Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ahh izmir çok güzel bir şehir bende istanbuldayım adet günün ne zaman yakınmı ?

Hesabıma göre 10 temmuz :) bu ay denemediğim şey kalmadı soğan suyu ovu testi preseed ayaklarımı dikip bekleme 😊 ayrıca pco için ilaç kullanıyorum.. Çabalarımız boşa çıkmaz inşallah, hepimiz hamiş oluruz bu ay...

hadi inşallah önce sen sonra ben hamiş oluruz

aynen canım bende senin gibi sürekli kendimi dinler oldum kasıklarım mı ağrıyor midem mi bulanıyor die ama bi göğüs ağrısı yok inş. tutmuştur Allah gönlüne göre versin bu mübarek günlerde

kızlar 9. Gün yumurta hazırmı sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1175836 kızlar 9. Gün yumurta hazırmı sizce?

Canım bence yarın iki çizgiyi eşit görürsün benim de öyle yarısı koyuydu yarısı açık böyle alacalıydı ertesi gün ikisi eşit koyulukta oldu... Hatta 3-4 sayfa önce eklemiştim resmini sonraki gün de silikleşti zaten :) hadi bakalım yumuşun çatladı çatlayacak :) sen bilirsin yine de başka arkadaşlar da değerlendirir inşallah yanlış yönlendirmek istemem :)

Son düzenleme:

İnş yarın koyulaşır canım :) atesım cok yukselmedi ama dün 36.1 bugun 36.2 civarındaydı sabah.yumurttanın catlamadan önce ısı yukselıyor diye biliyorum.çatlayacagı zaman ısı düşermiş sonra tekrar yukselırmıs.yanlış bilmiyorum umarım

Ben hiç vücut sıcaklığı ölçmedim canım bilmiyorum o yöntemi ama yarın silikleşse bile yarın yumurtan çatladı demek olur o zaman da değerlendirirsin hemen :)

Anladım canım o zaman ben geçen ay geç kalmışım. Tek deneme oldu.tutturamadik o zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bende ankarada gittim etimesgutta etimed hastanesinde banu hanim var ona gitmistim ben

Yaa öyle mi.demek sen de Ankaradasin .Bana Etimesgut çok uzak.etlikteyim ben. Yakin olsa gitmek isterdim tavsiye daha iyi oluyor bilmemekten

Yaa öyle mi.demek sen de Ankaradasin .Bana Etimesgut çok uzak.etlikteyim ben. Yakin olsa gitmek isterdim tavsiye daha iyi oluyor bilmemekten

Ben yozgattayim ama kontrole ankaraya gittim canm oralarda da vardir ozel hastane daha iyi ilgileniyolar ozelde

Ben hiç vücut sıcaklığı ölçmedim canım bilmiyorum o yöntemi ama yarın silikleşse bile yarın yumurtan çatladı demek olur o zaman da değerlendirirsin hemen :)

İnş canım mevlam hepimize nasip etsin bebiş :)

Ben yozgattayim ama kontrole ankaraya gittim canm oralarda da vardir ozel hastane daha iyi ilgileniyolar ozelde

Evet var buralarda ama işte araştırmak lazım. Başa gelince her şey öğreniliyor.

canım sen günleri değerlendirmişsin bat ne zaman senin kaç günün kaldı regli zamanına? inş bende değerlendirebilirim bu ay bir aksılık olacak değerlendiremicem diye cok korkuyorum:26:

bnm 30 gunde bi adet oluyorum. sat 14 hazıran.

doktorum bana adetın son günü yap dedı. o yuzden ilk ilişki 19 hazıran sonra
21 22 24 26 hazıran
1 temmuzda ilişki oldu .

tutmaa ihtimalı var mıdır ?

bnm 30 gunde bi adet oluyorum. sat 14 hazıran.

doktorum bana adetın son günü yap dedı. o yuzden ilk ilişki 19 hazıran sonra
21 22 24 26 hazıran
1 temmuzda ilişki oldu .

tutmaa ihtimalı var mıdır ?

standart yumurtlama tahmınlerıne göre senin yumurtlama gunun daha geç olabilir gibi geldi bana.yanı yumurtlamadan önce calısmıs olabılırsın.ama her kadının yapısı aynı olmadıgı gıbı erken yumurtlamıssan eger zamanı tutturmus ta olabılırsın.tam olarak yumurtladıgın gunu sadece tarıhlerı sayarak bulmak imkansız sankı.ya test kullanacaksın ya ısı yontemını yada dr gıdıp yumurtta takıbı yaptıracaksın.inş tutmustur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…