- 15 Haziran 2014
- 136
- 19
- 68
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.661
Kizllllar cok koyulasmadi ama ben 17. gun yumurtladigmi dusunuyorum cunku 16. gun doktora gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar demisti 17 ve 18. gun calisma oldu umarim tutmustur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım :) beklemeye alalım seni de 😆
Kizllllar cok koyulasmadi ama ben 17. gun yumurtladigmi dusunuyorum cunku 16. gun doktora gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar demisti 17 ve 18. gun calisma oldu umarim tutmustur
Selam kızlar hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz
Sen yumurta takibi de yaptırdın herhalde ben ovulasyon testi ve akıntı kontrolüyle tahmin ettim.. İnşallah bebişin seninledir canım :) bekleyelim de görelim 😄
Canım aldın mı ovulasyon testi kullanmaya başladın mı merak ettim de 😆
Canm yasadigm sehir de doktor polikistik oversin dedi guvenemedim ankaraya ozele randevu aldim onuda yumurtlama zamanina de" getirdim gercekten iki overimde polikistikmis ama doktor cok guzel 21 m m yumurtan var dedi oyle ogrendim cnm
Anladım canım ben de pcoluyum yeni öğrendim hatta ergenliğimden beri adetlerim düzensizdi ancak kist oluşmuyordu. Yaklaşık 3 ay önce gittiğim doktor bana inci gibi kistlerimi gösterdifazla kilo ve kıllanma sorunum yok ancak doktor 6 kilo kadar versen iyi olur dedi 5 kilosunu verdim ayrıca inofolik ve glifor kullanıyorum bu ay da soğan suyu içtim...
Moralini yüksek tut sonuçta pco hastaları çocuk sahibi olabiliyorlar hem de yumurtan oluşmuş ne güzel.. İnşallah hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize 😃
Canım dün siparis ettim daha gelmedi. Yarın gelir heralde. Adetin 11.gunu yapmak gerekiyormuş. Benim adetin 5.gunu bugün. Ama ben gelir gelmez yapmak istiyorum.
Insallah canm benm kilom var ama killanma yok bana da inofolic ve diaformin verdi diaformin kullanamadim cok kotu yapti beni ama inofolic sayesinde yumurtam olduguni dusunuyorum
Eki Görüntüle 1174621 kızlar sanırım yarın daha koyulaşır.bu koyulukta birkaçgün devam edermi bilemedim.ne zaman tam günü bulurum tahmini olan varmı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diaformin ve glifor zaten muadil haplar diye biliyorum günde bir kez 850 mg alıyorum ben.. İnofolic de günde 4 şase suya karıştırıyorum gerçi ramazanda biraz aksatmaya başladımkilo ver dedi mi doktorun spor ve klio vererek hamile kalanları okumuştum burdan.. Ama ne zamandır ilk defa yumurtlama belirtilerini yaşıyorum :)
Canım biraz zorla kendini ve doktorun verdiği dozda diformini kullan :) ilk haftadan sonra yan etkileri geçiyor hem kilo vermeye yardımcı oluyor... İnşallah sonuç alırız :)
Yarın daha da koyulaşabilir diğer gün de silikleşir büyük ihtimalle benim öyle olmuştu.. En koyu olduğu günü ve silikleştiği günü değerlendirin canım.. Biz öyle yaptık şimdi batı bekliyorum (İnşallah gelmez)
normalde döngüm 28-29-30 günde bir oluyor.döngüme göre 14-15-16. günlerde yumurtlama olması gerekmiyormuydu.bana erken yumurtlama olusmus gıbı geldı.kafam karıstı.incir kürü içiyorum acaba onun etkısı olmus olabılırmı? akıntımda cok degıl hem.inş sende 9 ay boyunca görmezsin kırmızılarıda gebe kalırsın canım gönülden isterim herkesin anne olmasını
Belki de 2-3 gün koyu seyreder sonra silikleşir.. Bazılarının öyle olmuş forumda. Evet bu durumda erken yumurtlayacaksın gibi görünüyor belki kür etkilemiştir.. Sen yarın tekrarla testi silikleşmeye başlamışsa mutlaka ilişki olsun çünkü silikleşince yumurta çatlıyormuş :) benim de bildiklerim böyle umarım yardımcı olabilmişimdir... İnsan gerçekten kendi durumunda olanları gördükçe biraz olsun endişelerinden uzaklaşıyor yalnız değilmişim diyor.. Benim de nerdeyse bütün arkadaşlarımın bebişi var ya da hamileonlarla paylaşanıyırum sizlerle dertleşiyorum ben de iyi ki varsınız kk arkadaşlarım :)
Canm gunde 1000 mg verdi 10 gun kullandim dayanamadim inofolik de sabah aksam 1 sase kullandim bende ramazanda aksattim ramazana kadar hic aksatmamistim
32 yasında biri olarak ve yıllarca bebek özlemiyle yanıp tutuşan cok insan var.hiç birimiz yanlız degılız.hepimizi gözeten koruyan Allah elbet bir gün bizim yüzümüzüde güldürecek buna inanıyorum.sende inancını asla yitirme canımbiz bu gece bile değerlendirme yaptık lakin her gün kocişi kandırabilirmiyim bilmiyorum.çok yorgun oluyor ama bir şekilde kandırma ve tavlama yollarına gidicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?