Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim bende sirf deneme ve takip amacli regl bitiminden beri yapiyorum hep t cizgim silik cikiyo. Muhtemelen yumurtlama donemimde koyulasicak ve catlama zamani siliklesicek tekrar onu tespit etmeye calisiyorum. Eger koyulastiysa degerlendir sonra siliklestikten 2 gun sonrasina kadar gun asiri dene. Oyle diyolar.

Bir şey değil canım inşallah yakalarsın

Arkadaşlar merhaba, bende ilk defa bu ay kullanıyorum , iki gündür koyu çıkıyor, sizce yumurtlamış mı oluyorum şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yumurtlaman olacak yada oluyor demek cnm degerlendir mutlaka. Her gun yap siliklestiginde de devam et yumurtlama oldu demektir
bu ay kısmet olmadı canım benım yarın sıpraiş edecegım ama ben markada takılı kaldım. genellikle markalar sanırım
laboquick bunumu alsam yoksa galenik mi

Laboquick 50 adet aldim ben gecenlerde 2 gunde geldi. Memnunum simdilik devam ediyorum
Tamam teşk canım bugün tekrar yaptım test bu sefer ikisi de koyu bu akşam ve yarın çalışalım diyorum.sonra da gün aşırı

Evet cnm mantikli olur tam zamani:)

Canim o dusuk bi ihtimal adet gununden once biter o yumurtlama isi dollenmemis olursa adetle atilir yumurtan. Iki cizgi koyu ise degerlendir mutlaka

Daa cok koyulasır mı diye bekledim ama baslıcam bu hafta full denicem hergün deniyim diyorum bu ay gecen ay gunasırı bıtırdık hep ama bu sıra koyularda hergün diyorum ??

Canim zaten test sana ongoru olsun yaninda belirtilerin de vardir akinti ve kasik agrilari gibi. Cift cizgiyken gun asiri siliklestigi gunden sonraardarda denemeden yanayim ben. Cunku sperm yenilenmesi onemli. Ama diger turlu denediysen boyle de dene cnm kismet birazda tutar insallah.

İnşallah canım benm deneyenildiğim kadar denicem bu hafta için bakalım inşallah bu testler vesile olur bebişlerimiz içiiiin

İnşallah canım benm deneyenildiğim kadar denicem bu hafta için bakalım inşallah bu testler vesile olur bebişlerimiz içiiiin

Ya ben yogun oluyorum zaten esim benden yogun yorgunluktan mahvoluyoruz haftaici tik yok. Ben cocuk istiyorum diye yanassam diyelim esimi yorgun ve isteksiz gorunce sinir oluyorum vazgeciyorum geliyo gonlumu aliyo oturup film izliyoruz siziyoruz nasil olcak bilmem ya. Haftasonu da ovulasyonu kacirmis oluyorum ki. Off off. Esime enerji depolayici yiyecek takviyesi mi yapsam napsamm

Canm ceviz fındık falan al bide cok gec saate bırakma guzel değişik şeyler gıy gaza gelir zaten hemennnn

Kızlar ben testi hergün 5 te yapıyordum.bugün toplantım var o saatte.3te yapsam sorun olur mu acaba❓

Kızlar ben testi hergün 5 te yapıyordum.bugün toplantım var o saatte.3te yapsam sorun olur mu acaba❓

Yap tabi canım ben gecen günlerde hep farklı saatlerde yaptım ama sıvı almadım

canım daha tam olarak koyulaşmamış bugünde test yap ilişkiye girmeyide sakın ihmal etme

canım son adet tarihin ayın 27si ozaman bugün adetinin 15. günündesin yani yumurtlama zamanın daha yeni gelmiş adetine daha var sen ayın kaçında adet olurum diye hesapladın ki

canım silikleşse bile kaçırmış olmazsın yumurtan çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor yani hala hamile kalma ihtimalin büyük o yüzden bugünü sakın kaçırma değerlendir değerlendirirken de hamilelik düşüncesi içinde olma adama da çift çizgiyi yakaladım hadi gel değerlendirmemiz lazım deme :))) çünkü erkekler ozaman strese giriyor ve olmuyor

canım çift çizgiyi gördüğünde o gün ve ertesi gün mutlaka ilişkiye girmen gerekir çift çizgiyi gördüğünde önümüzdeki 24 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir

heyecan ve merakla bekliyorum dualarımız seninle

canım 14. gün ovulasyona başlamak için çok geç ben 8veya 9. günden başlıyorum yapmaya netteki hesaplamalara göre ben 14. günde yumurtluyorum ama ovulasyon testi yapınca 12veya 13. günde yumurtladığımı gördüm inşallah kaçırmış olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…