Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım zaten değerlendirmişsin yeterli olmuştur merak etme :) ama hasta olmasa devam etseniz iyiydi

Canim silindigine gore catladi yumurtan yani bugunu degerlendirirsen rabbim izin verirse gelir insallah.
kacinci gunun bugun? Dongun kac gun?

Bende ayni markayi kullaniyorum
doktorum haftada en az iki defa dedi yani haftada iki defa bile olsa büyük umut vaadediyor sıkma sen canını :)

Insallah koyulasirsa o gunu ve ertesi gunu degerlendirmek istiyorum. Esimin yorgunluguna da bulucam biseyler artik:)

Canım genelde 28 günde bir oluyor.bugün 15.gün.demek ki 14.gün yumurtlama oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoook kuzuum daha reglim bitmeden basladım teste ama bu sayfayı bulamamıstım😁daha dün ilk defa koyulaştı ama daha koyu olabılır gbi geldi bana

Olur bence canm bgünde deneyın ama mutlaka bide kaç dakıka sonra bu fotolar

vallaha ben sıkıldım artık. bugün 20. gün ovulasyon testinde hala iki koyu çizgiyi görmedim.artık görebilme ümidimde kalmadı. hep biri silik çizgi. sanırım bu testler çokta doğru sonuç vermiyo. bu test yüzünden vakit kaybı yaşadım. bi sornaki ay kesin birergün arayla değerlendircem..

Olur bence canm bgünde deneyın ama mutlaka bide kaç dakıka sonra bu fotolar

Bugün de denedik bakalım😃yarın deneme imkanımız yok artık.Fotolardan bugüne ait olan 10 dk sonra diğeri dündü ama dünden bugüne değişmemiş.dünde t daha koyuydu.

Anladım canım benm testlerimle kıyaslamak için sordum da sanki dün koyu diildi ama dunden daha silik gibi bgün iki tane yaptım hatta

15 canım 😭😖

Ya döngüye göre değişen bişey bu yumurtlama.zaten her ay aynı günde bile olmayan bişey.zamanında başladıysan olur daha ya benim de ilk başlarda tek çizgiydi bi gün birden koyulaştı yani sen sabret test yapmaya devam et canım

herhangi bir rahatsızlığın var mı canım yani düzenli adet görüyor musun..birde kaçıncı günden başladın test yapmaya

herhangi bir rahatsızlığın var mı canım yani düzenli adet görüyor musun..birde kaçıncı günden başladın test yapmaya

hiç bi hastalığım yok canım 9. gün başladım teste. vallaha çocuk girişimine başlamadan önce gün şaşmazdı adetim 28. gün dedimi gelirdi. ama nezman çocuk işine giriştik benim adet 32- 37 günlere cıktı. şimdi bilemiyorum bu ay kaç günde adet olurum.

peki ne zamandır bebek istiyorsunuz..eğer 1 yılı geçtiyse doktora git hormon testi yaptir .geçen ay 12,günde gördüm çift cizgiyi bu ay 13,günde silik çizgi vardi dün geç saate yaptım testi zamanı yüzünden galiba silik çizgi bile çıkmadı

Tamam canım zaten hıc anlamadıgım ıcın hergun yazıcam herhalde cok cık saoll bu aradaa

canım varsa elinde at fotoğrafını bakalım inşallah dün değerlendirmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…