Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar geçendede buraya yazdım 23. gün hala yumurtlama olmadı bırakcam testi diye ama her gün son bi kez daha yapayım diye devam ettim ve bugün 26. günde iki koyu çizgiyi yakaladım inanamıyorum bukadar geç olmasına ama son zamanlarda atedim hep geç geliyodu 32-37 gibi. neyse artık bugünleri değerlendiricem yarında testi yapıcam bakalım koyuluk azalıcakmı. sizlere haber veririm

Merhaba hanımlar, bende ovulosyon testi sayesinde gebe kaldım. Gitti gidiyordan 30 tl'ye 30 adet ovulosyon testi ve 5 adet gebelik testi almıştım. Geriye 6 tane kalmış. 3. ayda hamile kaldım çok şükür. 23 kasım son adetimin başladığı gün, 8 aralık da yumurtladığım gündü. Bazen ikinci çizgiler silik çıkıyor ama tam yumurtlama olacağı saatlerde her iki çizgi de koyu çıkıyor merak etmeyin. Yanında hediye gelen gebelik testlerinde pozitifi gördüğümüz zaman eşimle havalara uçmuştuk.

Bebek isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bol şans.

Benim aldığım marka aynı fiyatta var halen... Bilginiz olsun diye yazıyorum. http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...det-ovulasyon-5-gebelik-testi-kargo-113392807

yeni üyeyim arkadaşlar 26 mayıs sat bugün 23.gün ovulasyon testi resmini becerebilirsem birazdan yüklemeyi denicem ,

Arkadaşlar çok ilginç bişey oldu ltfn cevap verin adetbitti 6.gün bi ov test yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım hiç bişey yok acaba nasıl böyle bişey olur dra gttgmde 14günden önce büyümüyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bunda bir anormallik yokki. Silik olmasi ve olmamasi negatif anlamindadir. 6.7.gunde boyle olur zaten. 12.gunden sonrasina odaklan:)
yeni üyeyim arkadaşlar 26 mayıs sat bugün 23.gün ovulasyon testi resmini becerebilirsem birazdan yüklemeyi denicem ,

Gec mi yumurtluyosun canim 23.gunde yakaladiysan 37 gun falan olmasi lazim dongunun.

2kere yum dönemi geçirenler oluyonyş ya acaba dedim ok 12den soraa gün aşırı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar laboquick ovulasyon testi ile çift çizgi gördüm ve denemelerimiz oldu.şimdi adetime 5 gün var.laboquick erken gebelik testi yaptım.çoook silik belli belirsiz gölge gibi bi çizgi var.erken gebelik testinde daha net olması gerekmez miydi.ümitlenmeli miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozun aydin canim hamilesin ins saglikli hayirli bi ewlat olur :))

döngüme göre 3 gün sonra regli olmam gerekiyor.bu döngüde bende ilk kez testleri kullanarak yumurtlama günümü takibe alıcam.gittigidiy dan aldım 20 adt test ve 6 gebelik testini 20 tl ye.bu dönem içinde aklıma takılan yada anlayamadığım konular olursa tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını bekliyorum

Testlerim geldi içimde garip bir umut ışığı yandı sanki çocuk gibi sevindim kargo geldiğinde allah içimdeki umudu hiç eksik etmez inş

evet artık karalaar bağlamış bir haldeyim resmen...24. gün oldu hergün test yapmaktan bıktım nerdeyse hala yok yumurtlama falan...artık adet günüm geldi zaten... adet olucam galiba ben yumurtlamıyorum...

evet artık karalaar bağlamış bir haldeyim resmen...24. gün oldu hergün test yapmaktan bıktım nerdeyse hala yok yumurtlama falan...artık adet günüm geldi zaten... adet olucam galiba ben yumurtlamıyorum...

moral bozmak yok benim 26. gün çıktı. zaten yumurtlama olmadan adet gibi bi kanama olurmuş ama bu bizim bildiğimiz gibi değilmiş ya zamanında gelmezmiş yada aşırı yoğun olurmuş sen aşağı yukarı her ay düzenli adet görüyosan yumurtladığın kesin bikere. sıvı tüketmeme kuralına uy. hergün aynı saatte test yap ideal saatler öğleden sonraki saatler.ben gittigidiyordan surelab diye bi marka aldım tavsiye ederim

benimde 18.gun hala cift cizgiyi koyu goremedim. Bu haftadan cok umutluydum rabbimden hayirlisi

Benimde acik kirmizilik artti ama ayni koyulukta degil ya bakalim tutturabilicakmiyim

Canim ya benim bugün sanirim yumurtlama günüm çift çizgi var testte gostercektim ama olmuyor
Bi ben goremedim su cift cizgiyi ya hep 2. Acik renk. Nolucak bilmem

canım benımde ıkıncı cızgı cok asırı koyu degıldı c gıbı, ama ona yaklasmıstı onun ıcın teredutte kaldım bugün tekrar yapacagım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…