- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.421
canım son adet tarihin ayın 27si ozaman bugün adetinin 15. günündesin yani yumurtlama zamanın daha yeni gelmiş adetine daha var sen ayın kaçında adet olurum diye hesapladın ki
canım elinde varsa yaptıklarından bi fotoğraf atarmısın bakayım
başka ovulasyon testi yapmadın mı canım yani silikleştiğini görmedin mi
Eki Görüntüle 1152288
kızlar bakın mesela bugün benim 10. günüm ve koyulaşmaya başlamış hafiften muhtemelen iki gün sonra iki koyu çizgi olacaktır
bugün 15. günüm hala yok çizgi silik olsa onada razıyım o derece :)
peki ben sizce kaçı gibi yumurtlarım?geçmemiştir dimi yumrutlama günüm hergün testlerimi yapıyorum düzenli şekilde.hiç çizgi yok silikte olsa .tereddütüm şu geçtimi yumurtlama döneminimi kaçırdım.yada adet günümdemi olurum diye korkuyordum olmayınca ne bileyim.günler geçiyor çünkü nerdeyse diğer adetim gelicek bi kaç hafta sonra
Canım ilk 2 test, bugün öğlende yaptığım(ıkısıde aynı bırı flaşlı bırı flaşsız) bu gördüğün gibi c çizgisi çok koyu değil, t zaten silik, 8.gün, normal mı bu?
Sondakı cumartesi(5.gün) yaptığım testti.
canım c silik falan değil normal koyulukta daha ne kadar koyu olabilir ki t çizgiside koyulaşmaya başlamış yavaş yavaş sanırım sende erken yumurtluyosun aynen devam et herşey normal gidiyo yarın daha da koyulaşacaktır
Yaptım canım .Ovu testinde t hala silik çıkıyor.Ama hala kasıklarımda batma var :S
ben acaba yanlıs bısey mı yapıyorum dıyodum ya sağol canım. Ben daha koyu olmalı zannedıyodum iyi o zaman bakalım nasıl olucak, dongum 30 gun erken mı olucak yumurtlamam nedir :)
canım hiç belli olmaz benim doktorum bana adetinin 8. günü yumurtlayıp hamile kalan hastam var dedi
heyecan ve merakla bekliyorum dualarımız seninle
Test yaptın mı canım ?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
adetime daha iki gün var diye gebelik testi yapmadım daha ama hamile olacağımıda sanmıyorum artık... çünkü dün öylesine tekrar ovulasyon testi yapayım dedim koyulaşmasını beklerken daha silik çıktı t çizgisi. büyük ihtimal 2 gün sonra regl olurum
inşallah rabbım gonlunun numradını verir arkadaşım. bir gelsin başlayayım onun içinde başınızı ağrıtacagım ınsallah :)
Hadi insallah canim ya zaten soyle gunasiri iliskiyi gectim haftada 2 iliski gibi bi duzenimiz olsa bile yine takmam ama yok hic firsat olmuyo ki. Insallah cift cizgiyi gorunce gecicem harekete bakalim:)
adetime daha iki gün var diye gebelik testi yapmadım daha ama hamile olacağımıda sanmıyorum artık... çünkü dün öylesine tekrar ovulasyon testi yapayım dedim koyulaşmasını beklerken daha silik çıktı t çizgisi. büyük ihtimal 2 gün sonra regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?