- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.121
bende aynı durumdayım tatlım en iyi birbirimizi biz anlarız.Allahım yine nasip etsin hepimize kucağımıza almayı sağlıkla işşallah.Acaba çok ona endexli yaşıyoruz stres yapıyoruz ondanmı olmuyor?kime söylesen bi kere hamile kaldın yine kalırsın diyor ama tık yok 9.aya giriyoruz.Ben kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ekim ayında .Herşeyin hayırlısı kısmetimizde ne zamansa o zaman göreceğiz bizde ama zor bir durum etrafımda hamile görmeye duymaya tahammülüm yok
Benimde 8 Mayıs son adet tarihim 24 mayısta test kirmizi oldu dun 25mayista ikinci cizgi çıkmadı bakalım hayırlısı inşallah ama benimde kurtajdan beri gebelik oluşmadi stresmi yapıyoruz bilmiyorum eger buay olmazsa teste rağmen rahim filmi cekilmem gerekiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rahim filmi bende çektirdim. hatta çektiren bi çok kişi o ay yada ertesi ay hamile kalmış.
benim 2 ay oldu çektireli. ama daha muaffak olamadık
sana doktormu dedi çektir diye ? neyin varmış ?
vallahi bende 15 ci gün çift çizgiyi yakaladım fakat tutmayınca tutmuyor demekki çok üzgünüm ya kırmızılar geldi gelicek moralim çok bozuk
evet canım benim bi kere kaldın mutlaka gene kalırsın ona kez bende öle tabi benim bi oğlum var 7 yaşında mucize gibi diyorum...
sen oyalanabilirsin aslına işe falan girsen ne bilim kafan dağılır benim çocuğun okul olduğu için evde daha çok takıyorum oyalancak bişeylerim olsa 0 stresle belki daha gebe kalırız ne bilim işte bi ümit :)
rahim filmi bende çektirdim. hatta çektiren bi çok kişi o ay yada ertesi ay hamile kalmış.
benim 2 ay oldu çektireli. ama daha muaffak olamadık
sana doktormu dedi çektir diye ? neyin varmış ?
Bana doktor dedi bütün tahliller yapildi eşime bakıldı hersey normal neden gebelik olusmuyo diye oyüzden rahim filmi cekilmesi söylendi
kaç aydır ovulasyon testiyle deniyorsun ?
benim 3. denemem.
amin cnm allah razı olsun...benim ilkti kürtaj olduğum gebeliğim 3 senelik evliyiz korunmayı bırakınca hemen olmuştu ama boş gebelik oldu işte.Çalışıyorum ama aklım hep bu konuda kopamıyorum bir türlü .Etrafımdakilerde unutturmuyorlar sağolsunlar zaten sıra sende,sen geç kaldın bile ,herkes yaptı sen yapmadın daha bir sürü şey işte
neyse burada dertleşiyoruz en azından görüyoruz birçok kişinin böyle sıkıntıları olduğunu birbirimize derman olmaya çalışıyoruz.Nasip kısmet işte,allah oğluna uzun ömür versin canım
amin cnm allah razı olsun...
ya o etraftakiler kendi işlerin bi baksa zaten herşey güllük gülistanlık olucakta az susmasını bilmeyen bi milletiz malasef...
Ben kurtaj olalı 1bucuk sene oldu buarada canım ilk 6ay zaten doktor korunma önerdi sonra da olmadı işte gebelik ilk gebe kaldigimda korunmayi biraktigmz gibi hamile kalmistm
benimde 8 ay oldu tatlım kürtaj olalı bendede gebelik olmadı hala
Sen neden kurtaj olmustun tatlim arastirildiginda ne çıkmıştı
Ben de stresin çok etkili olduğuna eminim ama bi türlü atamıyorum kafamdan. Bazen sırf şu stresi atmak için hamile kalmayı istiyorum. Bi ay bizi çok mutlu eden gelişmeler olsa hayatımızda.Dikkatimiz dağılsa hiç bat falan beklemesek bi baksak aaaa hamileyiz!!! Ne süper olurdu yaaBenimde 8 Mayıs son adet tarihim 24 mayısta test kirmizi oldu dun 25mayista ikinci cizgi çıkmadı bakalım hayırlısı inşallah ama benimde kurtajdan beri gebelik oluşmadi stresmi yapıyoruz bilmiyorum eger buay olmazsa teste rağmen rahim filmi cekilmem gerekiyor
Ben de stresin çok etkili olduğuna eminim ama bi türlü atamıyorum kafamdan. Bazen sırf şu stresi atmak için hamile kalmayı istiyorum. Bi ay bizi çok mutlu eden gelişmeler olsa hayatımızda.Dikkatimiz dağılsa hiç bat falan beklemesek bi baksak aaaa hamileyiz!!! Ne süper olurdu yaa
Aynen :) hayırlısı ya elbet vardır zamanı saglikla kucağımiza alalim inşallah bu senin ilk ovulasyon testi denemenmiydi canm buarada
ilk gebeliğimdi canım araştırmaya gerek görmediler özelede gittim devletede gerek olmadığını söylediler kalp atışı yoktu canım.8 haftayı bitirdim hala olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım.kalitesiz sperm yada yumurtdan kaynaklı ilk gebeliklerde görülen bir şey denildi.
Anladım canim benimde ilk bebegimde kalp atışı olmadi 9haftaya kadar sonra benim genetik testlerime bakıldı pihtilasma bozukluğu çıktı ondan sordum eger gebelik boyunca igneleri olmazsam kan sulananamiyacagindan 3aya gelmeden ayni kayiplar yasaniyormus
İyi sana bakilmis bak ben israr ettim kac doktora gittim bakmadilar.bende yeniden denemeye karar verdim ama 8 ay oldu olmadi hala
Banada öyle dediler ilk bebek olunca gerek olmuyormus ama benim doktorum israr etti dokuz eylül hastanesinde yapıldı genetik tahliller şimdi ege universitesinde bir doktora gidiyorum oda profesör buayda olmazsa rahim filmi cekilcek oma göre artk ne yapilacagina karar verilecekmis
Hayirlisi olsun canim buradan birbirimize haber verelim gelismeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?