Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bence yum günüm artık t cden bile koyu gibi geldi sizce? Bir de ne zaman çatlar ki???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403859859390.webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
evet gebelik söz konusu değil zaten ama neden böyle oluyor anlamıyorum

arkadasım biz kadınların ruhsal oldugu gıbı bedenselde sırrımıza erilmiyor inanki :13: her konuda bünyemizin ruh halimizin değişmesi tuhaflaşması anlık mevzu.bana kalırsa bu ayki döngündeki karışıklıkları kafana takma.mevsimsel ruhsal hersey olabilir.eğer bir sonraki ayda böyle devam ediyorsa doktora görün bence.belliki reglin yeterli şekilde sökülmüyor.bitkisel otlarda var regliyi söktürmek için.kimyasal ilaçlarla reglinin söktürülmesi geçiktirilmesi vs. bu gibi durumlara karşıyım ben.sistematik bedensel döngümüzü zorla degıstırmeyelım.doktora gıt olmadı reglini sokturmek için careler bul.

Bana pozitif gibi geldi ve tesrlerin güvenilirliği tartisilir o gün yaptığın test bozuk çıkartam net cikmayabilir kacirirsin en iyisi gün aşırı

Kizlarrrr bu test pozitif mi

Doktora gittim bu teste pozitif dedi ve bu kadar geç yumurtlamissin dedi adet söktürücü vermedi 43. Gunde olmama ragmen gebelik çıkmaz dedi ve 12 gün sonra çağırdı yumurta takibi yapacak gebelik olusmazsa. Burda 35 günü gecince yumurtlama olmamıştır diyen arkadaslar vardi ama olabilirmiş

Tabi kişiden kişiye değişiyord
u.bende ovu.kulsandım bisure ama ateş ölçme daha iyi bence daha az geriyor ve daha aydınlatıyor.adet olup olmucani bile zamani gelince gösteriyor bana daha kolay ve basarili geldi bu yontem

Arkadaşlar bu ay ben de ovulasyon testi yaptım. ilk günler T çizgisi çok silikti, 14. gün biraz belirginleşti 15. gün biraz daha arttı belirginliği bugün yani 17. gün baktım nerdeyse hiç yok T çizgisi. Şimdi bu ne demek oluyo beni bir aydınlatabilir misiniz?

Sizce pozitif mi ? Bugün hastalığım biteli 14. Gün bu kadar geç mi oluyor yumurtalama dönemi ben 10. Günü zannediyordum bu resimdeki de negatifse ne zaman gelecek bu yumurtlama dönemi aaaaaa sürekli silik çıkıyor normalmi 4 gündür yspıyorum sürekli silik normal mi kızlar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün kopkoyuydu bugün silikleşmil çatlamış anlamında sanırım...ne kadar süreyle döllenme ılabilir bilen var mı?

Eklentiler

• $1403954274855.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar Merhaba sizce pozitifi mi?

Eklentiler

• $1403956146986.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37

bana cevap verecek fikrini söyleyecek kimse yokmu?

bana cevap verecek fikrini söyleyecek kimse yokmu?

Vazgeçme...
Ben 11 haziranda adet gördüm bugün 18. Gün ve 10 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep negatif en sonunda Dr. Mu aradım bana 2/3 gün daha yap dedi bugün ilk defa koyulasti. Aynı senin dediğin gibi oldu banada birgün silik çıktı sonra kayboldu denemeye devam et (benim normalde adetim 29-31 arasıydi)

teşekkürler. koyulaştıktan sonra silikleşti. tekrar koyulaşma ihtimali var mı yani?

Selam kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…