Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hiç T çizgisi C çizgisinden koyu olmadı bu pozitif olmadı anlamına geliyor herhalde. Bikaç gün daha kullanmaya devam edeyim de öyle bırakayım bari.
Selam kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kullanığım marka surelab ilk defa kullandım o sebeple iyi kötü diye bi yorum yapamıyorum

Anladım canım sagol. Deneyip görmek lazım.

Ben galenik kullanıyorum geçen yıl Kullandigim da hamile kaldımistim bu ay tekrar kullanıyorum. Ben memnunum. .

Internette bulabilir miyim o markayı

arkadaşlar adetin bittiği gün başladım testlere. Yani 13. 14. Günlere tekabül ediyor bu testler sonrasında silikleşti zaten.. Bu iki gün ve silikleştiği ilk gün ilişki oldu.. Sizce tutturmuş olabilir miyiz :)

Kızlar adetime daha 11 gün var. Ve ben şu an sanki gadtalanacakmışum gibi hissediyorum belim ağrıyor ayaklarım ağrıyor karnım bi tuhaf , sizce yum dönemimi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz

Ben laboquick aldım g.g sitesinden 30 adet ovulasyon+5 adet gebelik testi 29 tl gibi bir fiyatı vardı ve 2 günde elime ulaştı. 13. 14. günde çift çizgileri gördüm eşit koyulukta zaten diğer gönderimde resmini ekledim.. Ben memnun kaldım sonucu bekliyorum :)

Silikleşmeye başladığınzaman yumurtlama olmuştur diye biliyorum. Benim de T çizgisi eşit oldu en fazla daha koyu olmadı resmini eklemiştim zaten sonra silikleşti. Bence 16. gün yumurtlamış olabilirsin. Umarım o günleri değerlendirmişsindir

Dün kopkoyuydu bugün silikleşmil çatlamış anlamında sanırım...ne kadar süreyle döllenme ılabilir bilen var mı?

Yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenmesi gerekir diye biliyorum ben.. Önemli olan tam olarak ne zaman çatladığını kestirebilmek

Evet o marka test çok fazla var. Fiyatı da uygun. Yarın siparis edeyim ben de. Çift çizgiyi yakalamissin inşallah tutmuştur Canım

Evet o marka test çok fazla var. Fiyatı da uygun. Yarın siparis edeyim ben de. Çift çizgiyi yakalamissin inşallah tutmuştur Canım

İnşallaaah :) ben almadan önce baya bir okudum sayfalar arasında gezindim ve bu testten memnun kalanlar çoğunluktaydı. Allah bize de kısmet eder en kısa zamanda inşallah..

İnşallaaah :) ben almadan önce baya bir okudum sayfalar arasında gezindim ve bu testten memnun kalanlar çoğunluktaydı. Allah bize de kısmet eder en kısa zamanda inşallah..

Amin canım inşallah

teşekkürler 16. günü değerlendirdik bakalım güzel değerlendirmiş miyiz. temmuzda yeni umutlar bekleyenlerdenim beklicez görücez bundan sonrasında. en zor zaman da bu zaman, son hafta geçmek bilmiyo. sizler için de öyle mi bilmiyorum ama benm için en kötü ve zor hafta adet öncesi hafta

Buda benim çok şükür 19. Günde :)

Eklentiler

• $1404059754552.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 38

Benim için de öyle ama bu ay en çok umudum olan ay inşallah tutmuştur.. Bende pco var ve adetlerim çok geç oluyordu normalde bu ay soğan suyu içtim ayrıca doktorum glifor ve inofolic vermişti onları kullanıyorum ve 5 kilo verdim zaten kilom çok fazla değildi.. Anlıycağın tüm yolları deniyorum ve çok istiyorum hamile kalmayı. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah :)

Amin inşallah. senin bat ne zaman. bütün bebiş bekleyenler en kısa zamanda kavuşsun bebişine inş. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…