- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.641
Amin inşallah. senin bat ne zaman. bütün bebiş bekleyenler en kısa zamanda kavuşsun bebişine inş. :)))
Bat. Im 10 temmuz daha çok var
kızlar mrb geçen akşam midem bulanıyor die acile gitmiştim adetime 10 gün var doktor yinede bhcg ye bakalım dedi ve beta hcg 2 çıktı sizce hamilelik olabilir mi adetime 10 gün var
Bhcg 5 e kadar normal sayılıyor kanda ancak 2 gün sonra tekrar test yaptırıp ikiye katlandığını görürse doktor o zaman hamilelikten bahseder. Bende de benzer bir durum olmuştuda ordan biliyorumama hamile değildim doktor 2 çıktı diye ilaç yazmamıştı bana...
Kızlar bugün yaptığım test yine silik çıktı hastalığımın biteli 16. Günü sürekli silik çıkması normal mi ??????!!!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bı gün yaptığım test yine dişik çıktı bıhün hastalığımın biteli 16. Günü sürekli sişik çıkması normal mi
çok teşekkür ederim tatlım hamile değilim demek kibende ümitlenmiştim.
Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine :)
canımm ya bu gün yaptığım teste hiç birşey çıkmadı siliklik bile yok. Tüm yaptığım testleri ekliyorum acaba geçtimi yum dönemi(( 14. gün yine diğerlerine göre daha koyu ama kullanım kılavuzundaki gibi değil anlamadım canımm. TestEki Görüntüle 1173994 yapmaya devam etsem mi yoksa geçti mi yum dönemim.
Eki Görüntüle 1173997 . Kızlar sizce geçmiş mi yum dönemim. Bu gün yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı diğerleri de çok koyu değil ne anlama geliyor(((
Bütün günleri değerlendirdim ama ne bileyim ben bu gün tam koyulaşır diye bekliyordum ama bi anda hiç çizgi çıkmayınca yumutlamıyormuyum diye düşündüm :) yada sürekli silik az mı yumurtluyorum diye düşündüm bilemedim valla yani tam koyu olması gerekmiyor mu . Çünkü kullanım kılavuzunda diğerine göre silik olursa negatif diyor. Aklım allak bullak oldu
Peki akıntı kontrolü yaptın mı?? Benim koyu çıkan günler yapışkan uzayan akıntım gelmişti anlamıştım zaten çatlayacağını
Seninki 7. Gün eşit görünüyor canım hadi hayırlısı bakalım inşallah tutmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?