- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.061
Hayirli olsun canim. Darisi bizlerin bssina :)))
Canımmmm tebrikler...çok mutlu oldum...darısı başımıza:)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımmm hamileyiiiimmmmbugün ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı yine. ondan cesaretle idrar testi yaptım hemen belirdi. koştura koştura kan vermeye gittim. sonucun 114. şükürler olsunn
Bugun 12 ve yine silik, 9. Günkü gibi değil maalesef
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günün geçerse sen bi görün canım[
evettt bugün tam 38 gün oldu...diğer ayki regl günümle bu ay olamadığım regl gün uzunluğu.testi yapıcamda kesin bi olumsuzluk olur diordum oldu bile .adet olamıyorum .ilk kezz böyle bir şey oldu.her ay aynı gün oluyordum.iki gün içindede olmazsam doktora gidicem...fakat olursamda şayet 40.gün uzunluk olduğunu varsayarsak ovülasyon testini ben adet gününden itibaren sayıp 20.gün falan yapıcam heralde dimi kızlar.
Tebrik ederim arkadaşım senin adına çok sevindim Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok uğraştınız mı bebek için yani sorun falan var mıydı sende yada eşinde ? Bi de ovü testinde ne zaman çift çizgi çıkınca anladın adetine yakın mı. Bu ay bende düzenli takip ettim günlerimi o yüzden merak ediyorum nasıl oldu neler yaptın dye
sağol canım Allah razı olsun. amiin inşaallah hepinize isteyen herkese nasip etsin inşaallah. benim bildiğim bir sorun yoktu. sadece prolaktinim yüksek çıkmıştı en son adetimde. ilsç kullanıyordum. hemen hamile j-kaldım şükürler olsun. adet günümden bir gün önce çift çizgi çıktı. adet günüm de çift çizgi çıktı. aynı yumurtluyomuş gibi. ama geç yumurtlamadığıma emindim. sonra gebelik testi yaptım çıktı çok şükür. darısı başına inşaallah canım
günün geçerse sen bi görün canım[
evettt bugün tam 38 gün oldu...diğer ayki regl günümle bu ay olamadığım regl gün uzunluğu.testi yapıcamda kesin bi olumsuzluk olur diordum oldu bile .adet olamıyorum .ilk kezz böyle bir şey oldu.her ay aynı gün oluyordum.iki gün içindede olmazsam doktora gidicem...fakat olursamda şayet 40.gün uzunluk olduğunu varsayarsak ovülasyon testini ben adet gününden itibaren sayıp 20.gün falan yapıcam heralde dimi kızlar.
Benim son 3-4 aydır adetlerim 33-38-37 günde bir gelmeye başladı. Bu yuzden bu ay ov. testi yaptım. 23. gün çift çizgiyi yakaladım. yani 24. gün yumurtladım. bence sende 15. günden itibaren denemeye başla :)
Amiiiiiiin sağol canım isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim. Bi de benim dün çift çizgi çıktı bugünde sağ yumurtalığımda ağrı var ki inşallah bebiş olma ağrısıdır bu :) Şimdi yaptım negatif çıktı test sende de öyle mi olmuştu yoksa adete kadar hep çift çizgi mi çıkmıştı
canım benim yumurtlamadan sonra silikleşti. sonra bıraktım yapmayı. adetten bir gün önce baktım o zaman kopkoyu çift çıktı. adet günümde de yine çıktı. sonra hemen gebelik testi yaptım o da hemen çıktı.
herkese selam kızlar. Bu ay ikinci defa ovulasyon testi kullandım ondan önceki ay 13. Günümde yakalamıştım çift çizgiyi ama olmadı bu ay 8. Günden başladım yapmaya bir gn aralıklarla yaptım yani 8, 10, 12 ve 13 de yaptım 12. Gün koyulaşmaya başlamıştı 13te tam koyu olmasını beklerken malesef silikleştiğini gördüm yine de değerlendirmiştim ama bu soru da aklımdan çıkmadı acaba yumurtlama mı olmadı ? Diye lütfen tecrübeli arkadaşlar bana bi el atabilir miResimlerini de yolluyorum
Malesef şu an resim yüklenmiyor
Tamam o zaman benim de silikleşti bugün o yüzden merak ettim :) Bende adetten önce yapayımda inşallah çifti yakalarım yineRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ne güzel haberler alıyoruz burda mutluluklarımızı paylaşıyoruz :)
selamlar nusece ... 12.gunun demek kı yumurtlaman .. Bazen tam koyuda olmayabılıyor dıyor tecrubelı arkadaslar .. Ama bence sen gunlerını ıyı degerlendırmıssın .. Hadı hayırlısı ınsallah canım
Allah razı olsun canim darisi sizlerin basina. inşaallah sen de en hayirli zamanda güzel haberi alirsin. Rabbim herkesin evladini bagislasin insaallah
Benim son 3-4 aydır adetlerim 33-38-37 günde bir gelmeye başladı. Bu yuzden bu ay ov. testi yaptım. 23. gün çift çizgiyi yakaladım. yani 24. gün yumurtladım. bence sende 15. günden itibaren denemeye başla :)
yani önümüzdeki günlerde adet olursam .adetin birinci gününden itibaren sayıcam 15. gün testi yapmaya başlıyım dimi .
Allah razı olsun canim darisi sizlerin basina. inşaallah sen de en hayirli zamanda güzel haberi alirsin. Rabbim herkesin evladini bagislasin insaallah
yani önümüzdeki günlerde adet olursam .adetin birinci gününden itibaren sayıcam 15. gün testi yapmaya başlıyım dimi .
evet canım. ilk günden sayarak başla. ama eger ucuz testlerden bolca alısan 12.13. günlerde de başlayabilirsin. Her ihtimale karşı :))))
Senden de Allah razı olsun güzel dileklerin için canım :) Bi de kendin için yaptığın bişey oldu mu ben soğan kürü yapıyorum gerçi bi sorun yok dedi doktor ama yapıyorum yinede. Bi de kaç ay sonra oldu bebiş :)
canim selamlar hayirlisi olsun bebisin insallah guzel bir hamileligin gecer saglikla , sihatle bebisinizi kucagina alirsin ..ovulasyon testi ile takip ettin sanirim .. bunun disinda kendine uyguladin veya esine uyguladiginiz birsey var miydi paylasirsan belki bizlerde faydalaniriz
teşekkürler canim darisi basiniza.. Yok özel bisi yapmadim canim. Ovulasyon testini de bu ay kullanmadim. Sadece gebeligimi onunla tahmin ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?