- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.541
Burda kızlar ovulasyon testiyle regli zamanı yapıp pozitifi görmüşler ve kimisi gebeliğini böyle öğrenmiş, bir ümit işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1163547 . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ümit varmı
Eki Görüntüle 1163547 . Kızlar reglime 6 gün var ovulasyon testi yaptım sizce ümit varmı
kızlar merhaba bugün doktora gittim onun geç kalacagını biliyordum cunku benım yumurtam teste göre cuma yada cumartesi çatladı ve bugün ultrasonla baktıgında yumurtan catlamıs fakat sıvı yok dedı :))) ama ben yumurtamın catladıgı gunun basını bılıyorum ve rahmin kalınlaşmış dedi pazartesi günü progesteron hormonua bakacak size rahim kalınlasması iyiye işaretmidir?
Canııım sıvınuok dediği ıcerde sperm yok dediği sanırım ama inşallah vardır da gormemiştir çnkü her iki durumdada rahım kalınlasıyo bildiğim kadarıyla
Yok canim yumurtanin icinden akan sividan bahsetti ama o bakana kadar zaten benim iki gün olmuştu yumurta catlayali
Eki Görüntüle 1166665 Eki Görüntüle 1166666 . Slm , bu benim ovulasyon testim, bugün akşam üstü yaptım, reglime 3 gün var, sizce gebelik ihtimali varmı, çünkü bu ay pozitifi yakalamıştık, tecrübeli arkadaşlar ne olur bir fikir verin, sizce ümit varmı
Canim buzamana kadar arastirfigim ve okuduğum yorumlardan olumlu gibi insallahhhhhhhhhhhh:)
Ne diyorsun gerçekten mi, allahım 8 yıl oldu, gerçek oldun yaaa,
Eki Görüntüle 1166665 Eki Görüntüle 1166666 . Slm , bu benim ovulasyon testim, bugün akşam üstü yaptım, reglime 3 gün var, sizce gebelik ihtimali varmı, çünkü bu ay pozitifi yakalamıştık, tecrübeli arkadaşlar ne olur bir fikir verin, sizce ümit varmı
Canım hamile görünüyorsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim sen yinede çok umitlenme mevlam görelim beyler neylerse güzel eyler tevekkül çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?