- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.141
Banada öyle dediler ilk bebek olunca gerek olmuyormus ama benim doktorum israr etti dokuz eylül hastanesinde yapıldı genetik tahliller şimdi ege universitesinde bir doktora gidiyorum oda profesör buayda olmazsa rahim filmi cekilcek oma göre artk ne yapilacagina karar verilecekmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canim hayırlısı inşallah sen ovulasyon testinde yakalamismiydin çift cizgiyi bak benim sırasıyla bu sekilde oldu
Evet canim yaptigim her ay yakaladim ama sonuc alamadim
Anladim canim hayırlısı inşallah ama stres mi yapiyosun acaba yada eşinin veya senin tahlilleri yapildimi
Evet canım ilk ovulasyon denememdi. Önceden kullanmadığıma da pişmanımAynen :) hayırlısı ya elbet vardır zamanı saglikla kucağımiza alalim inşallah bu senin ilk ovulasyon testi denemenmiydi canm buarada
Güzel haberler alalım inşallah :)Evet canim yaptigim her ay yakaladim ama sonuc alamadim
Evet canım ilk ovulasyon denememdi. Önceden kullanmadığıma da pişmanım
Ovulasyon testini koydum gün gün sirayla bak canim
Evet canım ilk ovulasyon denememdi. Önceden kullanmadığıma da pişmanım
Günaydın :))))
selam
bende bu ay hergün test yapmama ragmen çift çizgiye rastlamadım.
ve pazar günüde yani 27. günde kırmızı kartı yedim ! yani ben yumurtladım mı ? yoksa boş mu geçtim ? bende senin gibi muallakta kaldım.
oysa bu ay 7. günden itibaren gün aşırı değerlendirmiştik.
benimde 7 ay oluyor uğraşalı.
olmuyo, olmuyo...
bırak hamileliği bu ay çift çizgiyi bile göremedim.
sormayın bende aynı durumdayım kızlar kürtaj olduğumdan beri deniyoruz ama olmadı işte.Ovulasyon kullandım bende çift çizgiyi yakaladım aynı gün öncesi sonrası hepsini denedim tutmadıolmayınca olmuyor demekki ... çok kafamıza takıyoruz ondanmı acaba ?? kürtaj olduğumdan beri hamile kalma olayıyla yatıp onunla kalkıyorum sürekli bunu düşünüyorum ,ona göre yaşar oldum çok kötü bir durum ama engel olamıyorum kendime ;( benim üzerime etrafımdaki herkes hamile kaldı yada doğurdu artık kafamı başka yerlere yoğunlaştırabilsem çok iyi olucak bu arada kürtaj olalı 8 ay oldu
canım allah büyüktür bebeğimizin yiyecek içeçeği daha kısmet edilmemiş demekki ovulasyon testleriyle tedbiri elden bırakmıyoruz sadece ama inan bana onu yapmasak bile rabbim ol derse olur zaten herşey bahane yeterki doğru dua etmesini bilelim rabbimden isteyelim ve sabırla bekleyelim
selam tatlım. bende geçen ay çift çizgiyi yakalamam ve değerlendirmeme ragmen olmamıştı bu ay dediğin gibi pozitif bile olmadı . ama şunu hiç unutmadım rabbim kısmet etseydi hayırlısı olsaydı mutlaka olurdu demekki daha zamanı var demekki bebeğim en doğru ve en hayırlı zamanda gelecek allahın izniyle dedim. benim regle 6gün var bu defa oldumu bilmiyorum ama belirti vs. hiç bişeyim yokbu defa da olmasa tahlil yaptırıcam hormonlara ve eşimin spermlerine baktırıcaz burda çok arkadaşı okudum prolaktini yüksek olduğu için hamile kalamayan tek bi ilaçla hamile kalmışlar dur bakalım allah büyüktür o ol derse oluverir unutma sen tahlil vs yaptırdın mı
slm kızlar
ben tam çift çizgiyi gördükten 10 gün sonra regl oldum bu ayda tutmadı yani 16 ci gün çatlamıştı yumurtam demek döllenme tam 10 sürüyor olmazsa eger 11 ci gün adet oluyoruz en azından bunu öğrenmiş oldum ovu testi ile şimdi dr aradım bu ayda yumurta takibi yaptırmak isityorum ama sanırım bizde bu kafa olduktan sonra anca hamileliğimizi geçiktiriyoruz artık hakkımızda hayırlısı inş. o vakit saat artık daha fazla uzamaz tez zamanda herkez bebeklerine mis kokulu evlatlarına kavuşur çok moralim bozuk haktan herşey elden bişey gelmiyor sabır....
Ama normalde yumurtladiktan 14gun sonra adet oluyosun sen erken olmussun demekki canim
yok güzelim dr öle diyor ama tamamen kendi fikrim 2 yıldır çocuk istiyorum yani 24 adet çoook dikkat ettim o beyaz akıntı geldikten sonra 10 gün sonra hep regl oldum bu ayda ovu testti bunu ispatlamış oldu diye düşünüyorum en azından benim bünyede böle gebelik olmazsa yani...
rabbim cok bekletmeden versın yavrunu ıns..Canım luteal faz yetmezliği diye bır sorun olabılıyor inş yoktur ama bır testlerını yaptır bence.
yok güzelim dr öle diyor ama tamamen kendi fikrim 2 yıldır çocuk istiyorum yani 24 adet çoook dikkat ettim o beyaz akıntı geldikten sonra 10 gün sonra hep regl oldum bu ayda ovu testti bunu ispatlamış oldu diye düşünüyorum en azından benim bünyede böle gebelik olmazsa yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?