- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.481
hepimizin inşallah kuzum. ben her zaman buralardayım hiç başım ağrımaz yeterki yardımcı olabileyim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım dualarınızda benide unutmayın yeter bana
inşallah canım ya. bende bugün doktora gittim yumurta takibi için bırtane kucuk yumurtam oluşmus 10 gun sonra tekrar bakacak buyumusmu dıye tekrar catlamısmı dıye bakacak 21. gunde catlar dıyor. benım aklım karıstı cok uzun degilmi bu süre? ben aynı zamanda adetımın bıtınce ovulasyon testlerımden yapsammıkı ?
evet bugün 18. gün hala yok çizgi.....yine umutsuz bekleyişlerrrr.regl günüme bir buçuk hafta var daha belki olurum dimi kızlar
evet bugün 18. gün hala yok çizgi.....yine umutsuz bekleyişlerrrr.regl günüme bir buçuk hafta var daha belki olurum dimi kızlar
adetim 28 günde bir. onuncu günden beri test yapıyorum silik çizgi bile yokbugün 13. günüm.
canım hıc umitsizlenme cunku dun arkadaşımla gorustum adetine 4 gun kala hamıle kalmıs :) gecen ay bendede aynı durum olmustu ama ben kacırdım
hepimizin inşallah kuzum. ben her zaman buralardayım hiç başım ağrımaz yeterki yardımcı olabileyim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım dualarınızda benide unutmayın yeter bana
inşallah canım ya. bende bugün doktora gittim yumurta takibi için bırtane kucuk yumurtam oluşmus 10 gun sonra tekrar bakacak buyumusmu dıye tekrar catlamısmı dıye bakacak 21. gunde catlar dıyor. benım aklım karıstı cok uzun degilmi bu süre? ben aynı zamanda adetımın bıtınce ovulasyon testlerımden yapsammıkı ?
Valla bence yumurtan büyüyüp çatlaması bu ay geç olcak demekki?? Bende 1 haziranda en koyuyu yakaladım bugün idrar testi yaptım yok((( zaten adet belirtilerim var 21.gün bir göğüs şişmesi ateş sinir kalkıklığı başladı daha da devam ediyor 17 haziran bat ama umudum bitti
Benimde 3 aydır 35 günden fazlaydı sirklüs. Ama bu sefer cyclo prognyva kullandığımdan mütevellit 25 . gün oldum. Ve haliyle 40 günden hesapladığım için yumurtlama zamanını kaçırmışım.bakalım bu ay biter bitmez testlere başlayacağım.
canım merhaba bende cyclo prognyva kullanıyorum sende sık sık kasıklarda ağrı oldu mu kullanırken adet sancısı gibi bu pazar son ilacımı içececğiim göğüslerimde cok agrı var sende herhangi birsey oldu mu
Evet canım benim kasıklarımda çok batmalar oldu . hatta acaba hamile miyim demeye başlamıştım çünkü son aydır 40 günde falan hasta oluyordum . ilac bitti 3 gün boyunca kasıklarım ağrıdı ve 25 . gün hasta oldum..İlk defa kullanmıştım 40 günden 25 güne geldi baya etkili bir ilaçmış.
Sen ne zamandır kullanıyorsun?
ilk kutum daha canım doktor muayenede kist var dedi sonra yumurtam büyümüş çatlamamış o yüzden kiste dönmüş demişti adetliydim muayenede adetim düzenliydi benim bu ay bi garip olmuştu o yüzden verdi dikkat et hamile kalmanı kolaylaştırıyor demişti nasip bakalım
inşaallah kolaylaştırır canım.Bende ilk kutumu bitirdim ikinciye başladım . neredeyse iki ayda hasta olmaya başlamışken düzene şıp diye girmesi bile moralimi düzeltmeye yetti . ben bu kadar etkili olacağını sanmıyordum. Bakalım inşaallah ilaç bitince de aynı düzenle devam eder.
Doktor sana kaç ay devam etmeni söyledi?
merhaba kızlar ovulasyon testi almak istiyorum ama markalar hakknda hiç bilgim yok hangisini tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun canım rabbım ınşallah vesıle eder. Ben bu ay aldım, N11 sitesinden, labquıck markalı 50 adet test. 36,90 tl idi. 14.günüm bugün daha pozitifi görmedim ama oldukça pratık gorunuyor, ınşallah vesıle eder allahım kısmet eder bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?