- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.081
ne guzelll ... Tekrar tebrıkler canımmmHayırlısı olsun.. Darısı bızlerın basınaaaa ınsallah
Allah ım size bağışlasın yavrunuzu inşallah canım. Harika bir hamilelik geçirirsin inşallah. Musmutlu günler dilerim. Mide bulantıların canını sıkmasın bebeğin sağlıklı ve büyüyor onu söylüyor sadece sana :)önce idrar testi yaptım onda belirgin bi çizgi çıktı hemen 2 dk içinde, sonra hemen kan verdim canım
canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah. bu ay 6. ayımdı. 5. seferde de olmayınca doktora gidip hormon tahlillerimi yaptırmıştım. prolaktinim yüksek çıkmıştı. dostinex vermişti doktorum onu kullandım. hemen de hamile kaldım şükürler olsun. demek ki diyorum prolaktinimden dolayı hamile kalamamışım önceki aylar. özel hiçbir şey yapmadım başka. 12. ve 18. günler arası günaşırı ilişki oldu. sonra devan etmedim bu kadar. belirti olarak da hiçbir şey yaşamadım ta ki düne kadar dünden beri midem çok kötü bulanıyor gibi, yediklerimi sindirmiyo gibi hissediyorum. ve acayip bi yanma var. bugün de bel ağrısı. ama dedğim gibi adet günüme kadar hiçbişi hissetmedim. tam da adet günümde yani bugün öğrendim şükürler olsun geçenb aylar yaşamadığım belirti kalmamıştı. ama yoktubelirtilere takılmamak lazım. çünkü çoğu psikolojik oluyor malesef. ovulasyon testini önceki 2 ay kullandım ama olmayınca sıkılmıştım. bu ay kullanmadım canım. sadece dün acaba gebeliği öğrenebilir miyim diye dün öylesine denedim. 2 çizgi de kopkoyu çıktı ordan ümitlenmiştim. doğruymuş
Ben de kesinlikle hamile kalana kadar kullanırım artık inşallahdoğumdan sonra adetler hemen düzene girmiyor acaba ondan mı...işte bu yüzden ovulasyon testlerini seviyorum ben o test olmadan anlayamıyorum
Allah ım size bağışlasın yavrunuzu inşallah canım. Harika bir hamilelik geçirirsin inşallah. Musmutlu günler dilerim. Mide bulantıların canını sıkmasın bebeğin sağlıklı ve büyüyor onu söylüyor sadece sana :)
Canım üzülme sabret bakalım...ben 28 günde bir adet olurum..17. Gün yakaladım çift çizgiyi...inşallah yakalarsın bebeğin sana gelir tez vakitte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 dakıka da çıkar test sonucu fazla ya da eksik beklediysen olabilir ...sen test yapmaya devam etseydin kaçıncı günü bugün
canımmm hamileyiiiimmmmbugün ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı yine. ondan cesaretle idrar testi yaptım hemen belirdi. koştura koştura kan vermeye gittim. sonucun 114. şükürler olsunn
Bugun 12 ve yine silik, 9. Günkü gibi değil maalesef
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah ım size bağışlasın yavrunuzu inşallah canım. Harika bir hamilelik geçirirsin inşallah. Musmutlu günler dilerim. Mide bulantıların canını sıkmasın bebeğin sağlıklı ve büyüyor onu söylüyor sadece sana :)
Hadi gözün aydın bak korkmana gerek yokmus:-D peki adetine kac gün kala öğrendin canım.bende heyecanlandım bak şimdi :-D
Valla canim bende anladim. Iki ay once gittigi ayni doktor. Ya iki ay oncekinde anlamadi yada bu seferkinde salliyor artik. Bszi doktorlarin hep yaptigi sey para icin adam kesmek. Daha once esimin bir arkadasi varikosrl diye ameliyata giriyor cocuklari olsun diye. Ameliyattan ciktigi gunun sonunda esinjn hamile oldugunu ogreniyor. Enteresan dimi ? :)))
inşallah o testleri cok fazla kullanmadan hamile kalirsin canımBen de kesinlikle hamile kalana kadar kullanırım artık inşallah
Cnm bgn 12. Gün ve yakaladım çift çizgiyi, pembe akıntımda geldi, hayırlısı olsun bakalım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi gözün aydın Allah sonunu da hayırlı etsin canım
Öyle bir girişimde bulunmadık ama düşünmeye başladık bizde.amin canım darısı bize olsunsağol canim Allah razi olsun
bebeğim saglikli olsun da ben her şeyini çekmeye raziyimm
canim tam adet günü öğrendim. darisi basina insaallah
inşallah o testleri cok fazla kullanmadan hamile kalirsin canım
herkese selam kızlar. Bu ay ikinci defa ovulasyon testi kullandım ondan önceki ay 13. günümde yakalamıştım çift çizgiyi ama olmadı bu ay 8. günden başladım yapmaya bir gn aralıklarla yaptım yani 8, 10, 12 ve 13 de yaptım 12. gün koyulaşmaya başlamıştı 13te tam koyu olmasını beklerken malesef silikleştiğini gördüm yine de değerlendirmiştim ama bu soru da aklımdan çıkmadı acaba yumurtlama mı olmadı ? diye lütfen tecrübeli arkadaşlar bana bi el atabilir miresimlerini de yolluyorum
malesef şu an resim yüklenmiyor
Ovulasyon testi kullanıyorum bende bugün 3 gündür yapıyorum ilk gün 2.cizgi hoc yoktu 2 gündür belirginlesti tamamen mi kirmizi olmasi gerekiyor kullanan varmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?