- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.621
Pozitifmiydi? Eğer pozitif olmadıysa birgün silik diğer gün birazdaha koyulasmasi önemli değil o zaten negatif tir.
Eğer pozitifse iki çizgi aynı koyulukta ve daha koyu ise negatif
Ovulasyon testinde yazar eğer pozitif olduğu zama testi tekrar etmeyin diye.. Bu çok akıl karıştırıyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz
Hiç T çizgisi C çizgisinden koyu olmadı bu pozitif olmadı anlamına geliyor herhalde. Bikaç gün daha kullanmaya devam edeyim de öyle bırakayım bari.
Benim kullanığım marka surelab ilk defa kullandım o sebeple iyi kötü diye bi yorum yapamıyorum
Ben galenik kullanıyorum geçen yıl Kullandigim da hamile kaldımistim bu ay tekrar kullanıyorum. Ben memnunum. .
Internette bulabilir miyim o markayı
Vardır muhtemelen ama ben eczaneden aldım
Tamam tatlım bakayım ben teşekkür ederim :)
Arkadaşlar bu ay ben de ovulasyon testi yaptım. ilk günler T çizgisi çok silikti, 14. gün biraz belirginleşti 15. gün biraz daha arttı belirginliği bugün yani 17. gün baktım nerdeyse hiç yok T çizgisi. Şimdi bu ne demek oluyo beni bir aydınlatabilir misiniz?
Dün kopkoyuydu bugün silikleşmil çatlamış anlamında sanırım...ne kadar süreyle döllenme ılabilir bilen var mı?
Ben laboquick aldım g.g sitesinden 30 adet ovulasyon+5 adet gebelik testi 29 tl gibi bir fiyatı vardı ve 2 günde elime ulaştı. 13. 14. günde çift çizgileri gördüm eşit koyulukta zaten diğer gönderimde resmini ekledim.. Ben memnun kaldım sonucu bekliyorum :)
Evet o marka test çok fazla var. Fiyatı da uygun. Yarın siparis edeyim ben de. Çift çizgiyi yakalamissin inşallah tutmuştur Canım
İnşallaaah :) ben almadan önce baya bir okudum sayfalar arasında gezindim ve bu testten memnun kalanlar çoğunluktaydı. Allah bize de kısmet eder en kısa zamanda inşallah..
Silikleşmeye başladığınzaman yumurtlama olmuştur diye biliyorum. Benim de T çizgisi eşit oldu en fazla daha koyu olmadı resmini eklemiştim zaten sonra silikleşti. Bence 16. gün yumurtlamış olabilirsin. Umarım o günleri değerlendirmişsindir
teşekkürler 16. günü değerlendirdik bakalım güzel değerlendirmiş miyiz. temmuzda yeni umutlar bekleyenlerdenim beklicez görücez bundan sonrasında. en zor zaman da bu zaman, son hafta geçmek bilmiyo. sizler için de öyle mi bilmiyorum ama benm için en kötü ve zor hafta adet öncesi hafta
Benim için de öyle ama bu ay en çok umudum olan ay inşallah tutmuştur.. Bende pco var ve adetlerim çok geç oluyordu normalde bu ay soğan suyu içtim ayrıca doktorum glifor ve inofolic vermişti onları kullanıyorum ve 5 kilo verdim zaten kilom çok fazla değildi.. Anlıycağın tüm yolları deniyorum ve çok istiyorum hamile kalmayı. Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?