Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben senin yerinde olsam netten daha fazla ovulasyon testi sipariş ederdim.eğer alamıcaksan hiç riske atma şansını gün aşırı ilişki deneyin bence

Sağol canımm öyle yapacağım artık ne yapalım. sipariş versemde hemen gelmez muhtemelen. Ama merak ettiğim ilk çizgide silik olması normal mi yani çok koyu kırmızı değil resimdeki gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben regli oldum ,
Artık önümüzde ki ay çalışmalara devam,

Son düzenleme:
ben hiç birini kullanmadım canım ıncır kurunu denedım tatlıyı sevmedıgım için allerjı yaptı soğan kurunude korkudan uygulayamadım tek bobrek var dıye ama onun onayını aldım şimdi bu ay allah ızın verırse sogan kurumu uygulayacagım ve doktor takıbınde ılerleyecegım aslında artık kafamdada bırseylerı oturttum cokda ısrarcı olmak ıstemıyorum sadece yumurtalarımı falan takıp etmek istiyorum ama sogan kurunun cok faydasını duyanları gördum dene derım bence :)

Kızlar bugün 12. Günüm ve hala çift çizgiyi göremedim bugün yaptığım ikinci çizgi çook çokk silik vardı resimdeki gibi. Kaldı son bir testim. Bana önereceğiniz internetten hızlı bir şekilde gelecek internet sitesi ve hangi marka ovulasyon testi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacımmm varrrrr ((((((((((

İncir ve soğan kürü aynı anda yapılmıyor diye biliyorum !

ben gittigid yordan aldım 2. gün elimdeydi kargo

kızlar ramazanda oruçluyuz malum biz bu ovulasyon testlerını nasıl ve ne zaman kullanıcaz? iftardan sonra olmaz sanırım sıvı alımı olmaması gerekıyor son 3-4 saat.sahurdan sonra mı olacak?

kızlar ramazanda oruçluyuz malum biz bu ovulasyon testlerını nasıl ve ne zaman kullanıcaz? iftardan sonra olmaz sanırım sıvı alımı olmaması gerekıyor son 3-4 saat.sahurdan sonra mı olacak?

Canim sahurda ye ic sonucta gun icinde birden fazla idrara cikiyoruz ben 1 2 gibi azda olsa cikiyorum onla yapuyorum. Kandilde denedim sorun olmuyo hatta daha saglikli su almiyosun uzun saatler.

İncir ve soğan kürü aynı anda yapılmıyor diye biliyorum !

yok aynı anda kullanılmıyor zaten canım ben ılk once ıncırı denedım allerjı yaptı sımdı soganı deneyecegım adet olayımda. evet ya ramazanda nasıl olacak ki ?

Canımm hangi marka aldın memnun kaldın mı ?

bende yenı aldım sayılır bu ay kullanmaya baslıcam.genelde sıtedekı bırcok arkadas gittigi dan almıs Laboquick marka.cok pahalıda degıl hem.cogu kısı bu markayı kullandıgını fark ettım ben oyuzden bende bundan aldım.bu ay denıcem gorucem.ama aylarca kullanan arkadaslar var gayet memnun olduklarını soyluyorlar

yok aynı anda kullanılmıyor zaten canım ben ılk once ıncırı denedım allerjı yaptı sımdı soganı deneyecegım adet olayımda. evet ya ramazanda nasıl olacak ki ?

sahurdan önce içilirde iftarda sıkıntı olacak galıba.kürü içip yarım saat sonramı iftar yapıcaz?

Dün daha silikti bugün eşitlenmiş gibi sizce yum günü mü? Birde idrarımda beyaz parçalar var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403775039214.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 51
kızlar bende şöyle bir durum oldu...geçen ay adet bitiminden itivaren (27 mayıs) başladım ovülasyon testlerini kullanmaya 45. gün kullandım hiçbirinde çift çizgi olmadı yani yumurtlamadım... neyse bu ayda 24ünde (24 haziranda)regl oluyor gibiyim yani böyle bir şey ilk kez başıma geliyor baya bi lekelenme oldu..durduuu.sonra tekrar oldum sandım .ama yani bu bariz regl kanaması değil yani anlayamıyorum.dolayısıyla regl günümü hesaplayamıycam .bugün de şuan yok mesela arada böle çok hafif lekelenmeler oluyor ama .bu sizce neden oluyordur.bu arada geçen ay dokytora gittiğimde herhangi bi sorun yok dedi.ee sorun yoksa böyle bir adet kanaması şekli olurmu ya.

Gebelik testi yaptınmı hiç?

Kizlarrrr bu test pozitif mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403788358615.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 51
herkese mrh 6 aydır regilimde düzensizlik vardı doktora gittim sağ yumurtalğımda kist varmış ilaç tedavisine başladım.
benimde ovulasyon testinde 2. ayım ilk ay 2. çizgiyi yakalayamadım galiba bu ay yakalaya bildim
sizce test pozitif mi? ilk defa bu kadar koyu oldu sonraki günler silikleşti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…