- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.381
Benımki nerdeyse aynı bgünden baslayarak hergun ilişki dusundum ama bılemedım canm bazıları koyuyup sılıkleestıgı gun daha ıyı demiş ama bılemedım bnde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ozaman yumurtlarım dimi ayy inşş korkuyorum adet günümde yumurtlarsam die bide tereddütte kaldım itşe dün böle silikte olsun çizgi çıktı ama aynı koyulukta dğeil die bişey olmadı ben devam ediyim ozaman testi yapmaya dimi ay biraz olsun içim rahatladı vallaaa çok sağolun herkeseeeeee bilgi veren herkese teşekkür ederim:)
Koyu cizgiden sonra gun asiri siliklestiginde de birakmamayi oneriyolar cnm degerlendir mutlaka
Arkadaşlar merhaba, bende ilk defa bu ay kullanıyorum , iki gündür koyu çıkıyor, sizce yumurtlamış mı oluyorum şimdi
bu ay kısmet olmadı canım benım yarın sıpraiş edecegım ama ben markada takılı kaldım. genellikle markalar sanırım
laboquick bunumu alsam yoksa galenik mi
Tamam teşk canım bugün tekrar yaptım test bu sefer ikisi de koyu bu akşam ve yarın çalışalım diyorum.sonra da gün aşırı
ayy ozaman yumurtlarım dimi ayy inşş korkuyorum adet günümde yumurtlarsam die bide tereddütte kaldım itşe dün böle silikte olsun çizgi çıktı ama aynı koyulukta dğeil die bişey olmadı ben devam ediyim ozaman testi yapmaya dimi ay biraz olsun içim rahatladı vallaaa çok sağolun herkeseeeeee bilgi veren herkese teşekkür ederim:)
Canim bende sirf deneme ve takip amacli regl bitiminden beri yapiyorum hep t cizgim silik cikiyo. Muhtemelen yumurtlama donemimde koyulasicak ve catlama zamani siliklesicek tekrar onu tespit etmeye calisiyorum. Eger koyulastiysa degerlendir sonra siliklestikten 2 gun sonrasina kadar gun asiri dene. Oyle diyolar.
canım özellikle kaç günde bir adet oluyosun bu önemli ve testi adetinin kaçıncı günü yapmaya başladın buda çok önemli
Daa cok koyulasır mı diye bekledim ama baslıcam bu hafta full denicem hergün deniyim diyorum bu ay gecen ay gunasırı bıtırdık hep ama bu sıra koyularda hergün diyorum ??
Canim zaten test sana ongoru olsun yaninda belirtilerin de vardir akinti ve kasik agrilari gibi. Cift cizgiyken gun asiri siliklestigi gunden sonraardarda denemeden yanayim ben. Cunku sperm yenilenmesi onemli. Ama diger turlu denediysen boyle de dene cnm kismet birazda tutar insallah.
İnşallah canım benm deneyenildiğim kadar denicem bu hafta için bakalım inşallah bu testler vesile olur bebişlerimiz içiiiin
Ya ben yogun oluyorum zaten esim benden yogun yorgunluktan mahvoluyoruz haftaici tik yok. Ben cocuk istiyorum diye yanassam diyelim esimi yorgun ve isteksiz gorunce sinir oluyorum vazgeciyorum geliyo gonlumu aliyo oturup film izliyoruz siziyoruz nasil olcak bilmem ya. Haftasonu da ovulasyonu kacirmis oluyorum ki. Off off. Esime enerji depolayici yiyecek takviyesi mi yapsam napsamm
Kızlar ben testi hergün 5 te yapıyordum.bugün toplantım var o saatte.3te yapsam sorun olur mu acaba❓
Yap tabi canım ben gecen günlerde hep farklı saatlerde yaptım ama sıvı almadım
Eki Görüntüle 1150792
Kızlar slm aranıza yeni katıldım.bizde bebek istiyoruz geçen ay denedik ilk kez ama yumurtlamaya denk gelmedi olmadı.bu ay ovulasyon teste başladım.ilk iki gün ikinci çizgi yoktu.dünkü testin fotosunu ekledim ama dün ilişki olmadı.acaba dün müydü yumurtlama kaçırdım mı
yanlış yazdım sanırım .yok ben 27 mayısta adet oldum en son işte 3 gün falan sürdü...adet biter bitmezde teste başladım ve hala devam ediyorum teste tık yok.hep t çizgisi boş hafifi koyulaşır gibi oluyor ama yani belli belirsiz olmuyor .yani hesaplama yapıyorum kendimce bu ay sanki 27 si gibi adet olucam ben yumurtlama günümde o güne denk geliyor o yüzden karıştırdım ben .neyi hangi tarihi baz alıyım ben nolur bi yardımcı olun bana
son adet tarihilerim şu keild eolmuştur not aldım hepsini paylaşıyım sizinlede
16 mart
16 nisan
27 mayıs.
42. gün arası oldu diğer adet günüyle
canım daha tam olarak koyulaşmamış bugünde test yap ilişkiye girmeyide sakın ihmal etme
Kızlar lütfen kullananlar cevap yazsın bugünkü testi saat 5 te yapıcam daha zaman var ilk kez kullandım testi silik olduğu için emin olamadım ama ya bugün koyu olmazsa dün kaçırmış mı oluyorum😞
Kizlar benim 7.gunum bugun. Ovulasyon testim dun silik cikmisti devam ediyorum.
Ama bizim gunasiri deneme firsatimiz olmuyo ne yazikki. Bu yuzden ovulasyon testim cift koyu cizgi ciktiginda yumurtlamam ne zaman olucak anlamina gelir? Yardimlarinizi rica ediyorum kullananlar tutturanlar yazabilir mi
yok umutlanamıyorum zaten artık:105: eğer iki gün sonra gebelik testinde çıkarsa kanda da yaptırırm inşallah sonucu paylaşırım
ağzından bal damlıyor inşallah vardırama ikisi de tam aynı koyulukta olmadığı için pek heveslenemiyorum.
Canııım bn yeni oldugum için bulamadım burayı yaaa cok sukur buldum testede basladım 14. Gun bgün birazdan yapıp koyucam ama bu laboquıcde tam koyulaşıyor mu aynı renk olck dimi ama yumurta akı akıntım geldi cuma gunüü 😖😜
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?