Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dün ovulasyon yükselmiş tatlim bugün silik çıktığına göre 2saat icindede sivi almadiysan bugün olmus catlaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hersey yolunda o zaman ayy insallah Rabbim bu ay nasip eder bize de isteyen herkese dee

Merhaba arkadaşlar,

Benimde sorum var.

Dün ilk defa ovulasyon testi kullandım reglim biteli 3 gün olmuştu ama silik çizgi bile yoktu kafam karıştı bir fikriniz var mı?

Bu arada diyet ve sporda yapıyorum fazlalıkları vermek için.

Doa82 internette laboquick ondan sipariş ver hem uygun hem 50 adet var.. benim umutlarım sona erdi maalesef ayrıldım eşimden. Ama bunu cok içten soyluyorum dılerim hepiniz anne olursunuz saglıkla mutlulukla. Herkezi öpüyorum..

Hadi bakalım hayırlısı beklemedeyiz :)

Bakalim insallah daha da bata cok var senin bat ne zaman

Benim 8 haziran canim senin

Benimde 12 haziran canım bakalım aslında çok beklentiye girmemek lazım stres oluyoruz ya bu topike de girmemek lazim da dayanamıyorum iste ben :)

Benimde 12 haziran canım bakalım aslında çok beklentiye girmemek lazım stres oluyoruz ya bu topike de girmemek lazim da dayanamıyorum iste ben :)

Aynen bnde buay kendimi hic dinlemicem diyorum ama konustukca belirti hissetmeye başlıyorum :)

Aynen bnde buay kendimi hic dinlemicem diyorum ama konustukca belirti hissetmeye başlıyorum :)

Aynen canim bende.dun ovu testinde cift cizgiyi yakaladim dun ve bugun calisma oldu yarın da olsa mi acaba sence curcu

Merhaba kızlar benim kafam cok karışık ilk defa adetim cok gecıktı bu ay nasıl hesaplarım diye düşünüyorum yumurtlsma günümü 1 ay atlamıştı 23 Mart olmuştum ve daha sonra ay atladı 6 Mayıs'ta oldum şimdi nasıl günümü bulmalıyım sizce yumurtlama gününü 😒😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende dun ve bugun test yaptim dun ikiside koyu bugun biri biraz silik cikti dun calisma oldu bugunde olacak çizgilerin boyle cikmasi normal mi

valla stres oldum daha adet bitmeden nasıl kullancağım konusunda:)çift çizgi çıkıcakmı sonra silikleşicekmi falan neyse bir kaç güne kadar yapıcam bi bitsinde :)heycanlandım valla

çok teşekkür ederim.kaçıncı gün yapmaya başladınız testi.

14.gun yapmaya başladım 17.gun yumrtlmadim canim onuda nasil anladim 17.gun test koyu çıktıktan sonra aksam cok kasık agrim oldu ertesi gün testi yaptigimda negatif çıktı

çok teşekkür ederim.kaçıncı gün yapmaya başladınız testi.

Evet canim olk silik başlıyor sonra koyulasiyor en son gene silik çıkıyor ben 5gun arka arkaya yaptim paslastigim 4 tane var ilk testi cekmek aklima gelmemisti :)

Eklentiler

• $1401344062603.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim test koyu mu yeterince

Eklentiler

• $1401356916048.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $1401356968560.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 39
Kizlaaar merhabalaar
Benide araniza alirmisiniiiz gecen ay ateş olcmeyle takip etmeye calistim regl bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı nasip değilmiş ama bu ay ovu testini de denemek istiyorum bide bi site var sıcaklık ve ovu üzerine uç gündür onu kullanıyorum ve de ovu testinde önerdiğiniz marka var mi reglimin üçüncü günü ama bi an önce sipariş vermek istiyorum yardımcı olursanız çok coook sevinirim Allah en kısa zamanda meleklerimize kavustursuuun

Laboquick alabilirsin internette gayet uygun fiyatlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…