Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım son adet tarihin ayın 27si ozaman bugün adetinin 15. günündesin yani yumurtlama zamanın daha yeni gelmiş adetine daha var sen ayın kaçında adet olurum diye hesapladın ki

peki ben sizce kaçı gibi yumurtlarım?geçmemiştir dimi yumrutlama günüm hergün testlerimi yapıyorum düzenli şekilde.hiç çizgi yok silikte olsa .tereddütüm şu geçtimi yumurtlama döneminimi kaçırdım.yada adet günümdemi olurum diye korkuyordum olmayınca ne bileyim.günler geçiyor çünkü nerdeyse diğer adetim gelicek bi kaç hafta sonra

canım elinde varsa yaptıklarından bi fotoğraf atarmısın bakayım

Canım ilk 2 test, bugün öğlende yaptığım(ıkısıde aynı bırı flaşlı bırı flaşsız) bu gördüğün gibi c çizgisi çok koyu değil, t zaten silik, 8.gün, normal mı bu?

Sondakı cumartesi(5.gün) yaptığım testti.

Eklentiler

• $unnamed.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $10.6.1.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $10.6.2.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 35

canım geçmemiştir ama şöyle bişey var eğer adet zamanına kadar koyu çizgileri bulamazsan adetinin 3. günü doktora git kan ver baksınlar hormonlarına ve doktorada söyle yumrta takibi yaptır belki yumurtan oluşamıyodur herşey olabilir tedbiri elden bırakıp sadece teste güvenmek olmaz

canım c silik falan değil normal koyulukta daha ne kadar koyu olabilir ki t çizgiside koyulaşmaya başlamış yavaş yavaş sanırım sende erken yumurtluyosun aynen devam et herşey normal gidiyo yarın daha da koyulaşacaktır

ben acaba yanlıs bısey mı yapıyorum dıyodum ya sağol canım. Ben daha koyu olmalı zannedıyodum iyi o zaman bakalım nasıl olucak, dongum 30 gun erken mı olucak yumurtlamam nedir :)

Yaptım canım .Ovu testinde t hala silik çıkıyor.Ama hala kasıklarımda batma var :S

canım t herzaman görünür normal zamanında silik olur ama c ile aynı koyulukta yada ondan daha koyu olursa bu pozitif demektir unutma sadece aynı koyuluk pozitiftir t nin çıkması pozitif demek değildir

ben acaba yanlıs bısey mı yapıyorum dıyodum ya sağol canım. Ben daha koyu olmalı zannedıyodum iyi o zaman bakalım nasıl olucak, dongum 30 gun erken mı olucak yumurtlamam nedir :)

canım hiç belli olmaz benim doktorum bana adetinin 8. günü yumurtlayıp hamile kalan hastam var dedi

heyecan ve merakla bekliyorum dualarımız seninle

Test yaptın mı canım ?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

adetime daha iki gün var diye gebelik testi yapmadım daha ama hamile olacağımıda sanmıyorum artık... çünkü dün öylesine tekrar ovulasyon testi yapayım dedim koyulaşmasını beklerken daha silik çıktı t çizgisi. büyük ihtimal 2 gün sonra regl olurum

hayırlısı neyse o olsun canım .

Kızlar şimdi tekrar test yaptım.düne göre baya silik çıktı bugün.dünü değerlendirdik ama eşim hasta olacak galiba çok halsizdi yine de denedik.bugün de deneyecek gibiyiz.ama yarın imkan olmayacak.yeterli olur mu siZce?arka arkaya iki gün birlikteliğin faydası olur dimi😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1152605
Kızlar şimdi tekrar test yaptım.düne göre baya silik çıktı.dünü değerlendirdik ama eşim hasta olacak galiba çok halsizdi yine de denedik.bugün de denicez.ama yarın imkan olmayacak.yeterli olur mu siZce?arka arkaya iki gün birlikteliğin faydası olur dimi😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah rabbım gonlunun numradını verir arkadaşım. bir gelsin başlayayım onun içinde başınızı ağrıtacagım ınsallah :)

hepimizin inşallah kuzum. ben her zaman buralardayım hiç başım ağrımaz yeterki yardımcı olabileyim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım dualarınızda benide unutmayın yeter bana

Hadi insallah canim ya zaten soyle gunasiri iliskiyi gectim haftada 2 iliski gibi bi duzenimiz olsa bile yine takmam ama yok hic firsat olmuyo ki. Insallah cift cizgiyi gorunce gecicem harekete bakalim:)

doktorum haftada en az iki defa dedi yani haftada iki defa bile olsa büyük umut vaadediyor sıkma sen canını :)

hayatım adı üstünde ovulasyon testiyle yapmışsın neden ona güveniyosun ki her ovulasyon testi gebeliği gösterir diye bişey yok. ovul. testinde adet günü iki koyu çizgi görüpte hamile olmayan bile var ona takılma lütfen sabırla bekle adet gününü hayırlısı neyse o olacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…