- 17 Mart 2010
- 348
- 117
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.501
nolur yardım edin 21. günüm hala yumurtlamadım ben...sizce adet günüme kadar yapıyımmı yoksa bırakıyımmı test yapmayı artık bi hafta falan kaldı adet günüme[/QUOT
canım sakın bırakma bende senim gibiydim üsttede yazdığım gibi 26. gün yakaladım :)
nolur yardım edin 21. günüm hala yumurtlamadım ben...sizce adet günüme kadar yapıyımmı yoksa bırakıyımmı test yapmayı artık bi hafta falan kaldı adet günüme
Arkadaşlar çok ilginç bişey oldu ltfn cevap verin adetbitti 6.gün bi ov test yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım hiç bişey yok acaba nasıl böyle bişey olur dra gttgmde 14günden önce büyümüyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni üyeyim arkadaşlar 26 mayıs sat bugün 23.gün ovulasyon testi resmini becerebilirsem birazdan yüklemeyi denicem ,
Kızlar laboquick ovulasyon testi ile çift çizgi gördüm ve denemelerimiz oldu.şimdi adetime 5 gün var.laboquick erken gebelik testi yaptım.çoook silik belli belirsiz gölge gibi bi çizgi var.erken gebelik testinde daha net olması gerekmez miydi.ümitlenmeli miyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gozun aydin canim hamilesin ins saglikli hayirli bi ewlat olur :))
evet artık karalaar bağlamış bir haldeyim resmen...24. gün oldu hergün test yapmaktan bıktım nerdeyse hala yok yumurtlama falan...artık adet günüm geldi zaten...adet olucam galiba ben yumurtlamıyorum...
Canim ya benim bugün sanirim yumurtlama günüm çift çizgi var testte gostercektim ama olmuyorburda herkes birbirine dua ediyor canım üzülme sen
evet artık karalaar bağlamış bir haldeyim resmen...24. gün oldu hergün test yapmaktan bıktım nerdeyse hala yok yumurtlama falan...artık adet günüm geldi zaten...adet olucam galiba ben yumurtlamıyorum...
moral bozmak yok benim 26. gün çıktı. zaten yumurtlama olmadan adet gibi bi kanama olurmuş ama bu bizim bildiğimiz gibi değilmiş ya zamanında gelmezmiş yada aşırı yoğun olurmuş sen aşağı yukarı her ay düzenli adet görüyosan yumurtladığın kesin bikere. sıvı tüketmeme kuralına uy. hergün aynı saatte test yap ideal saatler öğleden sonraki saatler.ben gittigidiyordan surelab diye bi marka aldım tavsiye ederim
Bi ben goremedim su cift cizgiyi ya hep 2. Acik renk. Nolucak bilmemCanim ya benim bugün sanirim yumurtlama günüm çift çizgi var testte gostercektim ama olmuyor
benimde 18.gun hala cift cizgiyi koyu goremedim. Bu haftadan cok umutluydum rabbimden hayirlisi
Benimde acik kirmizilik artti ama ayni koyulukta degil ya bakalim tutturabilicakmiyim
Bi ben goremedim su cift cizgiyi ya hep 2. Acik renk. Nolucak bilmem
canım benımde ıkıncı cızgı cok asırı koyu degıldı c gıbı, ama ona yaklasmıstı onun ıcın teredutte kaldım bugün tekrar yapacagım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?