Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Elinde bol bol varsa yap canım yükseldiğini gözlemlersin :) ben adtim bittiği günü başlamıştım 13 ve 14 gün koyulaştı yani ben de meraktan 6. gün başladım :)

20 tane siparis ettim. Bu ay tutarsa rahat rahat yeter :) tutmazsa artık tekrar siparis ederim. Idareli kullanırım bu sefer. Hem bu ay tahmini yumurtlama gününü görmüş olurum. Diğer ona göre yaparım. Inşallah gerek kalmaz. Bu ay tutar hayirlisiyla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de bu akıntıyla tahmin edilen bir yöntem varmış. Mesela benim çok Afedersiniz 14.gun birsey geliyor. Yumurta akı gibi baya uzayan. Yumurta ondan önce mi sonra mı catliyor. Yani o akıntıyi görünce çalışma ne zaman olmalı. Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum tam anlamıyla.

Canm bende ictigim hergun ishal yapti bende biraktim canm benden hemsireyim nobet tutuyorum ilaci ictigim gun nobet berbat karin agrisi bulanti tuvaletten cikamiyodum . Ilaclarini aksatma sen gecen ay doktor yumurtlamiyo olabilitsin deyip korkutmistu ama bu ay yumurtami gorunce sevindim inofolic ve 10 gun kullandigim diaformin tabi etkisi vardir

Canm o akinti oldugu gunu ve sonraki gunu mutlaka degerlendir ovulasyon testi ile o akinrti oldugu oldugu gun cift cizgiyi yakalarsin hatta merkezde bi yerde yasiyosan o gun doktorada gidip yumurtan ne kadarmis gorursun icin rahat eder

benimde testim pazartesi yani 11. gün çift çizgiydi 12. gün olan dünde öleydi ben 26. günde adet oluyorum kaç aydır bu durumda 12. gün yumurtlama oluyor dün akşamı değerlendirdik sabah test yaptım tekrar silikti acaba bu akşamdaki çalışsak :)) gerçi uykusuzluktan hiç halimde yok eşimde benim gibi ramazanda çok zor oluyor :) dr hergün ilişki önermiyorum demişti off kafam çok karıştı aslında 11 aydır şunuda anladımki olacağı varsa oluyo tek ilişki çift ilişki farketmio ama yinede ne yapsam bilemiyorum

merhaba arkadaslar, 3 aydir ovulasyon yontemiyle yumyumlari takip ediyorum. Hep 15. günde yumurtlardim. Bu ay 15. günde çizgi silik bile yok. 13.gün baslamistim yapmaya.Acaba yumyumlari kacirmis olabilir miyim?

Eşimde sperm sorunu yoksa değerlendir bence bugünü de çünkü silikleşen gün çatlama oluyor gerçi içindeki spermler de hala canlıdır ancak bence değerlendir derim :)

merhaba arkadaslar, 3 aydir ovulasyon yontemiyle yumyumlari takip ediyorum. Hep 15. günde yumurtlardim. Bu ay 15. günde çizgi silik bile yok. 13.gün baslamistim yapmaya.Acaba yumyumlari kacirmis olabilir miyim?
Belki de stresten sıcaktan ve eğer oruç tutuyorsan ondan ileri atmıştır bence devam et yapmaya testleri umarım yakalarsın :)

Eşimde sperm sorunu yoksa değerlendir bence bugünü de çünkü silikleşen gün çatlama oluyor gerçi içindeki spermler de hala canlıdır ancak bence değerlendir derim :)

cevabın için sağol canım uykusuzluktan ölmezsem değerlendiricem artık :)

Canım o yumurta çatlayacak 24 saat içinde demek.. Bence gördükten sonra o akşam ve ertesi günü değerlendir..

Rica ederim... Çalışıyorsun herhalde ben de öğretmenim şu an tatildeyim :) forumda dolaşıyorum bütün gün boşluktan uykusuzluk problemim yok yazın kışın ben de öyleydim :)

evet çalışıyorum uykusuzluk sorunumda ramazan dolayısıyla yoksa normalde uykumu alırım :) tatil ne güzel valla küçükken hep öğretmen olmak isterdim ama nasip olmadı yarım gün çalışma ve yaz tatili en büyük nimetleri öğretmenliğin :)

Canm o akinti oldugu gunu ve sonraki gunu mutlaka degerlendir ovulasyon testi ile o akinrti oldugu oldugu gun cift cizgiyi yakalarsin hatta merkezde bi yerde yasiyosan o gun doktorada gidip yumurtan ne kadarmis gorursun icin rahat eder

Anladım canım. Sağol. Merkezde yaşıyorum. Ankaradayim.8ay oldu evlenince geldim. Fakat burada doktor bulamadım. Birine öneri üzerine gittim. Gebelik Öncesi.kan tahlili tetkik falan bakilsin diye bi sıkıntı var mı diye.hicbir şey bakılmadi kanda bi smear testi aldılar o yani. Yanı ben gitsem yumurta ne alemde diye eminim bakmaz.sevmiyorum doktora gitmeyi sırf bu yüzden.

Evet canım ama ben de hep ofiste çalışma hayatına özenirim insan kendinde olmayanınistiyor demek ki :) 6 senem bitti köy öğretmeniyim ben.. Hayatımda köy görmemişken köye atandım diyebilirim.. Kısmet böyleymiş.. Bebiş olursa ücretsiz izin almayı düşünüyorum zaten bir yılkadar :)

Canım o uzayan sıvı var ya şeffaf renkte, böyle vıcık vıcık, o yumurta çatlamaya başlamasan önce oluyor, bu ay yumurta takibi yaptırdım ovulasyon testi de yaptım. Gözlemledim hepsini not ettim, yumurtladıktan sonra beyaz krem gibi bi akıntıya dönüşüyor...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm bende ankarada gittim etimesgutta etimed hastanesinde banu hanim var ona gitmistim ben

bak birde o avantaj var ücretsiz izin olayı hatta tam gebe kalma ayların şuan doğumun yaza gelir ne güzel olur :) sanırım mardinde öğretmensin peki ailen nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…