- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.001
Arkadaslar merhaba,bende dün adetimin 9.gununde aldım bi deneyim dedim ve çizgi diğeri kadar koyu olmasada baya koyuydu ve hatta dedimki bu kadar koyuysa yarın ya da öbür gün herhalde aynı koyulukta olur, bugun tekrar denedim ve çizgi çok silikti, bu neden olabilir acaba bilen ya da yaşayan varmı arkadaşlar, yumurtlama dönemim geçmiş olsa o zaman adetime denk geliyor neredeyse??? Lütfen yardım
ama normal değerlerini de yazman gerekir canım.FSH LH dan yüksek olsa daha iyi olurdu tabi ama pco olması için LH ın FSH dan 3 katı büyük çıkması gerekirdi yani LH 19 felan cıksa kesin pco derlerdi
Arkadaşlar bende lab markalı ovulasyon testi ile hamile kaldım iki çizgi gördüğüm gün birde silikleştiği gün birlikte olmuştum umarım tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben ne yazık ki 11 haftalık bebeğimi kaybettim
önemli değil canımama neden gidip bir kan testi yaptırmıyorsun hemen cıkar
Doktor kesin okarak pco var da demedi zaten. Bskalim ne var ne yoksa da artik onemli olan tedaviye bsslamak. Gerisi gelir insallah
Bu degerler asagi yukari normal degerlerin ortasinda ama bu fsh lh durumu kafami karistirdi.
ya ondan çok korkuyorum:18: gebelik de silik çizgi göreyim de anca öyle cesaret edebilirim canımmm
kan vermekten mi korkuyorsun eğer öyleyse bebek nasıl dünya ya gelcek ondan da korkuyorsundur
yok yok kan vermekten değil. kan verip de çıkmamamsından. cesaret edemiyorum. o yüzden gebelik testinde bi silik çizgi göreyim de uçarak gidicem hastaneyeyoksa benim canım kıymetli değildir öyle, çatır çatır doğuracağımı düşünüyorum Rabbim nasip ederse tabii
ee idrar da negatif görünce üzülmüyor musun kan tahlilinde pozitif çıkma ihtimali var ama idrar da bazen hamile olsan da göstermeyebilir....idrar da pozitifi görmek için adetinin 1 hafta geçmesi gerekir o zamana kadar da sen kan tahlili yaptırırsın bencebu arada pek cesaretli gördüm seni ne güzel doğuruyorsun öyle
TSH: 1.7
E2: 58
FSH:6,45
LH: 7.8
PROLAKTIN:14.3
Kizlar degerlerim boyle. Doktor normal dedi ama nette bazi yerlerde LH in FSH dan yuksek olmasi pco olabilcegini gosterir diyor, bazi yerlerde ise LH/FSH orani 3 ve ustu olursa pco olabilir diyor siz ne dersiniz ?
Yok canım 30-31 en fazla 32. Ama ben 4,5 ay önce bi doğum yaptım ondan sonra düzenim çok değişti şuan kestiremiyorum ama hiç o kadar geç olmadım. Ben de beklemiyordum açıkcası ama akıntı takibiyle de tuttu bu ovulasyon testi. Demek ki hesaplar tutmayabiliyormuş dedim ben decanım senin adetlerin 38 günde 1 mi oluyor o zaman yani gec tarihte çıkmışta
canım öncelikle kaç günde 1 adet olduğun önemli.Eğer 28 günde 1 oluyorsan yumurtlaman 13. ya da 14 .gün olur...Ovulasyon testi de yumurtlama olacak günü 1 ya da 2 gün önce gösterir...yani 28 günde 1 adet oluyorsan yumurtlama testine 10.günden sonra başlayabilirsin ben 12. günde çift çizgiyi gördüm
TÜKÜRÜKLE YAPILAN OVULASYON TESTİ
Bir kadının aylık periyodu yaklaştıkça östrojen seviyesi yükselir. Bu da vücut sıvılarındaki tuz seviyesini yükseltir. Kadının tükürüğünün kurumasına izin verildiğinde, kristalleşme oluşur. Kadın ovülasyona ne kadar yakınsa, kristalleşme o kadar yoğun olur ve eğrelti otumsu desen ortaya çıkar.
Ovulasyon (Yumurtlama) Olmayan
Ovulasyon ( Yumurtlama) Öncesi
Ovulasyon ( Yumurtlama)Eğrelti Otumsu
Adet kanamanin kesildiği gün başla canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
.fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem tamam ama bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yaniprospektüsünde bile uzadıysa doktora başvurunuz falan diyor.yani her ay aynı gün olurdum bu ay tam niyetlendim testi denemeye bu seferde adet olamıyorum
canım eğer normalde de adet düzensizliğin varsa bence adetin bittiği gün başla,gg den ovuluasyon testi al 50 li falan bol bol test yap her gün bir tane. baktın koyulaşıyo o zmnlarda iki tane yaparsın günde. bence adeti bekleme eğer çalışmalara başladıysan sen bugunden başla ovuluasyon yapmaya. düzensizse diyelim 60 günde bir oluyosun 45-46. gün olucak çünkü yumutrtlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz. ama yok adet düzensizliğin yok bu yeni bi olaysa bence önce dr a bi görün
bende doktor kontrolü ile doktora gittiğimde ultrasondan bakıp pco var dedi 3 ay dene bebek olmazsa tedaviye başlayalım dedi ama hormon testi yapmamıştı.bende soğan kürü yaptım bitiminde hormon testi yaptırdım fsh ım lh dan 2 fazlaydı ..yani tek basına hormon sonucu da ultrasonda kesin sonuç değil zaten...boşuna kafanı karıştırma ultrason da bir sey çıktı mı? doktor muhtemelen yumurtlama hapı verip yumurta takibi yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?