- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.561
Yok ümitlen miyorum afra 8 yıldır bu duyguları yendim zaten, ovu testimin reglime yakın biraz koyu çıkınca merak ettim, ama gerçek olmasını çok istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah rabbım gonlune gore verır arkadaşım dualarımızla ınsallah. kahvaltı yaparken bile sen aklımdaydın rabbim gönlünün muradını verir inşallah
Merhaba hanımlar, bende ovulosyon testi sayesinde gebe kaldım. Gitti gidiyordan 30 tl'ye 30 adet ovulosyon testi ve 5 adet gebelik testi almıştım. Geriye 6 tane kalmış. 3. ayda hamile kaldım çok şükür. 23 kasım son adetimin başladığı gün, 8 aralık da yumurtladığım gündü. Bazen ikinci çizgiler silik çıkıyor ama tam yumurtlama olacağı saatlerde her iki çizgi de koyu çıkıyor merak etmeyin.Yanında hediye gelen gebelik testlerinde pozitifi gördüğümüz zaman eşimle havalara uçmuştuk.
Bebek isteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bol şans.
Benim aldığım marka aynı fiyatta var halen... Bilginiz olsun diye yazıyorum. http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...det-ovulasyon-5-gebelik-testi-kargo-113392807
Canım ben 6 gün kala yapmıştım seninkinden daha silikti yok gibiydi hatta.sonra hergün test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.bugün adet günüm ve hamile olduğumu öğrendim😄darısı isteyen herkesin başına.yani ümidini kaybetme.olmazsa da hayırlı zamanı vardır mutlaka.
inşallah rabbım gonlune gore verır arkadaşım dualarımızla ınsallah. kahvaltı yaparken bile sen aklımdaydın rabbim gönlünün muradını verir inşallah
merakla bekliyorum canım dun 3 gun vardı regle bugün 2 gun kaldı erken gebelik testlerınden alsanya bu stres gıtse yada kan testı yaptırsan kan testınde ne varsa hemen bellı olur allahın ıznıyle :)Eki Görüntüle 1167257 . Kızlar bunu da sabah yaptım, ovulasyon testi yine,
en güzeli bittiği gün baaşla arkadaşım en garantisi :)Bugun regli oldum ovulasyon testlerim hazır.adet döngüm 28-29-30 gün aralıklarla değişebiliyor.bu ay 2 gün gecikmeli şekilde 30 gün üzerine oldum.bu şartlarda ovulasyon testlerine hangi gün başlamalıyım arkadaslar?
Burda kızlar ovulasyon testiyle regli zamanı yapıp pozitifi görmüşler ve kimisi gebeliğini böyle öğrenmiş, bir ümit işte
Eki Görüntüle 1167257 . Kızlar bunu da sabah yaptım, ovulasyon testi yine,
Kızlar merhaba beni da aranıza alın :) Bu ay 3. deneme olacak ovulasyon testini de ilk defa kullanıyorum adetim 2 gün önce bitti bittiği gibi de başladım işte resimler
Eki Görüntüle 1167766
Öyle evet canım teşekkürler cevabına :) Bakalım koyulaşacak mı :)Daha erken silik dogal olarak. 2.cizgi digeri kadar hatta bazen ondan daha koyu oluyor ozaman pozitif demek. Suan negatif. Vucutta azda olsa var hep bu hormon yani erken daha.
Sizce yum günüm mü 13.gündeyimmltfen cevap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en güzeli bittiği gün baaşla arkadaşım en garantisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?