- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.461
canım varsa elinde at fotoğrafını bakalım inşallah dün değerlendirmişsindir
Ya döngüye göre değişen bişey bu yumurtlama.zaten her ay aynı günde bile olmayan bişey.zamanında başladıysan olur daha ya benim de ilk başlarda tek çizgiydi bi gün birden koyulaştı yani sen sabret test yapmaya devam et canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vallaha ben sıkıldım artık. bugün 20. gün ovulasyon testinde hala iki koyu çizgiyi görmedim.artık görebilme ümidimde kalmadı. hep biri silik çizgi. sanırım bu testler çokta doğru sonuç vermiyo. bu test yüzünden vakit kaybı yaşadım. bi sornaki ay kesin birergün arayla değerlendircem..
kızlar bugün 16. günüm hala çizgi yok ...bu normalmi olurmu yapmaya devam etmelimiyim
Testime bakarmisiniz yeni yaptım yumurtlama yakın mi yakınsa tahmini çatlama bugün olur mu sizce
htc phone ile
Canım dongun kaç gün? İlk çizgi belirgin ikincisi hiç mi yok yoksa silik mi? Regl ye kadar devam et bakalım, vucut belırtın var mı akıntı vs? Bu arada Döngü-14 e gore hangı gun rısklı ıse onu 2 oncesı ve 2 sonrasıyla değerlendir yine de.
ya benim şu şekilde oldu geçen ay yani mayısın 27 sinde adet oldum en son ben ...ama öncesindeki aylar da hep 16 sı idi.bu en son ki döngüye göre hesaplarsak 42. günde adet oldum baya gecikti yani...adet oldum ve bittiği günden itibaren hergün yapıyorum.silikte yok hiç çizgi yok yani bende.internetten hesaplamalara bakıyorum dün ve bugün olması lazım ama malesef hala tıky ok.çok stres oldum.umutsuz bir bekleyiş içine giriyorum artık gün geçtikçe
Canım kesınlıkle bugunu değerlendir, kaçıncı gunun bugun? Muhtemelen yarına kadar silikleşme başlar.
canım varsa elinde at fotoğrafını bakalım inşallah dün değerlendirmişsindir
Kizlar bugun 9.gunum ve sol kasigimda sancilar olusuyor acaba erken mi yumurtluyorum nedir?
Canim kac ay deneme yaptiniz ve doktor kontrolunden gectin mi oncelikle bunu sorayim. Son 3 4 saat sivi alimini kesip ilk idrardan sonrasi icin deniyosun testi degil mi. Kimi testi yanlis degerlendiriyor misal ben. Hep silik silik diyodum ikisi yakin koyulukta yukurtlaman yakin diye yorumladilar. Keske ovulasyon donemindeki ornekleri fotograflayip koysaydin. Zaten yumurta aki gibi akinti yasadigin zaman testlerle karsilastirip degerlendiysen tutar cnm bnm uzulme hic. Nasip bu ummadigin andada gelir gelicekse.
ya benim şu şekilde oldu geçen ay yani mayısın 27 sinde adet oldum en son ben ...ama öncesindeki aylar da hep 16 sı idi.bu en son ki döngüye göre hesaplarsak 42. günde adet oldum baya gecikti yani...adet oldum ve bittiği günden itibaren hergün yapıyorum.silikte yok hiç çizgi yok yani bende.internetten hesaplamalara bakıyorum dün ve bugün olması lazım ama malesef hala tıky ok.çok stres oldum.umutsuz bir bekleyiş içine giriyorum artık gün geçtikçe
bu ay 4. denememiz canım. geçen ay doktora gittim ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyo ama ayrıntılı araştırma yapmıyorum 3-4 ay daha deneyin olmazsa gel dedi. ovulasyon testinde 3-4 saat sıvı almıyorum ama ilk idrardan sonraki idrar dediğin şey nasıl oluyo onu anlatırmısın?
Canım o zaman üç ıhtımal var, birincisi bu duzensız regl nedeniyle yumurtlamadın yumurtan gelişmedi vs. doktora gitmeni onerırım. 2.ihtımal ise black demişti bir kadın 12 ayın ıcınde 1 ay yumurtlamaz yanı 11 ay yumurtlaması olur, belki o boş ayın bu aydır, ya da hamilesin. Tabı son durum daha tahmın edılebılır, vucudunu en ıyı sen tanırsın.
Sen bence doktora git yumurta değerlendirme yapsın. Ya da bat ı bekle o zaman git, karar senın
valla o black dediğiniz olmuştur belkide olmaz olmaz tam yaparım beni bulmuştur kesin valla ovülasyon testim bitti yine bi 50 tane daha sipariş ettimm sonuna kadar hergün yapıcam napıyım yaa.yumurtlamıyor değilimdir heralde..ama şaka bitarafa bugünde tık yok gün gün yazıyorum size.iki haftaya kadarda olmazsam zaten adet günüm geliyor .bakalım artık doktora gitmeyi düşünüyorum ama en azından adet günüm gelsin die bekliyorum.yumurta takibi yaptırmakta oldukça maliyetliymiş .250-500 arası dediler bana .doğrumudur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?