Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Amiiiiiiin insallah canim :))

Valla canim inannazsin benimde yumurtaliklarda hic agri olmamistir regl donemi bile cok hafif. 2 aydir cocuk istiyoruz. 2 aydir da surekli iltihap enfeksiyon var. Doktora gidiyorum. O granul seklinde suda eryen birde antibiyotik veriyor. Kullaniyorum geciyor. Agridan duramiyorim ates bile yapiyor bendrki. Doktora sordum bir problem olmaz demisti benimki. Kendim de kullandim son 2 aydir yani

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ovulasyon testiyle öğrenmiş oldum. doğruymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısı isteyen herkesin başınaaaaa

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ovulasyon testiyle öğrenmiş oldum. doğruymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş darısı isteyen herkesin başınaaaaa

Çooook tebrik ederim hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırla kucağına alırsın inşallah. Eeeeeee biz yol bilmezlere anlat bakalım nasıl yaptın neler yaptın da oldu. Ne vesile oldu? Ovulasyon testini nasıl kullandın hangi günleri değerlendirdin? :) :)

Yaaa çok sevindim. ..
Gebelik testi mi yaptin kan tahlili mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önce idrar testi yaptım onda belirgin bi çizgi çıktı hemen 2 dk içinde, sonra hemen kan verdim canım

canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah. bu ay 6. ayımdı. 5. seferde de olmayınca doktora gidip hormon tahlillerimi yaptırmıştım. prolaktinim yüksek çıkmıştı. dostinex vermişti doktorum onu kullandım. hemen de hamile kaldım şükürler olsun. demek ki diyorum prolaktinimden dolayı hamile kalamamışım önceki aylar. özel hiçbir şey yapmadım başka. 12. ve 18. günler arası günaşırı ilişki oldu. sonra devan etmedim bu kadar. belirti olarak da hiçbir şey yaşamadım ta ki düne kadar dünden beri midem çok kötü bulanıyor gibi, yediklerimi sindirmiyo gibi hissediyorum. ve acayip bi yanma var. bugün de bel ağrısı. ama dedğim gibi adet günüme kadar hiçbişi hissetmedim. tam da adet günümde yani bugün öğrendim şükürler olsun geçenb aylar yaşamadığım belirti kalmamıştı. ama yoktu belirtilere takılmamak lazım. çünkü çoğu psikolojik oluyor malesef. ovulasyon testini önceki 2 ay kullandım ama olmayınca sıkılmıştım. bu ay kullanmadım canım. sadece dün acaba gebeliği öğrenebilir miyim diye dün öylesine denedim. 2 çizgi de kopkoyu çıktı ordan ümitlenmiştim. doğruymuş

hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alman dileği ile inş.
yani adetine bir gün kalamı yaptın ovu testini ?

senden önce ben meraktan ölcem zaten hamile misin değil misin diye bende öyle bir olasılık olsa simdiye gitmiştim

doğumdan sonra adetler hemen düzene girmiyor acaba ondan mı...işte bu yüzden ovulasyon testlerini seviyorum ben o test olmadan anlayamıyorum

Valla Cnm 27-28 günde bir oluyorum, ama beni şaşırtan 9.gunumde çizginin baya belirgin olupta, 10. Günde çok silik çıkması

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 dakıka da çıkar test sonucu fazla ya da eksik beklediysen olabilir ...sen test yapmaya devam etseydin kaçıncı günü bugün

evet kistler bazen atılabiliyor canım.önce yumurtlama hapı verir sonra çatlatma iğnesi ama kist yoksa buna gerek yok ki...esinin sperm sayısı normal bence ama varikosel de kısırlık olabilirmiş işte bence başka bir doktora gidip bir daha tedavi olsun eşin.çünkü bu hastalık yıllar sonra bebeğinizin olmamasına sebeb olabilir birde hastalık 1 anda açığa çıkmıyor yıllardır var olup kendini yeni göstermiş olabilir

senden önce ben meraktan ölcem zaten hamile misin değil misin diye bende öyle bir olasılık olsa simdiye gitmiştim

canımmm hamileyiiiimmmm bugün ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı yine. ondan cesaretle idrar testi yaptım hemen belirdi. koştura koştura kan vermeye gittim. sonucun 114. şükürler olsunn

Valla canim bende anladim. Iki ay once gittigi ayni doktor. Ya iki ay oncekinde anlamadi yada bu seferkinde salliyor artik. Bszi doktorlarin hep yaptigi sey para icin adam kesmek. Daha once esimin bir arkadasi varikosrl diye ameliyata giriyor cocuklari olsun diye. Ameliyattan ciktigi gunun sonunda esinjn hamile oldugunu ogreniyor. Enteresan dimi ? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…