Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var

kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var

Bhcg 5 e kadar normal sayılıyor kanda ancak 2 gün sonra tekrar test yaptırıp ikiye katlandığını görürse doktor o zaman hamilelikten bahseder. Bende de benzer bir durum olmuştuda ordan biliyorum ama hamile değildim doktor 2 çıktı diye ilaç yazmamıştı bana...

çok teşekkür ederim tatlım hamile değilim demek ki bende ümitlenmiştim.

Kızlar bı gün yaptığım test yine dişik çıktı bıhün hastalığımın biteli 16. Günü sürekli sişik çıkması normal mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal canım test yapmaya devam et benim 19.gun çıktı ve bende paniğe kapıldım Dr. Aradım hatta devam et 2/3 gün sonra pozitif çıkar dedi gerçekten 2 gün sonra pozitif oldu.

Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine :)

canımm ya bu gün yaptığım teste hiç birşey çıkmadı siliklik bile yok. Tüm yaptığım testleri ekliyorum acaba geçtimi yum dönemi (( 14. gün yine diğerlerine göre daha koyu ama kullanım kılavuzundaki gibi değil anlamadım canımm. Test yapmaya devam etsem mi yoksa geçti mi yum dönemim.

. Kızlar sizce geçmiş mi yum dönemim. Bu gün yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı diğerleri de çok koyu değil ne anlama geliyor (((

Canım bence 14. Gün en koyu olduğu için 15. Gün yumurtlamış olabilirsin.. Benim de en fazla ikisi neredeyse aynı koyuluktaydı daha koyu olmadı sonra silikleşti.. İnşallah değerlendirmiştin o günleri :)

Peki akıntı kontrolü yaptın mı?? Benim koyu çıkan günler yapışkan uzayan akıntım gelmişti anlamıştım zaten çatlayacağını

Bütün günleri değerlendirdim ama ne bileyim ben bu gün tam koyulaşır diye bekliyordum ama bi anda hiç çizgi çıkmayınca yumutlamıyormuyum diye düşündüm :) yada sürekli silik az mı yumurtluyorum diye düşündüm bilemedim valla yani tam koyu olması gerekmiyor mu . Çünkü kullanım kılavuzunda diğerine göre silik olursa negatif diyor. Aklım allak bullak oldu

Benim de öyle oldu canım
Sanki tam eşit değil gibi ama öyle olabiliyormuş birkaç kişiden de okumuştum.. Daha koyu olmadı zaten hala yapıyorum artık çok silik benim de..

Seninki 7. Gün eşit görünüyor canım hadi hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur :)

Peki akıntı kontrolü yaptın mı?? Benim koyu çıkan günler yapışkan uzayan akıntım gelmişti anlamıştım zaten çatlayacağını

Aaaa bilmiyordum canım hiç dikkat etmedim artık onada dikat edeyim senin tuttumu peki hamiş misin ?

Seninki 7. Gün eşit görünüyor canım hadi hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur :)

İnşallah tutmuştur beklemek çok zor kendi kendimi dinlemeye başladım artık yok kasıklarım mı ağrıyor midem mi bukanıyor diye.. Daha 6 gün oldu zaten yumurtam çatlayalı :) keşke hamile olsam 😃😃

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…