Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım varsa elinde at fotoğrafını bakalım inşallah dün değerlendirmişsindir

Değerlendirdim canım hatta bgünüde😷☺😉 ama tekli olan dünküydü ve yeni cekilmişti diğerleride başta olan dunkü ama sanırım saat gecıncede sılıklesiyo diğer ıkısınıde bgün yaptım canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamamen koyulaşıcak yani benm bu testlerde tek sıkıntım bu bide doktor bu hafta ıcın catlarsın dıyınce ıyıce merak eder oldum😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun 9.gunum ve sol kasigimda sancilar olusuyor acaba erken mi yumurtluyorum nedir?

Canim kac ay deneme yaptiniz ve doktor kontrolunden gectin mi oncelikle bunu sorayim. Son 3 4 saat sivi alimini kesip ilk idrardan sonrasi icin deniyosun testi degil mi. Kimi testi yanlis degerlendiriyor misal ben. Hep silik silik diyodum ikisi yakin koyulukta yukurtlaman yakin diye yorumladilar. Keske ovulasyon donemindeki ornekleri fotograflayip koysaydin. Zaten yumurta aki gibi akinti yasadigin zaman testlerle karsilastirip degerlendiysen tutar cnm bnm uzulme hic. Nasip bu ummadigin andada gelir gelicekse.

kızlar bugün 16. günüm hala çizgi yok ...bu normalmi olurmu yapmaya devam etmelimiyim

Canım dongun kaç gün? İlk çizgi belirgin ikincisi hiç mi yok yoksa silik mi? Regl ye kadar devam et bakalım, vucut belırtın var mı akıntı vs? Bu arada Döngü-14 e gore hangı gun rısklı ıse onu 2 oncesı ve 2 sonrasıyla değerlendir yine de.

Testime bakarmisiniz yeni yaptım yumurtlama yakın mi yakınsa tahmini çatlama bugün olur mu sizce

htc phone ile

Eklentiler

• $1402485696459.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 40

ya benim şu şekilde oldu geçen ay yani mayısın 27 sinde adet oldum en son ben ...ama öncesindeki aylar da hep 16 sı idi.bu en son ki döngüye göre hesaplarsak 42. günde adet oldum baya gecikti yani...adet oldum ve bittiği günden itibaren hergün yapıyorum.silikte yok hiç çizgi yok yani bende.internetten hesaplamalara bakıyorum dün ve bugün olması lazım ama malesef hala tıky ok.çok stres oldum.umutsuz bir bekleyiş içine giriyorum artık gün geçtikçe

Canım o zaman üç ıhtımal var, birincisi bu duzensız regl nedeniyle yumurtlamadın yumurtan gelişmedi vs. doktora gitmeni onerırım. 2.ihtımal ise black demişti bir kadın 12 ayın ıcınde 1 ay yumurtlamaz yanı 11 ay yumurtlaması olur, belki o boş ayın bu aydır, ya da hamilesin. Tabı son durum daha tahmın edılebılır, vucudunu en ıyı sen tanırsın.

Sen bence doktora git yumurta değerlendirme yapsın. Ya da bat ı bekle o zaman git, karar senın

kızlar bugün geldi siparişlerim,aynı zamanda yarın adetimin 4. günü doktorla yumurta takibine de başlayacağım inşallah.hastanede çalıştığım için sürekli doktorla takip etmek daha iyi olacak aynı anda testleride deneyecegım bakalım güvenilirliği ortaya çıkacak.

Son düzenleme:

bu ay 4. denememiz canım. geçen ay doktora gittim ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyo ama ayrıntılı araştırma yapmıyorum 3-4 ay daha deneyin olmazsa gel dedi. ovulasyon testinde 3-4 saat sıvı almıyorum ama ilk idrardan sonraki idrar dediğin şey nasıl oluyo onu anlatırmısın?

ya ovu testide yaptım dr gittim bu ay yumurta takip i için hep silikti çizgiler ama yumoş vardı güzel büyüktü acaba dedim çokta güvenmemek mi lazım geçen ay 14 15 günlerde çok güzel yakalamıştım ama tutmadı bebiş bu ayda hep silikti en güzeli gün aşırı değerlendirmek sanırım...

Ilk idrarla yapmayin diyolar ya cnm onu diyorum sabah ilk ciktigindaki degil daha sonraki idrarla yapmalisin testi ilk olmasinda sonrasinda zaman farketmez:)

valla o black dediğiniz olmuştur belkide olmaz olmaz tam yaparım beni bulmuştur kesin valla ovülasyon testim bitti yine bi 50 tane daha sipariş ettimm sonuna kadar hergün yapıcam napıyım yaa.yumurtlamıyor değilimdir heralde..ama şaka bitarafa bugünde tık yok gün gün yazıyorum size.iki haftaya kadarda olmazsam zaten adet günüm geliyor .bakalım artık doktora gitmeyi düşünüyorum ama en azından adet günüm gelsin die bekliyorum.yumurta takibi yaptırmakta oldukça maliyetliymiş .250-500 arası dediler bana .doğrumudur bu

Canim evet malesef maliyetli bir ismis. Insallah gerek kalmaz. Gec yumurtluyo olabilirsin de birakma reglye kadar.

kızlar size bir haberim var hani bazı arkadaşlar diyorya 16.gunum 20.gunum daha bır sey yok dıye.bugün bir haber aldm benım arkadasım adetıne 4 yada 6 gun kala hamıle kalmıs döllenme ozaman olmuş ve suan 2 haftalık hamıle :) sadece rabbıme dua edip tevekkül etmek ve umudu hıc kesmemek gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…