladım ben ayın 8 de adet olurdum bu ay 18 de oldum ve adet günü içinde testi yapmaya başladım hiç güvenmiyordum çünkü bir ara duydum adetliykende yumurtlaya biliyormuş insan ve adett günümün 2. günü kızarmaya başladı çizgi odur budur hep kırmızı ama tam kırmızıda değil gördün zaten veya çok silikte değil sanki bir sonraki gün tam kırmızı olucakmış gibi duruyor bende adetim biter bitmez 2 günde bir çalışmalara başladım boş durmuyorum okadar kafam karıştıki anlatamam:uhm::uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?