- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.161
Canım yaa ben tam açamadım galiba ama 3. bayağı pozitif gibi sankiOvulasyon testini koydum gün gün sirayla bak canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın demek isterdim de bayağı geç oldu sanki:) Naber canımGünaydın :))))
Günaydın demek isterdim de bayağı geç oldu sanki:) Naber canım
Iyiyim canim.sen nasilsin:) aynen 3.test ikisk ayni renk pozitif cikti 4.su de negatif çıktı bakalim nolcak :)
Süpermiş hangilerini değerlendirdin senIyiyim canim.sen nasilsin:) aynen 3.test ikisk ayni renk pozitif cikti 4.su de negatif çıktı bakalim nolcak :)
Süpermiş hangilerini değerlendirdin sen
24unde yumurtladim 23-24-25ini degerlendirdim canim 
Benim son 3-4 aydır adetlerim 33-38-37 günde bir gelmeye başladı. Bu yuzden bu ay ov. testi yaptım. 23. gün çift çizgiyi yakaladım. yani 24. gün yumurtladım. bence sende 15. günden itibaren denemeye başla :)
kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin
evet canım. ilk günden sayarak başla. ama eger ucuz testlerden bolca alısan 12.13. günlerde de başlayabilirsin. Her ihtimale karşı :))))
kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin
Hep stresten hep. Bence sen icini rahatlatmak icin hemen al basla. Yada once yumurtakarina baktir. Belki bu ay stresten kist olusmus ve durumu geciktiriyor olabilir
Harika! Ben senden çok umutluyum hadi bakalım:)24unde yumurtladim 23-24-25ini degerlendirdim canim 
Harika! Ben senden çok umutluyum hadi bakalım:)
Ben umutlu olamıyorum gene hüsran olmasin diye :) hayirlisiyla ogrenelim inşallah :))
kızlar başladı regl bugündenmi başlıycam testi kullanmaya?yoksa bugündenmi saymaya başlıycamm?hangi gün yapıcam ayy nolur yardım edin.napıyım ben şimdi
Canım ovulasyon testinin kullanma klavuzunda yaziyo nezaman baslama gerektigin nekadar sürede bir adet oluyosun
evet dün itibariyle regl başladı fakat ovülasyon testini ilk kez kullanıcam .adetin 1.gününden itibarenmi sayıcam yoksa adetliykenmi yapıcaz?birde bi koyuluk çift çizgi deniyor koyuluk tam eşitmi olmalı yani biri diğerinde hafif silik çıkması durumunda ne olucak_ertesi günde silikleşirse neyi baz almamız gerekicek?ve ben teste ne zaman başkıyım
evet dün itibariyle regl başladı fakat ovülasyon testini ilk kez kullanıcam .adetin 1.gününden itibarenmi sayıcam yoksa adetliykenmi yapıcaz?birde bi koyuluk çift çizgi deniyor koyuluk tam eşitmi olmalı yani biri diğerinde hafif silik çıkması durumunda ne olucak_ertesi günde silikleşirse neyi baz almamız gerekicek?ve ben teste ne zaman başkıyım
Canim simdi senin adetlerin duzensizse adetin bittiği günden itibaren yapmaya basla içinde 30tane olan testler var hergun ayni saatte 2saat birsey icmeden yap testi. Zaten ovulasyon yaklasinca test silik çıkıyo ovulasyonun olcagi gun ikisi koyu oluyo o koyulugu gördüğün an iliski olsun o koyuluktan 24saat içinde yumurtlama oluyo çünkü zaten koyu çıktığı günden sonraki gün diger cizgi cikmiyo
Canim bende dun ve bugun test yaptim dun ikiside koyu bugun biri biraz silik cikti dun calisma oldu bugunde olacak çizgilerin boyle cikmasi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?