- 14 Şubat 2014
- 398
- 6
- 118
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.021
kızlarrrr idrar yolu iltihabı oldum benyumurtlamalayı da yakaladım diye antibiyotik verdi kullanmıyorum her ihtimale karşı. bi toz verdi onu içtim sadece. gebelik durumuna baktım ben değilsiniz dedi ama olsa bile en fazla 3 günlük olabilir ve kanda belli olur mu bilmiyorm ilaçları verirken hamile olmadığınız varsayımı altında bu ilaçları veriyorum dedi kafam karıştı:s off ya tam da zamanı!yumurtlamayı o kadar net hissetim ki kasık ağrısı akıntı ile kıyamayıorum yaaa
Hiç bilgim yok canım yaa yorum yapamıyorum kusura bakma
.fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem tamam ama bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yaniprospektüsünde bile uzadıysa doktora başvurunuz falan diyor.yani her ay aynı gün olurdum bu ay tam niyetlendim testi denemeye bu seferde adet olamıyorum
Valla kizkar bende hamile kakayim catir catir dogururum diyorum ama bekara kari bosanak gibi hamile olmayana dogurmak kokay gibi geliyoe. Hic onu dusunmemistim ta ki sizin yazilari okuyana kadar. Aman Allah :)))))))ahahahaha hemen doğururum ben öyledemesi kolay dimi hayırlısı yaa canım Rabbim nasip etsin de onu sonra düşünürüm doğru söylüyosun da hastaneye gidip kan verince ne bilim işte daha stres yapıyorum gibi. bir kere vermiştim geçen aylarda ama dediğin doğru kan testi yaptırsam kesin sonuç sen az daha gaz ver bana yarın sabah gidecem kan vermeye bu gidişle
Valla kizkar bende hamile kakayim catir catir dogururum diyorum ama bekara kari bosanak gibi hamile olmayana dogurmak kokay gibi geliyoe. Hic onu dusunmemistim ta ki sizin yazilari okuyana kadar. Aman Allah :)))))))
evet canım ilk kez böyle birşey oldu stresmi yaptım bilmiyorumki anlamadım.testi aldım kargoyu bekliyorum işte.gelsinde başlıycam testi yapmaya adetin olmasonı ve bitmesini beklemeden yapıcam başka çarem kalmadı zaten.adet olmuyorum.bugün yarın bekliyorum ama sanmıyorum hiçbir belirtide yok off allahım.
Yok canim ultrasonda da bisey cikmadi her iki yumurtalik da normal dedi. 2 hafta oncesi kist vardi o da atilmis zaten. Buyuk ihtimal catlatma hapi vereck dedigin gibi. Dun esim de sperm sayimi yaptirdi 80 milyon cikmis. Normal mi bilemiyorum. Daha bunlari kadin dogumcuta gostericez. 2 ay once esim biraz aci var diye ayni doktora gitmisti iltihap var deyip antibiyotik vermisti. Dun dur varikosel varmi diye bakalim demis. Varikosel teshisi koymus. Bize pek inandirici gelmedi acikcasi 2 ayda mi cikti bu anlamadim
Canim bence sen ilaclarini kullan ilj gunlerde olan gebeliklr icin bu haplarin problem olacagini zannetmiyorum. Hem oradaki iltihap yumurtalikta problem de yapabilir. Allah korusun
kızlar 15 mayısta ovi günümdü ve çift çizgiyi aldım , çalıştık. Sonraki gün çizgi silikleşti ve bende test yapmayı bıraktım. Dün öylesine test yaptım yine 2 çizgi çıktı.. Ne alaka anlamadım? Regle 8 gün var..
vallahi aynı durumdayız bende 15 şinde çift çizgiyi yakaladım ertesi gün çizgi silikti bugünde ölesine yapayım dedin silikten baya koyudu adetede 8 günüm var bakalım ne olacak :)
Ayy bebek olsun :)
Güzel şeyler olsun :)
Mutlu haberler olsun inşallahhhh :)
ayyy bal damlıyor sanki ağzından olsun bacım olsun şeker mi şeker bebekler olsun
bişey sorucam dikkat ettinmi hiç dün idrarının rengine bugün bardak seffaf benim baya koyu sarıdı ?
canım idrarımın rengi aynı , beyaz tozlarda var. İlginç olan ( ki vücudum beni kandırıyor olabilir) içten içe göğüslerim acıyor. Yani dokununca değil nefes alınca :) bilmiyorum tam anlatabildim mi. İçten bir sızı... belki de vücudum beni kandırıyor bilmiyorum... Kasığımda da batma var. Regl olacakken ki gibi..
aynen tozlar vardı benimde baya kasıklardada adet sancısı gibi ağrılar var bendede ve adet olunca benim bacaklarım sanki tutmaz gibi olur ara ara anlam veremedim bende neyse artıkın beklicez 1 haftacık varsa vardır yoksa yapcak bişi yok yola devam
:)))) seviş seviş yorulduk yeter yaaa
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım..
ay Allah iylini versin emi güldürdün beni
ilk bebişmi senin ne zamandır istiyorsunuz ?
3,5 yıldır istiyoruz canım. Eğer olursa ilk olacak.
Hayırlısı ile olur inşallah :)
inş. Allah gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?