Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah ım size bağışlasın yavrunuzu inşallah canım. Harika bir hamilelik geçirirsin inşallah. Musmutlu günler dilerim. Mide bulantıların canını sıkmasın bebeğin sağlıklı ve büyüyor onu söylüyor sadece sana :)

Allah razi olsun sağol canim guzelk dileklerin için..amin inşaallah öyle olur. darisi isteyenlerin basina inşaallah:)

Evet Cnm bugun yakaladım bakalım hayırlısı:)) zaten pembemsi bi akıntıda geldi , çatladı sanırım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5 dakıka da çıkar test sonucu fazla ya da eksik beklediysen olabilir ...sen test yapmaya devam etseydin kaçıncı günü bugün

Cnm bgn 12. Gün ve yakaladım çift çizgiyi, pembe akıntımda geldi, hayırlısı olsun bakalım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmm hamileyiiiimmmm bugün ovulasyon testi kıpkırmızı çıktı yine. ondan cesaretle idrar testi yaptım hemen belirdi. koştura koştura kan vermeye gittim. sonucun 114. şükürler olsunn

Hadi gözün aydın bak korkmana gerek yokmus:-D peki adetine kac gün kala öğrendin canım.bende heyecanlandım bak şimdi :-D

sağol canim Allah razi olsun
bebeğim saglikli olsun da ben her şeyini çekmeye raziyimm

Hadi gözün aydın bak korkmana gerek yokmus:-D peki adetine kac gün kala öğrendin canım.bende heyecanlandım bak şimdi :-D

canim tam adet günü öğrendim. darisi basina insaallah

Bence siz o hatayı yapmayın sakin uzman bir doktor elle tedavide anliyormus ama her doktor anlayamiyor.Doktoru iyi arastirmak. Lazım

Ovulasyon testi kullanıyorum bende bugün 3 gündür yapıyorum ilk gün 2.cizgi hoc yoktu 2 gündür belirginlesti tamamen mi kirmizi olmasi gerekiyor kullanan varmi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ikiside çok koyu olmalı yada test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olmalı kaçıncı gün başladın yapmaya

mrb arkadaşlar nolur biri bana yardımcı olsun bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 12 mayıs son adet tarihim normalde 26 mayıs yumurtlama tarihim olması lazım yani internetten hesapladım öyle hesaplama 20 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi test yanlış olabilirmi yada erken yada geç yumurtalama olabilirmi adet döngüm ortalama 28 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…