- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.101
Sağol canim inşallah bakaliminşallah o testleri cok fazla kullanmadan hamile kalirsin canım
Canim ben otuz bir günde falan olurum 19. Gün yakaladim . ben de endiselenmistim ama bi yerde cikti iste. Sabirla devam et çivi alimina dikkat et bi yerde cikar inşallahmrb arkadaşlar nolur biri bana yardımcı olsun bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 12 mayıs son adet tarihim normalde 26 mayıs yumurtlama tarihim olması lazım yani internetten hesapladım öyle hesaplama 20 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi test yanlış olabilirmi yada erken yada geç yumurtalama olabilirmi adet döngüm ortalama 28 gün
mrb arkadaşlar nolur biri bana yardımcı olsun bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 12 mayıs son adet tarihim normalde 26 mayıs yumurtlama tarihim olması lazım yani internetten hesapladım öyle hesaplama 20 mayıstan beri ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi test yanlış olabilirmi yada erken yada geç yumurtalama olabilirmi adet döngüm ortalama 28 gün
Sivi deme demek istedim
Canim ben koyuyu gördüğüm gün testi tekrarladim ikincisinde siliklesmisti. Siliklesmesi catladigini belirtilmiş. Ben koyundan bir gün önce ve koyuyu değerlendirme bildim. Gerçi koyunun olduğu gün siliklesti zaten ama yine de çok ümitli olamiyorum nasip artik sen ne zaman degerlendirdinTamam canim saolasin dün yaptigimda ikiside ayni koyulukta cikti aksamda kasiklarim cok agridi bugun son testi yapicam eger dün yumurtladiysam bugun testin silik cikmasi gerekiyor degilmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalim inşallah olur canim. Cok guzel zamanlari degerlendirmisin. Ben 22haftalik bebegime ocak birde doğum yaptim beş ay olacak. biz de 3 aydir deniyoruz olmadi henüz inşallah sevinclerimizi de paylasiriz buradaCanım ben birgün öncesini koyuyu ve bugün siligi degerlendirdim benim 1tane düşügum oldu pihtilasma bozukluğundan dolayi 2bucuk aylikti sonra 6aydan fazladr korunmuyoruz gebelik oluşmadi esimede banada bakıldı bir sorun yok bakalım bu testi denedik nasil olcak
Hadi bakalim inşallah olur canim. Cok guzel zamanlari degerlendirmisin. Ben 22haftalik bebegime ocak birde doğum yaptim beş ay olacak. biz de 3 aydir deniyoruz olmadi henüz inşallah sevinclerimizi de paylasiriz
Inşallah bu ay sevindirici haberler aliriz senin aon adet tarihin nezamandi
herkese selam kızlar. Bu ay ikinci defa ovulasyon testi kullandım ondan önceki ay 13. günümde yakalamıştım çift çizgiyi ama olmadı bu ay 8. günden başladım yapmaya bir gn aralıklarla yaptım yani 8, 10, 12 ve 13 de yaptım 12. gün koyulaşmaya başlamıştı 13te tam koyu olmasını beklerken malesef silikleştiğini gördüm yine de değerlendirmiştim ama bu soru da aklımdan çıkmadı acaba yumurtlama mı olmadı ? diye lütfen tecrübeli arkadaşlar bana bi el atabilir miresimlerini de yolluyorum
malesef şu an resim yüklenmiyor
vallahi bende 15 ci gün çift çizgiyi yakaladım fakat tutmayınca tutmuyor demekki çok üzgünüm ya kırmızılar geldi gelicek moralim çok bozukselam
bende bu ay hergün test yapmama ragmen çift çizgiye rastlamadım.
ve pazar günüde yani 27. günde kırmızı kartı yedim ! yani ben yumurtladım mı ? yoksa boş mu geçtim ? bende senin gibi muallakta kaldım.
oysa bu ay 7. günden itibaren gün aşırı değerlendirmiştik.
benimde 7 ay oluyor uğraşalı.
olmuyo, olmuyo...
bırak hamileliği bu ay çift çizgiyi bile göremedim.
vallahi bende 15 ci gün çift çizgiyi yakaladım fakat tutmayınca tutmuyor demekki çok üzgünüm ya kırmızılar geldi gelicek moralim çok bozuk
sormayın bende aynı durumdayım kızlar kürtaj olduğumdan beri deniyoruz ama olmadı işte.Ovulasyon kullandım bende çift çizgiyi yakaladım aynı gün öncesi sonrası hepsini denedim tutmadıolmayınca olmuyor demekki ... çok kafamıza takıyoruz ondanmı acaba ?? kürtaj olduğumdan beri hamile kalma olayıyla yatıp onunla kalkıyorum sürekli bunu düşünüyorum ,ona göre yaşar oldum çok kötü bir durum ama engel olamıyorum kendime ;( benim üzerime etrafımdaki herkes hamile kaldı yada doğurdu artık kafamı başka yerlere yoğunlaştırabilsem çok iyi olucak bu arada kürtaj olalı 8 ay oldu
Sebebi bilinmeyen bi amniyon sıvısının bitmesinden dolayı canım. Nasip diyebiliyorum sadeceAminn canim inşallah ya senin neden erken doğum oldu
ah cnm ah seni okadar iyi anlıyorum ki bende 2 ay oldu düşük yapalı 2 yıldır istiyoruz ilk zamanlar okadar değil di ama şu 5 6 aydır resmen çıldırıcam her anımda her sn de gebelik var takıntı haline dönüştü artık kardeşimin eşi hamile komşu hamile arkadaşlar 2 ci doğurdu bende daha tık yok gelde üzülme rabbim en iyisini bilir bizim için tek teslim bu ona sığındım derdini veren sabrınıda verir diyorum ne olucak bizim bu halimiz bilmiyorum ki...
2 mayıs canım. değişiyor ama 31 32 güne falan oluyorum. 1 ya da 2 haziran da bat. Senin?Hadi bakalim inşallah olur canim. Cok guzel zamanlari degerlendirmisin. Ben 22haftalik bebegime ocak birde doğum yaptim beş ay olacak. biz de 3 aydir deniyoruz olmadi henüz inşallah sevinclerimizi de paylasiriz
Inşallah bu ay sevindirici haberler aliriz senin aon adet tarihin nezamandi
2 mayıs canım. değişiyor ama 31 32 güne falan oluyorum. 1 ya da 2 haziran da bat. Senin?
Benimde 8 Mayıs son adet tarihim 24 mayısta test kirmizi oldu dun 25mayista ikinci cizgi çıkmadı bakalım hayırlısı inşallah ama benimde kurtajdan beri gebelik oluşmadi stresmi yapıyoruz bilmiyorum eger buay olmazsa teste rağmen rahim filmi cekilmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?