- 30 Mayıs 2014
- 269
- 68
- 118
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.681
Elinde bol bol varsa yap canım yükseldiğini gözlemlersin :) ben adtim bittiği günü başlamıştım 13 ve 14 gün koyulaştı yani ben de meraktan 6. gün başladım :)
Canım ben inofoliği günde 4 içiyorum dediğim gibi pco olanlar genelde öyle kullanmışlar.. Benim eşim de pratisyen hekim pco olduğumu öğrenince 2 jinekolog arkadaşını aradı ikisi de glifor (diaformin muadili) ve diane 35 önerdi.. Diane 35 biliyorsun d. kon. hapı 3 ay kullansın kistleri kaybolsun demişler ama ben içmedim.. Soğan kürü içtim ama bir daha görünmedim doktora doğu görevindeyiz küçük bir yerdeyiz.. Demek istediğim bu gliforun hormonlar üzerinde bir etkisi var demek ki öneriyorlar... Bende sadece birkaç gün afedersin ishal yaptı şimdi iyiyim çok şükür.. Ovulasyon testi ile de yumurtlama takibi yaptım inşallah bu ay tutar bakalım :)
Bi de bu akıntıyla tahmin edilen bir yöntem varmış. Mesela benim çok Afedersiniz 14.gun birsey geliyor. Yumurta akı gibi baya uzayan. Yumurta ondan önce mi sonra mı catliyor. Yani o akıntıyi görünce çalışma ne zaman olmalı. Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum tam anlamıyla.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde testim pazartesi yani 11. gün çift çizgiydi 12. gün olan dünde öleydi ben 26. günde adet oluyorum kaç aydır bu durumda 12. gün yumurtlama oluyor dün akşamı değerlendirdik sabah test yaptım tekrar silikti acaba bu akşamdaki çalışsak :)) gerçi uykusuzluktan hiç halimde yok eşimde benim gibi ramazanda çok zor oluyor :) dr hergün ilişki önermiyorum demişti off kafam çok karıştı aslında 11 aydır şunuda anladımki olacağı varsa oluyo tek ilişki çift ilişki farketmio ama yinede ne yapsam bilemiyorum
Belki de stresten sıcaktan ve eğer oruç tutuyorsan ondan ileri atmıştır bence devam et yapmaya testleri umarım yakalarsın :)merhaba arkadaslar, 3 aydir ovulasyon yontemiyle yumyumlari takip ediyorum. Hep 15. günde yumurtlardim. Bu ay 15. günde çizgi silik bile yok. 13.gün baslamistim yapmaya.Acaba yumyumlari kacirmis olabilir miyim?
Eşimde sperm sorunu yoksa değerlendir bence bugünü de çünkü silikleşen gün çatlama oluyor gerçi içindeki spermler de hala canlıdır ancak bence değerlendir derim :)
Bi de bu akıntıyla tahmin edilen bir yöntem varmış. Mesela benim çok Afedersiniz 14.gun birsey geliyor. Yumurta akı gibi baya uzayan. Yumurta ondan önce mi sonra mı catliyor. Yani o akıntıyi görünce çalışma ne zaman olmalı. Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum tam anlamıyla.
cevabın için sağol canım uykusuzluktan ölmezsem değerlendiricem artık :)
Rica ederim... Çalışıyorsun herhalde ben de öğretmenim şu an tatildeyim :) forumda dolaşıyorum bütün gün boşluktan uykusuzluk problemim yok yazın kışın ben de öyleydim :)
Belki de stresten sıcaktan ve eğer oruç tutuyorsan ondan ileri atmıştır bence devam et yapmaya testleri umarım yakalarsın :)
Canm o akinti oldugu gunu ve sonraki gunu mutlaka degerlendir ovulasyon testi ile o akinrti oldugu oldugu gun cift cizgiyi yakalarsin hatta merkezde bi yerde yasiyosan o gun doktorada gidip yumurtan ne kadarmis gorursun icin rahat eder
Canım o yumurta çatlayacak 24 saat içinde demek.. Bence gördükten sonra o akşam ve ertesi günü değerlendir..
Evet canım ama ben de hep ofiste çalışma hayatına özenirim insan kendinde olmayanınistiyor demek ki :) 6 senem bitti köy öğretmeniyim ben.. Hayatımda köy görmemişken köye atandım diyebilirim.. Kısmet böyleymiş.. Bebiş olursa ücretsiz izin almayı düşünüyorum zaten bir yılkadar :)evet çalışıyorum uykusuzluk sorunumda ramazan dolayısıyla yoksa normalde uykumu alırım :) tatil ne güzel valla küçükken hep öğretmen olmak isterdim ama nasip olmadı yarım gün çalışma ve yaz tatili en büyük nimetleri öğretmenliğin :)
Anladım canım. Sağol. Merkezde yaşıyorum. Ankaradayim.8ay oldu evlenince geldim. Fakat burada doktor bulamadım. Birine öneri üzerine gittim. Gebelik Öncesi.kan tahlili tetkik falan bakilsin diye bi sıkıntı var mı diye.hicbir şey bakılmadi kanda bi smear testi aldılar o yani. Yanı ben gitsem yumurta ne alemde diye eminim bakmaz.sevmiyorum doktora gitmeyi sırf bu yüzden.
Evet canım ama ben de hep ofiste çalışma hayatına özenirim insan kendinde olmayanınistiyor demek ki :) 6 senem bitti köy öğretmeniyim ben.. Hayatımda köy görmemişken köye atandım diyebilirim.. Kısmet böyleymiş.. Bebiş olursa ücretsiz izin almayı düşünüyorum zaten bir yılkadar :)
bak birde o avantaj var ücretsiz izin olayı hatta tam gebe kalma ayların şuan doğumun yaza gelir ne güzel olur :) sanırım mardinde öğretmensin peki ailen nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?