- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.521
Dongun kac gun ve dun kacinci gunundu cnm?
döngüm 24 gün canım 11. günümde cift cizgiyi gördüm gördüm. ama gecen gün doktora gıttıgımde o bana tee 15. gunde bakacagım dedı yumurtana ama benım adet döngüm kısa yani ama pazartesi onada gidecegım bakalım o ne dıyecek
kızlar bende yeni üyeyim galiba pco var bende ama bu hamileleiğe engel bi durum değilmiş oyle olupta gebe kalan arklar var her neyse ovü. testi aldım 3 gun uste uste yaptım 11. günden itibaren başlayarak ama günden güne silik cıktı bu yumurtlama tarihini kacırdığım anlamınamı geliyor...
Canim benim dongum 30 gun falan surer ve ben bu ay 7.gun basladim yapmaya 18.gun bugun. Bugune kadar hep silikti. Bugun 2 cizgim netti. Yani birakma devam et yapmaya regl zamanina kadar. Gec yumurtluyo da olabilirsin erkende yumurtluyo olabilirsin.
canım gördunmu bugün çift çizgi çıkmış hadi gözün aydın eee şimdi nezaman değerlendireceksınız yarın silik çıkarsa catladığı anlamınamı gelecek ?
Aynen oyleymis bebeem ya. Hadi insallah. Bu aksami degerlendiricez nasip olursa. Yarin aksam evde degiliz galiba olmaz ya. Pazar deniycez bide. Gerisi allahtan. Eger buay gelicegi varsa 1 e 3 e bakmaz ki kismet. Hadi insallah ya.
canım benim yaaa rabbim hakkında hayırlısını yazar inşallah ikimizinde bu ay umutlu bekleyişi bakalım kim kime haber verecek önce :)) zaten hergunede gerek yok tatlım spermlerın yasama suresı 72 saate kadar olduğu için dert etme. sadece rabbim ol derse olur sen o tatlı canını üzme. ben bebegımı kaybettıkten sonra kendımı buna anca hazır hıssedebıldım. Rabbim neyi layık göruyorsa başımız gözümüz üstüne dua edelim birbirmize
daha yenimi evlisin canım sen?Biz kuluz ümitleniriz isteriz sahibimizde kuluna verir. biz kuluz nazlanacagızkı isteyecegizki istediğimizi alalım inanki herşeyın hayırlısı.en guzelı saglıklı sıhhatlı ımanlı hayırlı evlat olsunda gec olsun güç olmasın eşin haklı rahat olmalısın biraz duaya sığınmalısın ama hayır duaya üzülme sakın :)Canim dualarim tum isteyenlere rabbim birdaha aci yasatmasin kucagini saglikla doldursun insallah. Allah biliyoya daha deneme yapmadan umutlandim. Ama bir yanimda hamilelik cook uzak diyo arada. Nasip diyorum ilk ay bu ya olmazsa hemen uzulucem gibi geliyo. Olsun tatile gidince yapariz diyo esimde. O benim kadar merakli degil sakasinda isin:)
canım bu iki koyu çizgiden sonra tekrar test yapsammıkı bende dün gördum dün temas olduda bugunde test yapıp devam etsekmıkı :)kızlar umarım hepimiz güzel haberlerle seviniriz bu ay :) ben 17 ve 18 haziranda çok koyu iki çizgiyi yakaladım ay sonu en geç 1-2 si gibi beklemedeyim malum günü ,ama sanki zaman durdu ayrıca ben şubat ayında kürtaj oldum maalesef ve bu ayı çok yoğun çalışmayla geçirdik tabii hala durmak yok yola devam ..
daha yenimi evlisin canım sen?Biz kuluz ümitleniriz isteriz sahibimizde kuluna verir. biz kuluz nazlanacagızkı isteyecegizki istediğimizi alalım inanki herşeyın hayırlısı.en guzelı saglıklı sıhhatlı ımanlı hayırlı evlat olsunda gec olsun güç olmasın eşin haklı rahat olmalısın biraz duaya sığınmalısın ama hayır duaya üzülme sakın :)
canım bu iki koyu çizgiden sonra tekrar test yapsammıkı bende dün gördum dün temas olduda bugunde test yapıp devam etsekmıkı :)
afra ben 2 gün koyudan sonra 19 unda yani dün yaptım renk epey açılmıştı tam silinmesede , aslında koyulaştıktan sonra 3-5 gün önemli diyolar .. bi yandan da 24-36 saat içinde çatlama gerçekleşmiş oluyo ama sen bugünde bi test yap bak çizgi ne alemde diye
Ama yapma boyle kula ümitsizlik yakismaz bizlere tevekkül yakisir. Bugün cizgilerin biri siliklesti bu iyiyemi işaret bunun cevabina acilen ihtiyacim varaynen canım herşey dört dörtlük olsa bile nasipten ötesi yok , 100 kişiden 25 kişi olmak işte bütün mesele bu :) ben o 25 kişiden biri olamıcam sanırım hep içimde bi ümitsizlik var
Eki Görüntüle 1163547 . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ümit varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?