Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah o testleri cok fazla kullanmadan hamile kalirsin canım
Sağol canim inşallah bakalim
Canim ben otuz bir günde falan olurum 19. Gün yakaladim . ben de endiselenmistim ama bi yerde cikti iste. Sabirla devam et çivi alimina dikkat et bi yerde cikar inşallah

Sivi deme demek istedim

Tamam canim saolasin dün yaptigimda ikiside ayni koyulukta cikti aksamda kasiklarim cok agridi bugun son testi yapicam eger dün yumurtladiysam bugun testin silik cikmasi gerekiyor degilmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben koyuyu gördüğüm gün testi tekrarladim ikincisinde siliklesmisti. Siliklesmesi catladigini belirtilmiş. Ben koyundan bir gün önce ve koyuyu değerlendirme bildim. Gerçi koyunun olduğu gün siliklesti zaten ama yine de çok ümitli olamiyorum nasip artik sen ne zaman degerlendirdin

arkadaşlar dün test yaptığımda test koyuya yakındı 14.günümdü o gece ilişki oldu. testi bugün de yaptım dünden daha koyu oldu sanırım bugün yumurtlama günüm. bugün kandil gecesi olduğu için ilişki olmayacak. dün olmuştu zaten bir de ertesi gün olursa yeterli olurmu sizce? yani bugün ilişki olmaması kayıp mı benim için?

Dilrunasultan tatlim benim dün control çizgisiyle test cizgisi ayni renkti koyuydu aksamda karnim cok agridi bugun yaptim testi tekrar testte control cizgisi çıktı test cizgisi yok denecek kadar silikti demekki dün aksam yumurtladim

Canım ben birgün öncesini koyuyu ve bugün siligi degerlendirdim benim 1tane düşügum oldu pihtilasma bozukluğundan dolayi 2bucuk aylikti sonra 6aydan fazladr korunmuyoruz gebelik oluşmadi esimede banada bakıldı bir sorun yok bakalım bu testi denedik nasil olcak

Hadi bakalim inşallah olur canim. Cok guzel zamanlari degerlendirmisin. Ben 22haftalik bebegime ocak birde doğum yaptim beş ay olacak. biz de 3 aydir deniyoruz olmadi henüz inşallah sevinclerimizi de paylasiriz burada

cuma gecsi 23 mayıs ta catlatma iğnesi oldum cumartesii ovulasyon testiş yaptım ikinci çizgi silikti 36 saat sonra tekrar yaptım 2.çizgi hiç yoktu yumurta catlayıncamı 2 cızgıde cıft cıkar catlatma ıgnesınden dolayı cumartesı ıkıncı cızgı sılık cıkabılır mı yada benm yumurtlamam oldu bıttı gectımı yada hıcmı olmadıı kafam cok karısık bız 36 saat sonra ılıskıye gırdık ama ya o sırada catlamadıysaa yadaa catladıda bıttıyse ovulasyon testınde cıft cızgı olması lazım dımı catladıgında ve 24 saat cıft cızgı cıkması lzım degılmı

selam

bende bu ay hergün test yapmama ragmen çift çizgiye rastlamadım.

ve pazar günüde yani 27. günde kırmızı kartı yedim ! yani ben yumurtladım mı ? yoksa boş mu geçtim ? bende senin gibi muallakta kaldım.

oysa bu ay 7. günden itibaren gün aşırı değerlendirmiştik.

benimde 7 ay oluyor uğraşalı.

olmuyo, olmuyo...

bırak hamileliği bu ay çift çizgiyi bile göremedim.

vallahi bende 15 ci gün çift çizgiyi yakaladım fakat tutmayınca tutmuyor demekki çok üzgünüm ya kırmızılar geldi gelicek moralim çok bozuk

vallahi bende 15 ci gün çift çizgiyi yakaladım fakat tutmayınca tutmuyor demekki çok üzgünüm ya kırmızılar geldi gelicek moralim çok bozuk

sormayın bende aynı durumdayım kızlar kürtaj olduğumdan beri deniyoruz ama olmadı işte.Ovulasyon kullandım bende çift çizgiyi yakaladım aynı gün öncesi sonrası hepsini denedim tutmadı olmayınca olmuyor demekki ... çok kafamıza takıyoruz ondanmı acaba ?? kürtaj olduğumdan beri hamile kalma olayıyla yatıp onunla kalkıyorum sürekli bunu düşünüyorum ,ona göre yaşar oldum çok kötü bir durum ama engel olamıyorum kendime ;( benim üzerime etrafımdaki herkes hamile kaldı yada doğurdu artık kafamı başka yerlere yoğunlaştırabilsem çok iyi olucak bu arada kürtaj olalı 8 ay oldu

ah cnm ah seni okadar iyi anlıyorum ki bende 2 ay oldu düşük yapalı 2 yıldır istiyoruz ilk zamanlar okadar değil di ama şu 5 6 aydır resmen çıldırıcam her anımda her sn de gebelik var takıntı haline dönüştü artık kardeşimin eşi hamile komşu hamile arkadaşlar 2 ci doğurdu bende daha tık yok gelde üzülme rabbim en iyisini bilir bizim için tek teslim bu ona sığındım derdini veren sabrınıda verir diyorum ne olucak bizim bu halimiz bilmiyorum ki...

bende aynı durumdayım tatlım en iyi birbirimizi biz anlarız.Allahım yine nasip etsin hepimize kucağımıza almayı sağlıkla işşallah.Acaba çok ona endexli yaşıyoruz stres yapıyoruz ondanmı olmuyor?kime söylesen bi kere hamile kaldın yine kalırsın diyor ama tık yok 9.aya giriyoruz.Ben kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ekim ayında .Herşeyin hayırlısı kısmetimizde ne zamansa o zaman göreceğiz bizde ama zor bir durum etrafımda hamile görmeye duymaya tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…