- 18 Haziran 2014
- 1.086
- 970
- 168
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.581
Bugün üçüncü deneme mi yaptım adetim biteli 11. gün bu gün yine sadece tek bir çizgi oda çok koyu değil hafif silik gibi. normal mi? endişlenmeye başladım yardım edin kızlar. eczaneden almıştım 5 li. 3 tanesini yaptım kaldı 2 tane offffff yakalayamadım. tek çizgi var oda çok koyu değil normalmi bilgi verirseniz sevinirim kızlarrrrrrr((((((((((((((
Kızlar ben regli oldum ,
Artık önümüzde ki ay çalışmalara devam,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hiç birini kullanmadım canım ıncır kurunu denedım tatlıyı sevmedıgım için allerjı yaptı soğan kurunude korkudan uygulayamadım tek bobrek var dıye ama onun onayını aldım şimdi bu ay allah ızın verırse sogan kurumu uygulayacagım ve doktor takıbınde ılerleyecegım aslında artık kafamdada bırseylerı oturttum cokda ısrarcı olmak ıstemıyorum sadece yumurtalarımı falan takıp etmek istiyorum ama sogan kurunun cok faydasını duyanları gördum dene derım bence :)32 yaşındayım ömrümde ilk kez bu kadar cok regli agrısı ve sancısı yaşadım dün.reglim 2 gun gecıkmıstı.tam reglı gunumden ıtıbaren bu 2 gun gecıkmede hep kasık agrısı yasamıstım.lakın dun sabah vucut sıcaklıgım 36.2 ye dusunce reglı olacagımı anladım ama bu kadar şiddetli bir agrı ve sancı beklemıyordum.resmen öldüm.belim sırtım karnım kasıklarım ayak parmaklarıma kadar şiddetli bir agrım vardı.üşüttüm galiba bu ay ondan oldu diye yorumluyorum aksi halde hiç bu kadar ağrıya şahit olmamıştım.reglim bittikten sonra incir ve havuç kürünede başlıcam ben :) belki faydası olur.sen incir kürü içtinmi denedinmi hiç afra?
ben hiç birini kullanmadım canım ıncır kurunu denedım tatlıyı sevmedıgım için allerjı yaptı soğan kurunude korkudan uygulayamadım tek bobrek var dıye ama onun onayını aldım şimdi bu ay allah ızın verırse sogan kurumu uygulayacagım ve doktor takıbınde ılerleyecegım aslında artık kafamdada bırseylerı oturttum cokda ısrarcı olmak ıstemıyorum sadece yumurtalarımı falan takıp etmek istiyorum ama sogan kurunun cok faydasını duyanları gördum dene derım bence :)
Kızlar bugün 12. Günüm ve hala çift çizgiyi göremedim bugün yaptığım ikinci çizgi çook çokk silik vardı resimdeki gibi. Kaldı son bir testim. Bana önereceğiniz internetten hızlı bir şekilde gelecek internet sitesi ve hangi marka ovulasyon testi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacımmm varrrrr((((((((((Eki Görüntüle 1169237
kızlar ramazanda oruçluyuz malum biz bu ovulasyon testlerını nasıl ve ne zaman kullanıcaz? iftardan sonra olmaz sanırım sıvı alımı olmaması gerekıyor son 3-4 saat.sahurdan sonra mı olacak?
ben gittigid yordan aldım 2. gün elimdeydi kargo
yok aynı anda kullanılmıyor zaten canım ben ılk once ıncırı denedım allerjı yaptı sımdı soganı deneyecegım adet olayımda. evet ya ramazanda nasıl olacak ki ?İncir ve soğan kürü aynı anda yapılmıyor diye biliyorum !
Canımm hangi marka aldın memnun kaldın mı ?
yok aynı anda kullanılmıyor zaten canım ben ılk once ıncırı denedım allerjı yaptı sımdı soganı deneyecegım adet olayımda. evet ya ramazanda nasıl olacak ki ?
kızlar bende şöyle bir durum oldu...geçen ay adet bitiminden itivaren (27 mayıs) başladım ovülasyon testlerini kullanmaya 45. gün kullandım hiçbirinde çift çizgi olmadı yani yumurtlamadım...neyse bu ayda 24ünde (24 haziranda)regl oluyor gibiyim yani böyle bir şey ilk kez başıma geliyor baya bi lekelenme oldu..durduuu.sonra tekrar oldum sandım .ama yani bu bariz regl kanaması değil yani anlayamıyorum.dolayısıyla regl günümü hesaplayamıycam .bugün de şuan yok mesela arada böle çok hafif lekelenmeler oluyor ama .bu sizce neden oluyordur.bu arada geçen ay dokytora gittiğimde herhangi bi sorun yok dedi.ee sorun yoksa böyle bir adet kanaması şekli olurmu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?