- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.041
Canım doktor problem yok dediyse sen yorma kafanı canım yaa kötüyü çağırma:)Valla canim hep bir acaba mi var zaten. Hep oylemi boykemi demekten kafayi yiyoruz ya :)))
amaan canim Allah nasip etsin de doğurmasi kalsinsaka bi yana illa ki çok zordur tahmin etmesi bile zor ama herkes nazil yapiyorsa biz da yapariz diye düşünüyorum:)) Allah kolaylik verir inşaallah. Rabbim yeter ki saglikli hayirli evlatlar versin de...
bence başka bi dr a daha gidin. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama tüm imkanları kullanmak lazım.
Allah korusun! ya hep ya hiç kuralı geçerli olurmuş 31 günden önce ilaç kullanımında öyle okudum. ne bilim ya cesaret edemedim:s iltihapta ilkkez başıma geliyo ömrü hayatımda:s tam da zamanı vardır bi hikmeti ne diyim
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmovulasyon testiyle öğrenmiş oldum. doğruymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısı isteyen herkesin başınaaaaa
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmovulasyon testiyle öğrenmiş oldum. doğruymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısı isteyen herkesin başınaaaaa
Yaaa çok sevindim. ..
Gebelik testi mi yaptin kan tahlili mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çooook tebrik ederim hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırla kucağına alırsın inşallah. Eeeeeee biz yol bilmezlere anlat bakalım nasıl yaptın neler yaptın da oldu. Ne vesile oldu? Ovulasyon testini nasıl kullandın hangi günleri değerlendirdin? :) :)
ahahahaha hemen doğururum ben öyledemesi kolay dimi hayırlısı yaa canım Rabbim nasip etsin de onu sonra düşünürüm doğru söylüyosun da hastaneye gidip kan verince ne bilim işte daha stres yapıyorum gibi. bir kere vermiştim geçen aylarda ama dediğin doğru kan testi yaptırsam kesin sonuç sen az daha gaz ver bana yarın sabah gidecem kan vermeye bu gidişle
Yok canım 30-31 en fazla 32. Ama ben 4,5 ay önce bi doğum yaptım ondan sonra düzenim çok değişti şuan kestiremiyorum ama hiç o kadar geç olmadım. Ben de beklemiyordum açıkcası ama akıntı takibiyle de tuttu bu ovulasyon testi. Demek ki hesaplar tutmayabiliyormuş dedim ben de
Valla Cnm 27-28 günde bir oluyorum, ama beni şaşırtan 9.gunumde çizginin baya belirgin olupta, 10. Günde çok silik çıkması
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alman dileği ile inş.
yani adetine bir gün kalamı yaptın ovu testini ?
Yok canim ultrasonda da bisey cikmadi her iki yumurtalik da normal dedi. 2 hafta oncesi kist vardi o da atilmis zaten. Buyuk ihtimal catlatma hapi vereck dedigin gibi. Dun esim de sperm sayimi yaptirdi 80 milyon cikmis. Normal mi bilemiyorum. Daha bunlari kadin dogumcuta gostericez. 2 ay once esim biraz aci var diye ayni doktora gitmisti iltihap var deyip antibiyotik vermisti. Dun dur varikosel varmi diye bakalim demis. Varikosel teshisi koymus. Bize pek inandirici gelmedi acikcasi 2 ayda mi cikti bu anlamadim
senden önce ben meraktan ölcem zaten hamile misin değil misin diyebende öyle bir olasılık olsa simdiye gitmiştim
5 dakıka da çıkar test sonucu fazla ya da eksik beklediysen olabilir ...sen test yapmaya devam etseydin kaçıncı günü bugün
Canım doktor problem yok dediyse sen yorma kafanı canım yaa kötüyü çağırma:)
evet kistler bazen atılabiliyor canım.önce yumurtlama hapı verir sonra çatlatma iğnesi ama kist yoksa buna gerek yok ki...esinin sperm sayısı normal bence ama varikosel de kısırlık olabilirmiş işte bence başka bir doktora gidip bir daha tedavi olsun eşin.çünkü bu hastalık yıllar sonra bebeğinizin olmamasına sebeb olabilir birde hastalık 1 anda açığa çıkmıyor yıllardır var olup kendini yeni göstermiş olabilir
canımmm hamileyiiiimmmmbugün ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı yine. ondan cesaretle idrar testi yaptım hemen belirdi. koştura koştura kan vermeye gittim. sonucun 114. şükürler olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?