Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım benim bi kere kaldın mutlaka gene kalırsın ona kez bende öle tabi benim bi oğlum var 7 yaşında mucize gibi diyorum...
sen oyalanabilirsin aslına işe falan girsen ne bilim kafan dağılır benim çocuğun okul olduğu için evde daha çok takıyorum oyalancak bişeylerim olsa 0 stresle belki daha gebe kalırız ne bilim işte bi ümit :)

benim ilkti kürtaj olduğum gebeliğim 3 senelik evliyiz korunmayı bırakınca hemen olmuştu ama boş gebelik oldu işte.Çalışıyorum ama aklım hep bu konuda kopamıyorum bir türlü .Etrafımdakilerde unutturmuyorlar sağolsunlar zaten sıra sende,sen geç kaldın bile ,herkes yaptı sen yapmadın daha bir sürü şey işte
neyse burada dertleşiyoruz en azından görüyoruz birçok kişinin böyle sıkıntıları olduğunu birbirimize derman olmaya çalışıyoruz.Nasip kısmet işte,allah oğluna uzun ömür versin canım

Ben kurtaj olalı 1bucuk sene oldu buarada canım ilk 6ay zaten doktor korunma önerdi sonra da olmadı işte gebelik ilk gebe kaldigimda korunmayi biraktigmz gibi hamile kalmistm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç aydır ovulasyon testiyle deniyorsun ?

benim 3. denemem.

bu ay ilk defa denedim kalanlarıda belki yaparım diğer aylar ama çokta yardım etmedi aslında çok gereklimi dersen bence hiçte gerekli değil adet düzeni iyi olanlar için yani...
3 aydır çift çigiyi yakaladınmı sen hep ?

amin cnm allah razı olsun...
ya o etraftakiler kendi işlerin bi baksa zaten herşey güllük gülistanlık olucakta az susmasını bilmeyen bi milletiz malasef...

benimde 8 ay oldu tatlım kürtaj olalı bendede gebelik olmadı hala

Sen neden kurtaj olmustun tatlim arastirildiginda ne çıkmıştı

ilk gebeliğimdi canım araştırmaya gerek görmediler özelede gittim devletede gerek olmadığını söylediler kalp atışı yoktu canım.8 haftayı bitirdim hala olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım.kalitesiz sperm yada yumurtdan kaynaklı ilk gebeliklerde görülen bir şey denildi.

Anladım canim benimde ilk bebegimde kalp atışı olmadi 9haftaya kadar sonra benim genetik testlerime bakıldı pihtilasma bozukluğu çıktı ondan sordum eger gebelik boyunca igneleri olmazsam kan sulananamiyacagindan 3aya gelmeden ayni kayiplar yasaniyormus

İyi sana bakilmis bak ben israr ettim kac doktora gittim bakmadilar.bende yeniden denemeye karar verdim ama 8 ay oldu olmadi hala

İyi sana bakilmis bak ben israr ettim kac doktora gittim bakmadilar.bende yeniden denemeye karar verdim ama 8 ay oldu olmadi hala

Banada öyle dediler ilk bebek olunca gerek olmuyormus ama benim doktorum israr etti dokuz eylül hastanesinde yapıldı genetik tahliller şimdi ege universitesinde bir doktora gidiyorum oda profesör buayda olmazsa rahim filmi cekilcek oma göre artk ne yapilacagina karar verilecekmis

Hayirlisi olsun canim buradan birbirimize haber verelim gelismeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…