- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.701
Ailem izmirde canım.. Ayy hadi inşallah günler geçmiyor adet günüm gelse de kırmızıları görmeyip test yapsam görsem 2. çizgiyi :)
ahh izmir çok güzel bir şehir bende istanbuldayım adet günün ne zaman yakınmı ?
Hesabıma göre 10 temmuz :) bu ay denemediğim şey kalmadı soğan suyu ovu testi preseed ayaklarımı dikip bekleme 😊 ayrıca pco için ilaç kullanıyorum.. Çabalarımız boşa çıkmaz inşallah, hepimiz hamiş oluruz bu ay...
hadi inşallah önce sen sonra ben hamiş oluruz
İnşallah canım senin bat ne zaman
İnşallah tutmuştur beklemek çok zorkendi kendimi dinlemeye başladım artık yok kasıklarım mı ağrıyor midem mi bukanıyor diye.. Daha 6 gün oldu zaten yumurtam çatlayalı :) keşke hamile olsam 😃😃
Eki Görüntüle 1175836 kızlar 9. Gün yumurta hazırmı sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bence yarın iki çizgiyi eşit görürsün benim de öyle yarısı koyuydu yarısı açık böyle alacalıydı ertesi gün ikisi eşit koyulukta oldu... Hatta 3-4 sayfa önce eklemiştim resmini sonraki gün de silikleşti zaten :) hadi bakalım yumuşun çatladı çatlayacak :) sen bilirsin yine de başka arkadaşlar da değerlendirir inşallah yanlış yönlendirmek istemem :)
İnş yarın koyulaşır canım :) atesım cok yukselmedi ama dün 36.1 bugun 36.2 civarındaydı sabah.yumurttanın catlamadan önce ısı yukselıyor diye biliyorum.çatlayacagı zaman ısı düşermiş sonra tekrar yukselırmıs.yanlış bilmiyorum umarım
Canım o uzayan sıvı var ya şeffaf renkte, böyle vıcık vıcık, o yumurta çatlamaya başlamasan önce oluyor, bu ay yumurta takibi yaptırdım ovulasyon testi de yaptım. Gözlemledim hepsini not ettim, yumurtladıktan sonra beyaz krem gibi bi akıntıya dönüşüyor...
Canm bende ankarada gittim etimesgutta etimed hastanesinde banu hanim var ona gitmistim ben
Yaa öyle mi.demek sen de Ankaradasin .Bana Etimesgut çok uzak.etlikteyim ben. Yakin olsa gitmek isterdim tavsiye daha iyi oluyor bilmemekten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hiç vücut sıcaklığı ölçmedim canım bilmiyorum o yöntemi ama yarın silikleşse bile yarın yumurtan çatladı demek olur o zaman da değerlendirirsin hemen :)
Ben yozgattayim ama kontrole ankaraya gittim canm oralarda da vardir ozel hastane daha iyi ilgileniyolar ozelde
Evet var buralarda ama işte araştırmak lazım. Başa gelince her şey öğreniliyor.
Rabbim hayirlisini versin hakkimizda rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Eki Görüntüle 1171891 arkadaşlar adetin bittiği gün başladım testlere. Yani 13. 14. Günlere tekabül ediyor bu testler sonrasında silikleşti zaten.. Bu iki gün ve silikleştiği ilk gün ilişki oldu.. Sizce tutturmuş olabilir miyiz :)
bnm 30 gunde bi adet oluyorum. sat 14 hazıran.
doktorum bana adetın son günü yap dedı. o yuzden ilk ilişki 19 hazıran sonra
21 22 24 26 hazıran
1 temmuzda ilişki oldu .
tutmaa ihtimalı var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?