Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet bugün 18. gün hala yok çizgi.....yine umutsuz bekleyişlerrrr.regl günüme bir buçuk hafta var daha belki olurum dimi kızlar

canım hıc umitsizlenme cunku dun arkadaşımla gorustum adetine 4 gun kala hamıle kalmıs :) gecen ay bendede aynı durum olmustu ama ben kacırdım

ya arkadaşınız öyle hamile kaldı demek ya inş benimde öle olur.ama şöle bi konu var işte ayın 5 gibi varla yok arası aşırı silik bi çizgi vardı bende aynı koyulukta dğeil diye dikkate almadım şimdi düşünüyorum acaba ozamanmı yumurtlama günümdü diye gerçi sanmıyorum aşırı silikti ama.benimde işte adet döngümden 14 sikul uzunluğunu çıartıyorum adetin 2. günü çıkıyor yumrutlama tarihim :)biraz garip yani adet günümden bir gün önce falan olurum diorum ama öylede olmuyormuş bakalım tekrar sipariş ettim bi 50 adet daha yapmaya devam ama gerçekten aşırı stres oldum aşırı ümitsizleğe kapılıyorum artık..birde adett bitince o bir haftada çok önemliymiş hamile kalmaa açısından değerlendirmek lazım :)

vallaha ben bıraktım artık bugün 23.günüm hep aynı silik çizgi. sıkıldım yapmaktan. öteki ay birer gün arayla değerlendircem.hatta şimdiden başladım çalışmalara :)

evettt arkadaşlar bugün 21. günüm ve hala yumrutlamadım...zaten bugün yarın adette olurum heralde .. hüsran dolu bir ay oldu benim için.yaptığım testlerin haddi hesabı yok...napalım artık regl günümü bekliycem artık...belki öbür ay yumrutlarım

Benimde 3 aydır 35 günden fazlaydı sirklüs. Ama bu sefer cyclo prognyva kullandığımdan mütevellit 25 . gün oldum. Ve haliyle 40 günden hesapladığım için yumurtlama zamanını kaçırmışım. bakalım bu ay biter bitmez testlere başlayacağım.

canım merhaba bende cyclo prognyva kullanıyorum sende sık sık kasıklarda ağrı oldu mu kullanırken adet sancısı gibi bu pazar son ilacımı içececğiim göğüslerimde cok agrı var sende herhangi birsey oldu mu

Evet canım benim kasıklarımda çok batmalar oldu . hatta acaba hamile miyim demeye başlamıştım çünkü son aydır 40 günde falan hasta oluyordum . ilac bitti 3 gün boyunca kasıklarım ağrıdı ve 25 . gün hasta oldum..İlk defa kullanmıştım 40 günden 25 güne geldi baya etkili bir ilaçmış.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?

ilk kutum daha canım doktor muayenede kist var dedi sonra yumurtam büyümüş çatlamamış o yüzden kiste dönmüş demişti adetliydim muayenede adetim düzenliydi benim bu ay bi garip olmuştu o yüzden verdi dikkat et hamile kalmanı kolaylaştırıyor demişti nasip bakalım

inşaallah kolaylaştırır canım.Bende ilk kutumu bitirdim ikinciye başladım . neredeyse iki ayda hasta olmaya başlamışken düzene şıp diye girmesi bile moralimi düzeltmeye yetti . ben bu kadar etkili olacağını sanmıyordum. Bakalım inşaallah ilaç bitince de aynı düzenle devam eder.

Doktor sana kaç ay devam etmeni söyledi?

hiç birsey söylemedi canım şimdi randevu aldım internetten ilacım 22 haziranda bitecek 25 hazirana randevu aldım adet olsan da olmasan da gel demişti gideceğim o zamana kadar olursam bakalım ama ne kadar kullanacağımla alakalı birsey demedi

nolur yardım edin 21. günüm hala yumurtlamadım ben...sizce adet günüme kadar yapıyımmı yoksa bırakıyımmı test yapmayı artık bi hafta falan kaldı adet günüme

merhaba kızlar ovulasyon testi almak istiyorum ama markalar hakknda hiç bilgim yok hangisini tavsiye edersiniz

Hayırlı olsun canım rabbım ınşallah vesıle eder. Ben bu ay aldım, N11 sitesinden, labquıck markalı 50 adet test. 36,90 tl idi. 14.günüm bugün daha pozitifi görmedim ama oldukça pratık gorunuyor, ınşallah vesıle eder allahım kısmet eder bu ay.

teşekkür ederim inş rabbim nasip eder emeğinizin karşılığını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…