Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inşallah rabbım gonlune gore verır arkadaşım dualarımızla ınsallah. kahvaltı yaparken bile sen aklımdaydın rabbim gönlünün muradını verir inşallah

inşallah rabbım gonlune gore verır arkadaşım dualarımızla ınsallah. kahvaltı yaparken bile sen aklımdaydın rabbim gönlünün muradını verir inşallah

Kizlar bana yardim edermisin bilgilendirirmisiniz rica etsem adet duzensizliyim var gecen ay ovulasyon testi denedim hafif kirmizi cizgi cikdi ikinci cizginin koyumu cikmasi gerekiyor yoksa acik cikmasida yumurtlama anlamina geliyormu bebegim olmuyo((((((((cok uzuluyorumm

Rabbim bebeginizi size sizide bebise bagislasin insallah

Merve çok tebrik ederim,Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, inşallah benimde senin gibi olur , allahım sana sığındın Rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afra çok sağol arkadaşım, Allah seninde gönlündeki muradını versin

. Kızlar bunu da sabah yaptım, ovulasyon testi yine,

Eki Görüntüle 1167257 . Kızlar bunu da sabah yaptım, ovulasyon testi yine,

merakla bekliyorum canım dun 3 gun vardı regle bugün 2 gun kaldı erken gebelik testlerınden alsanya bu stres gıtse yada kan testı yaptırsan kan testınde ne varsa hemen bellı olur allahın ıznıyle :)

Bugun regli oldum ovulasyon testlerim hazır.adet döngüm 28-29-30 gün aralıklarla değişebiliyor.bu ay 2 gün gecikmeli şekilde 30 gün üzerine oldum.bu şartlarda ovulasyon testlerine hangi gün başlamalıyım arkadaslar?

en güzeli bittiği gün baaşla arkadaşım en garantisi :)

Burda kızlar ovulasyon testiyle regli zamanı yapıp pozitifi görmüşler ve kimisi gebeliğini böyle öğrenmiş, bir ümit işte

ONLARDAN BİRİDE BENİM CANIM
GEÇMİŞ SAYFALARDA OVL.TESTİ YAPIP ACABA BEBİŞ VARMIDIR DEDİM VE VARMIŞ
ALLAHIM TÜM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH

Kızlar merhaba beni da aranıza alın :) Bu ay 3. deneme olacak ovulasyon testini de ilk defa kullanıyorum adetim 2 gün önce bitti bittiği gibi de başladım işte resimler

Eki Görüntüle 1167766

Bende düzenli olarak 27 günde bir regl oluyorum. reglimin biteli bugün 10.günü. dün yaptım testi malesef negatif. Bu gün yine yaptım yine negatif.
Bakalım bu gün olur diye bekliyordum , kullanım kılavuzunda 10. günü yazıyor ama çıkmadı. yarın tekrar deneyeceğim bakalım ne zaman göreceğim çift çizgiyi....

Silik negatifse bklm koyu görebilcez mi bi daha koyu bi daha silik anlamadım kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba beni da aranıza alın :) Bu ay 3. deneme olacak ovulasyon testini de ilk defa kullanıyorum adetim 2 gün önce bitti bittiği gibi de başladım işte resimler

Eki Görüntüle 1167766

Daha erken silik dogal olarak. 2.cizgi digeri kadar hatta bazen ondan daha koyu oluyor ozaman pozitif demek. Suan negatif. Vucutta azda olsa var hep bu hormon yani erken daha.

Bugün üçüncü deneme mi yaptım adetim biteli 11. gün bu gün yine sadece tek bir çizgi oda çok koyu değil hafif silik gibi. normal mi? endişlenmeye başladım yardım edin kızlar. eczaneden almıştım 5 li. 3 tanesini yaptım kaldı 2 tane offffff yakalayamadım. tek çizgi var oda çok koyu değil normalmi bilgi verirseniz sevinirim kızlarrrrrrr ((((((((((((((

Daha erken silik dogal olarak. 2.cizgi digeri kadar hatta bazen ondan daha koyu oluyor ozaman pozitif demek. Suan negatif. Vucutta azda olsa var hep bu hormon yani erken daha.
Öyle evet canım teşekkürler cevabına :) Bakalım koyulaşacak mı :)

Sizce yum günüm mü 13.gündeyimmltfen cevap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403691753627.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
en güzeli bittiği gün baaşla arkadaşım en garantisi :)

32 yaşındayım ömrümde ilk kez bu kadar cok regli agrısı ve sancısı yaşadım dün.reglim 2 gun gecıkmıstı.tam reglı gunumden ıtıbaren bu 2 gun gecıkmede hep kasık agrısı yasamıstım.lakın dun sabah vucut sıcaklıgım 36.2 ye dusunce reglı olacagımı anladım ama bu kadar şiddetli bir agrı ve sancı beklemıyordum.resmen öldüm.belim sırtım karnım kasıklarım ayak parmaklarıma kadar şiddetli bir agrım vardı.üşüttüm galiba bu ay ondan oldu diye yorumluyorum aksi halde hiç bu kadar ağrıya şahit olmamıştım.reglim bittikten sonra incir ve havuç kürünede başlıcam ben :) belki faydası olur.sen incir kürü içtinmi denedinmi hiç afra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…