Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım öncelikle kaç günde 1 adet olduğun önemli.Eğer 28 günde 1 oluyorsan yumurtlaman 13. ya da 14 .gün olur...Ovulasyon testi de yumurtlama olacak günü 1 ya da 2 gün önce gösterir...yani 28 günde 1 adet oluyorsan yumurtlama testine 10.günden sonra başlayabilirsin ben 12. günde çift çizgiyi gördüm

Arkadaşlar bende lab markalı ovulasyon testi ile hamile kaldım iki çizgi gördüğüm gün birde silikleştiği gün birlikte olmuştum umarım tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben ne yazık ki 11 haftalık bebeğimi kaybettim

ama normal değerlerini de yazman gerekir canım.FSH LH dan yüksek olsa daha iyi olurdu tabi ama pco olması için LH ın FSH dan 3 katı büyük çıkması gerekirdi yani LH 19 felan cıksa kesin pco derlerdi

Doktor kesin okarak pco var da demedi zaten. Bskalim ne var ne yoksa da artik onemli olan tedaviye bsslamak. Gerisi gelir insallah
Bu degerler asagi yukari normal degerlerin ortasinda ama bu fsh lh durumu kafami karistirdi.

Iyi geceler kizlar keyifler nasil. Gordugunuz guzel ruyalarin ve eminim ki sizlerde benim gibi goruyosunuzdur o ruyalarnizdaki guzel bebislernizin bir an once hayatinizi suslemesi dilegiyle :))

Rabbim yeniden anne olmayi ve saglikli bebekleri kucagina nsdip eder insallah canim. Iyi geceler

Doktor kesin okarak pco var da demedi zaten. Bskalim ne var ne yoksa da artik onemli olan tedaviye bsslamak. Gerisi gelir insallah
Bu degerler asagi yukari normal degerlerin ortasinda ama bu fsh lh durumu kafami karistirdi.

bende doktor kontrolü ile doktora gittiğimde ultrasondan bakıp pco var dedi 3 ay dene bebek olmazsa tedaviye başlayalım dedi ama hormon testi yapmamıştı.bende soğan kürü yaptım bitiminde hormon testi yaptırdım fsh ım lh dan 2 fazlaydı ..yani tek basına hormon sonucu da ultrasonda kesin sonuç değil zaten...boşuna kafanı karıştırma ultrason da bir sey çıktı mı? doktor muhtemelen yumurtlama hapı verip yumurta takibi yapacaktır.

kan vermekten mi korkuyorsun eğer öyleyse bebek nasıl dünya ya gelcek ondan da korkuyorsundur

yok yok kan vermekten değil. kan verip de çıkmamamsından. cesaret edemiyorum. o yüzden gebelik testinde bi silik çizgi göreyim de uçarak gidicem hastaneye yoksa benim canım kıymetli değildir öyle, çatır çatır doğuracağımı düşünüyorum Rabbim nasip ederse tabii

Son düzenleme:

ee idrar da negatif görünce üzülmüyor musun kan tahlilinde pozitif çıkma ihtimali var ama idrar da bazen hamile olsan da göstermeyebilir....idrar da pozitifi görmek için adetinin 1 hafta geçmesi gerekir o zamana kadar da sen kan tahlili yaptırırsın bence bu arada pek cesaretli gördüm seni ne güzel doğuruyorsun öyle

ahahahaha hemen doğururum ben öyle demesi kolay dimi hayırlısı yaa canım Rabbim nasip etsin de onu sonra düşünürüm doğru söylüyosun da hastaneye gidip kan verince ne bilim işte daha stres yapıyorum gibi. bir kere vermiştim geçen aylarda ama dediğin doğru kan testi yaptırsam kesin sonuç sen az daha gaz ver bana yarın sabah gidecem kan vermeye bu gidişle

Hiç bilgim yok canım yaa yorum yapamıyorum kusura bakma

canım senin adetlerin 38 günde 1 mi oluyor o zaman yani gec tarihte çıkmışta
Yok canım 30-31 en fazla 32. Ama ben 4,5 ay önce bi doğum yaptım ondan sonra düzenim çok değişti şuan kestiremiyorum ama hiç o kadar geç olmadım. Ben de beklemiyordum açıkcası ama akıntı takibiyle de tuttu bu ovulasyon testi. Demek ki hesaplar tutmayabiliyormuş dedim ben de

Valla Cnm 27-28 günde bir oluyorum, ama beni şaşırtan 9.gunumde çizginin baya belirgin olupta, 10. Günde çok silik çıkması

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar hiç bilgim yok lütfen kusura bakmayın şimdi bu tablo verilmiş bu şu demekmi oluyor.bi önceki adet günümüzden bu adet günümüze olan günleri sayıyıuoruz kaç günse o gün mü yapıyoruz.ayy lütfen bilgi verirmisiniz mesela 16 nisan da regl oldum .bu ayda mayıs 23 oldum.neyi baz almam gerekiyor.

Adet kanamanin kesildiği gün başla canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem tamam ama bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yani prospektüsünde bile uzadıysa doktora başvurunuz falan diyor.yani her ay aynı gün olurdum bu ay tam niyetlendim testi denemeye bu seferde adet olamıyorum

canım eğer normalde de adet düzensizliğin varsa bence adetin bittiği gün başla,gg den ovuluasyon testi al 50 li falan bol bol test yap her gün bir tane. baktın koyulaşıyo o zmnlarda iki tane yaparsın günde. bence adeti bekleme eğer çalışmalara başladıysan sen bugunden başla ovuluasyon yapmaya. düzensizse diyelim 60 günde bir oluyosun 45-46. gün olucak çünkü yumutrtlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz. ama yok adet düzensizliğin yok bu yeni bi olaysa bence önce dr a bi görün

kızlarrrr idrar yolu iltihabı oldum ben yumurtlamalayı da yakaladım diye antibiyotik verdi kullanmıyorum her ihtimale karşı. bi toz verdi onu içtim sadece. gebelik durumuna baktım ben değilsiniz dedi ama olsa bile en fazla 3 günlük olabilir ve kanda belli olur mu bilmiyorm ilaçları verirken hamile olmadığınız varsayımı altında bu ilaçları veriyorum dedi kafam karıştı:s off ya tam da zamanı!yumurtlamayı o kadar net hissetim ki kasık ağrısı akıntı ile kıyamayıorum yaaa

evet canım ilk kez böyle birşey oldu stresmi yaptım bilmiyorumki anlamadım.testi aldım kargoyu bekliyorum işte.gelsinde başlıycam testi yapmaya adetin olmasonı ve bitmesini beklemeden yapıcam başka çarem kalmadı zaten.adet olmuyorum.bugün yarın bekliyorum ama sanmıyorum hiçbir belirtide yok off allahım.

Yok canim ultrasonda da bisey cikmadi her iki yumurtalik da normal dedi. 2 hafta oncesi kist vardi o da atilmis zaten. Buyuk ihtimal catlatma hapi vereck dedigin gibi. Dun esim de sperm sayimi yaptirdi 80 milyon cikmis. Normal mi bilemiyorum. Daha bunlari kadin dogumcuta gostericez. 2 ay once esim biraz aci var diye ayni doktora gitmisti iltihap var deyip antibiyotik vermisti. Dun dur varikosel varmi diye bakalim demis. Varikosel teshisi koymus. Bize pek inandirici gelmedi acikcasi 2 ayda mi cikti bu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…