Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eki Görüntüle 1163547 . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ümit varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

reglime 3 gun kala yaptım bende ovulasyon testi,aynı senınkı gıbı silik cızgı cıktı ama daha koyu renk olması gerekıyormus öyle demıstı burda arkadaslar.bende umutlanmıstım silik cızgıyı gorunce senın gıbı

Selam kizlar hamile kalinca diger arkadaslara yardimci olmak icin yazacagim diyordum allah kismet ederse.etti cok sukur hamileyim migde bulantilarkndan yeni yazabiliyorum.ben ekim ayinda kurtaj olmustum ve araliktan beri bebek calismslarimiz devam ediyordu ovulasyon testi kullandim birkac ay ve yumurtlama zamanimin 16 ,17 . Gunlere denk geldigini gordum ve ondan sonra ovulasyon kullanmadim bir daha cunku beni daha cok strese soktugunu anladim.onceleri iki gunde bir olarak ve yumurtlama haftasinda bazen hergun drniyorduk ve hamile kalamamistim.surekli bunu dusunuyordum ve stresliydim.mayis ayinda bir hft sogan suyu ictim bununda etkisi olabilecegini dusunuyorum ve iki gunde bir iliski yerine 3 gun ara vererek ve yumurtlama hftsina dikkat ederek denedik ve allahima sukurler olsun hamile kaldim.cok sık girilen iliski ve stres kalamamayi etkiliyor.birde iliskiden hemen sonra kalkmadim ayaklarimi yuksek bir yere kaldirarak yarim saat kadar yattim.rabbim isteyen herkese versin bol sanslar

Eki Görüntüle 1163547 . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ümit varmı

Canım ben 6 gün kala yapmıştım seninkinden daha silikti yok gibiydi hatta.sonra hergün test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.bugün adet günüm ve hamile olduğumu öğrendim😄darısı isteyen herkesin başına.yani ümidini kaybetme.olmazsa da hayırlı zamanı vardır mutlaka.

Bence ovulasyon testi ile gebelik belli olmuyo.cunku ben birdefa yanildim.ikiside kipkirmiziydi.adetimde on gun gecmisti.acaba diye dusundum.cynku burda hep ciktigini okuyordum.birkac gun sonra maalesef adet olmustum.demekki tesaduf yada yanlis. Ovulasyon testi bence gebeligi gostermiyo.

veeee evett korktuğum oldu ymurtlamadan regl oluyorum belirtiler oldu.iki aydır regl olmadan baya koyu kahverengi bir lekelenme oluyopr öncesinde yoktu fakat iki aydır bu oluyor....hergün düzenli test yaptım oysakii

kızlar merhaba bugün doktora gittim onun geç kalacagını biliyordum cunku benım yumurtam teste göre cuma yada cumartesi çatladı ve bugün ultrasonla baktıgında yumurtan catlamıs fakat sıvı yok dedı :))) ama ben yumurtamın catladıgı gunun basını bılıyorum ve rahmin kalınlaşmış dedi pazartesi günü progesteron hormonua bakacak size rahim kalınlasması iyiye işaretmidir?

Canııım sıvınuok dediği ıcerde sperm yok dediği sanırım ama inşallah vardır da gormemiştir çnkü her iki durumdada rahım kalınlasıyo bildiğim kadarıyla

Yok canim yumurtanin icinden akan sividan bahsetti ama o bakana kadar zaten benim iki gün olmuştu yumurta catlayali

. Slm , bu benim ovulasyon testim, bugün akşam üstü yaptım, reglime 3 gün var, sizce gebelik ihtimali varmı, çünkü bu ay pozitifi yakalamıştık, tecrübeli arkadaşlar ne olur bir fikir verin, sizce ümit varmı

Yok canim yumurtanin icinden akan sividan bahsetti ama o bakana kadar zaten benim iki gün olmuştu yumurta catlayali

Heee annadım canmmm inşallah bebiş tutunması kalınlaşmasıdır hepimizde bi an önce goruruzzz

Canim buzamana kadar arastirfigim ve okuduğum yorumlardan olumlu gibi insallahhhhhhhhhhhh:)

Bu test sabah 2.idrarla bişey yemeden sabah 10 gibi ve akşam 18.00 de 2 saat önce bişey yeme içme olmıyacak bu şekilde yaptım kızlar )))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hamile görünüyorsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen yinede çok umitlenme mevlam görelim beyler neylerse güzel eyler tevekkül çok önemli

Yok ümitlen miyorum afra 8 yıldır bu duyguları yendim zaten, ovu testimin reglime yakın biraz koyu çıkınca merak ettim, ama gerçek olmasını çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…