Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar 3 mayista gordum son adetimi.17 ve 19 mayis iliski oldu. Dongum 29 gun yani 1 haziran bat . Goguslerim agriyo akintim var kasiklarimda agriyo ama bosa mi hevesleniyorumdur. Adet taklasincada boyleoluyorum cunku ://

Hep stresten hep. Bence sen icini rahatlatmak icin hemen al basla. Yada once yumurtakarina baktir. Belki bu ay stresten kist olusmus ve durumu geciktiriyor olabilir

kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin.napıyım ben şimdi

kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin.napıyım ben şimdi

Canım ovulasyon testinin kullanma klavuzunda yaziyo nezaman baslama gerektigin nekadar sürede bir adet oluyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese mrb,

Cok iyi oldu bu linki buldugum cunku bazı sorularım var kızlar ovulasyon markaları konusunda..butun linkleri daha okuyamadım geriye donuk okuyacagım fırsat buldukca..
Benim adetlerim duzenli degil 33. Bazen 35. E kadar uzuyor reglimn gelmesi.. Dun basladım erkenden bazı arkadasların tavsiyesiyle dun 9. Gunumdu :) PREDICTOR MARKASINI ALDIK ICINDEN 7 tane cıktı 55 TL.. DUZENSIZ REGL olan biri icin baya masraflı olacak uc kutu alsam ancak sanırım...
Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz? Gitti g. Sitesinde laboquick ve babystart markası var kullananlar memnun mu? Ve ayrıca cizgileri kıyaslarken zorluk oluyor mu ..acaba aynı mı degılmı bıraz daha beklıyımmı dıye sorular gelıyo kafama..laboquick mesela 40 tanede buldum hem uygun geldı fıyatı hemde erkenden baslayıp pespese hatta ıkı kere bıle yapabılırım dıyorum karar asamasındayım suan ..
Aslında clearblue dıye bı marka var ve dıgıtal cok rahat kullanımı sankı..gulen surat cıkınca o gece ertesı gun denıyosun ..sankı daha saglam gıbı.. Cızgılerı degerlendırmek endıselı bena gore..ama pahalı tr de hıc bı eczane satmıyormus..ınsallahh 5 kayıptan sonra ovulasyonla bebısıme kavusurummm..

Canım ovulasyon testinin kullanma klavuzunda yaziyo nezaman baslama gerektigin nekadar sürede bir adet oluyosun

ya işte benimki yazmıyor her ay düzenli olurdum bu ay 45. gün oldu.bu ay bi düzensizlik oldu.o yüzden diorum ben şimdi hangi gün olmalıyım yapmaya başlamlıyım testi?lütfen yardım edinnnn?kaç gün sonra

evet dün itibariyle regl başladı fakat ovülasyon testini ilk kez kullanıcam .adetin 1.gününden itibarenmi sayıcam yoksa adetliykenmi yapıcaz?birde bi koyuluk çift çizgi deniyor koyuluk tam eşitmi olmalı yani biri diğerinde hafif silik çıkması durumunda ne olucak_ertesi günde silikleşirse neyi baz almamız gerekicek?ve ben teste ne zaman başkıyım

Canim simdi senin adetlerin duzensizse adetin bittiği günden itibaren yapmaya basla içinde 30tane olan testler var hergun ayni saatte 2saat birsey icmeden yap testi. Zaten ovulasyon yaklasinca test silik çıkıyo ovulasyonun olcagi gun ikisi koyu oluyo o koyulugu gördüğün an iliski olsun o koyuluktan 24saat içinde yumurtlama oluyo çünkü zaten koyu çıktığı günden sonraki gün diger cizgi cikmiyo

Bak canim arka arkaya yaptim 3.testte yumurtladim zaten son testte test cizgisi çıkmadı

Eklentiler

• $1401280779343.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 53

Canim bende dun ve bugun test yaptim dun ikiside koyu bugun biri biraz silik cikti dun calisma oldu bugunde olacak çizgilerin boyle cikmasi normal mi

Eklentiler

• $1401281852217.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $1401281868944.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 60
Canim bende dun ve bugun test yaptim dun ikiside koyu bugun biri biraz silik cikti dun calisma oldu bugunde olacak çizgilerin boyle cikmasi normal mi

Dün ovulasyon yükselmiş tatlim bugün silik çıktığına göre 2saat icindede sivi almadiysan bugün olmus catlaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…