Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu ay kısmet olmadı canım benım yarın sıpraiş edecegım ama ben markada takılı kaldım. genellikle markalar sanırım
laboquick bunumu alsam yoksa galenik mi

canım marka fark etmez ki önemli olan senin işini görmesi markaya takılma zaten kafamızı herşeye takıyoruz bari ona takmayalım demi ama

canım çift çizgiyi gördüğünde o gün ve ertesi gün mutlaka ilişkiye girmen gerekir çift çizgiyi gördüğünde önümüzdeki 24 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir

Iki gun ardarda bakalim nasil olcak bizim iste firsat bulamama sorunumuz var ya insallah firsat olur.Sagol canim cok. Esime takviye mi uygulasam enerji icin adam yorgunluk is guc derken hic dusunmuyo ki.

canım adet gününde yumurtlama diye bişey yok adet gününe 15 gün kala yumurtlarsın adet gününde döllenmemiş yumurtayı dışarı atıyosun

Arkadaşlar merhaba, bende ilk defa bu ay kullanıyorum , iki gündür koyu çıkıyor, sizce yumurtlamış mı oluyorum şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikiside aynı koyulukta mı çıkıyor canım

son üç adetim 28 - 32 - 37 yani çok dengesizim . aslında hep 28 günde bir olurdum ama son iki aydır iyice saçmaladı.

stres bunda çok önemli bi etken adeti bile etkiliyosa hamile kalmayı nasıl etkiliyor kim bilir bugün bende ovulasyona başlıcam

Dün çalıştık bakalım dünkü daha koyuydu😃bakalım bugün silikleşirse dündü yumurtlama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer yumurtlama dünse bugün şansın daha yüksek çünkü silikleşmesi çatladığını gösteriyo çatladıktan sonra 24 saat yaşadığı için dolayısıyla bugün şansın dünden yüksek bugün mutlaka değerlendir

Iki gun ardarda bakalim nasil olcak bizim iste firsat bulamama sorunumuz var ya insallah firsat olur.Sagol canim cok. Esime takviye mi uygulasam enerji icin adam yorgunluk is guc derken hic dusunmuyo ki.

tabiki yapabilirsin mesela ceviz fındık alsın gün boyunca atıştırsın eve geldiğinde de güzel bi kahve yap kahve hem onu kendine getirir hemde spermleri hareketlendiriyor. ha bu arada herşeyi cevizden fındıktan bekleme adam eve geldiğinde git giyin süslen çekici ol ve sakın hadi bugünü kaçırmamamız lazım deme sadece onu baştan çıkar bak bakalım ozaman hali var mı yok mu

Peki cnm sen su ovulasyon testini kac gibi yapiyosun yani kacta su sivi almayi birakiyosun kac saat bekliyosun testten once

Peki cnm sen su ovulasyon testini kac gibi yapiyosun yani kacta su sivi almayi birakiyosun kac saat bekliyosun testten once

ben 12 gibi yapıyorum sabah kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan önce tuvalete gidiyorum sonra sıvı almadığım için 12ye kadar durup 12de testi yapıyorum bugün başlıyorum zaten 15 dakka sonra yapıcam

ben 12 gibi yapıyorum sabah kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan önce tuvalete gidiyorum sonra sıvı almadığım için 12ye kadar durup 12de testi yapıyorum bugün başlıyorum zaten 15 dakka sonra yapıcam

Tamam cnm sagol ya kocam bana birakti cocuk istiyorum ben diyorum ya bak cocuk olunca gezip eglenemiycez diyo ben 1yil yetti bana gezdik tozduk diyorum yasimiz genc diyo e 27 oldum sende 32 yasindasin zamani diyorum o eskidendi simdi erken bu yaslar bu zamanlar diyo yok ben hazirim diyorum peki diyo guluyo yine. Yani benim harekete gecirmem lazim onu ya o zamani yakalamam lazim of off

canım allah büyüktür ol derse bir tek ilişki bile hamile kalmana yeter bunu düşün sen eğer varsa kısmetinde bu ay hamile kamak olur zaten

kızlar bakın mesela bugün benim 10. günüm ve koyulaşmaya başlamış hafiften muhtemelen iki gün sonra iki koyu çizgi olacaktır

canım allah büyüktür ol derse bir tek ilişki bile hamile kalmana yeter bunu düşün sen eğer varsa kısmetinde bu ay hamile kamak olur zaten

Amin insallah vakti saatini getirsin rabbim kismet etsin. Hepimize insallah saglikla.

Eki Görüntüle 1152288

kızlar bakın mesela bugün benim 10. günüm ve koyulaşmaya başlamış hafiften muhtemelen iki gün sonra iki koyu çizgi olacaktır

Canim iste ben bunu anlamadim nerde hata yapiyorum. Benim t cizgim silik tamam anliyorum da c cizgim daha kalin ama net ve koyu degil. Bunun her zaman koyu ve net olmasi gerekmiyo mu ilk cizginin.

canım elinde varsa yaptıklarından bi fotoğraf atarmısın bakayım

Test yaptın mı canım ?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar selam,

Cuma günü ovu testi yaptım yaklaşık aynı koyuluktaydı . Zaten akıntım da anlatılanlar gibi yoğun olarak gelmişti. O gün ilişkiden sonra ertesi gün pembemsi bir leke gördüm . Ve iki gündür de kasıklarımda batma var ? yeni mi yumurtluyorum acaba? fikriniz var mı?

başka ovulasyon testi yapmadın mı canım yani silikleştiğini görmedin mi

canım son adet tarihin ayın 27si ozaman bugün adetinin 15. günündesin yani yumurtlama zamanın daha yeni gelmiş adetine daha var sen ayın kaçında adet olurum diye hesapladın ki

ya işte benim hep 16 sıydı ama geçen ay 27 sinde oldum belki bu ayda 27 sind eolurum die hesaplıyorum.günlerdir test yapıyorum hiç çizgi yok silik bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…