Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

egede hangi prof. gidiyorsun bende izmirdeyim...

Prof.ege nazan tamvergen egede tup bebek merkezinde hoca ona gidiyorum simdi çok tatli biri 2 yıldır 3 doktorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kafamiza takmasak elbet hamile kalcaz aslnda bikere kaldik demekki dogurganligmz var kendimize dert ediyoruz boşu boşuna aslnda

selam tatlım. bende geçen ay çift çizgiyi yakalamam ve değerlendirmeme ragmen olmamıştı bu ay dediğin gibi pozitif bile olmadı . ama şunu hiç unutmadım rabbim kısmet etseydi hayırlısı olsaydı mutlaka olurdu demekki daha zamanı var demekki bebeğim en doğru ve en hayırlı zamanda gelecek allahın izniyle dedim. benim regle 6gün var bu defa oldumu bilmiyorum ama belirti vs. hiç bişeyim yok bu defa da olmasa tahlil yaptırıcam hormonlara ve eşimin spermlerine baktırıcaz burda çok arkadaşı okudum prolaktini yüksek olduğu için hamile kalamayan tek bi ilaçla hamile kalmışlar dur bakalım allah büyüktür o ol derse oluverir unutma sen tahlil vs yaptırdın mı

canım allah büyüktür bebeğimizin yiyecek içeçeği daha kısmet edilmemiş demekki ovulasyon testleriyle tedbiri elden bırakmıyoruz sadece ama inan bana onu yapmasak bile rabbim ol derse olur zaten herşey bahane yeterki doğru dua etmesini bilelim rabbimden isteyelim ve sabırla bekleyelim

Arkadaslar bence kendimizi dinlemeyelim cidden daha sonra hayal kırıklığı oluyo ve üstüste yasayinca hayal kırıklığıni hiç hamile kalamiyoruz biraz kafamizi bosaltmamiz lazım birbirimize yardimci olalım :)

rahim filmi, hormon testleri, spermografi dahil herşeye bakalıdı.

hiç bir sorun yok. ama 8 aydır olmuyor.

bende rahim inceliği var. sanırım döllenen yumurta (tabi dölleniyorsa) rahme tutunamıyor.

ve rahimi kalınlaştıran bir tedavide yok sanırım. salgılanan yumurta ostrojen salgılayıp rahimi kalınlaştırıyormuş. o da bende yok !

adetim bitiyo 3 günde. 17. gün en fazla 6 mm oluyor.

senin hikayen nasıl ?

slm kızlar
ben tam çift çizgiyi gördükten 10 gün sonra regl oldum bu ayda tutmadı yani 16 ci gün çatlamıştı yumurtam demek döllenme tam 10 sürüyor olmazsa eger 11 ci gün adet oluyoruz en azından bunu öğrenmiş oldum ovu testi ile şimdi dr aradım bu ayda yumurta takibi yaptırmak isityorum ama sanırım bizde bu kafa olduktan sonra anca hamileliğimizi geçiktiriyoruz artık hakkımızda hayırlısı inş. o vakit saat artık daha fazla uzamaz tez zamanda herkez bebeklerine mis kokulu evlatlarına kavuşur çok moralim bozuk haktan herşey elden bişey gelmiyor sabır....

Son düzenleme:

Ama normalde yumurtladiktan 14gun sonra adet oluyosun sen erken olmussun demekki canim

Ama normalde yumurtladiktan 14gun sonra adet oluyosun sen erken olmussun demekki canim

yok güzelim dr öle diyor ama tamamen kendi fikrim 2 yıldır çocuk istiyorum yani 24 adet çoook dikkat ettim o beyaz akıntı geldikten sonra 10 gün sonra hep regl oldum bu ayda ovu testti bunu ispatlamış oldu diye düşünüyorum en azından benim bünyede böle gebelik olmazsa yani...

rabbim cok bekletmeden versın yavrunu ıns..Canım luteal faz yetmezliği diye bır sorun olabılıyor inş yoktur ama bır testlerını yaptır bence.

Anladm canim benim yumurtlamam 24mayista oldu ovulasyon testi yaptm buay kasiklarimda agri oldu zaten ikinci cizgide tamamen kizardiktan 4saat sonra cok ağrım oldu ertesi gün testi yaptigimda da yoktu ikinci çizgi bakalım nasıl olcak 24une 14gun ekleyince tam bat denk geliyo ondan da dedim ben canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…