- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.721
standart yumurtlama tahmınlerıne göre senin yumurtlama gunun daha geç olabilir gibi geldi bana.yanı yumurtlamadan önce calısmıs olabılırsın.ama her kadının yapısı aynı olmadıgı gıbı erken yumurtlamıssan eger zamanı tutturmus ta olabılırsın.tam olarak yumurtladıgın gunu sadece tarıhlerı sayarak bulmak imkansız sankı.ya test kullanacaksın ya ısı yontemını yada dr gıdıp yumurtta takıbı yaptıracaksın.inş tutmustur canım
canım sen günleri değerlendirmişsin bat ne zaman senin kaç günün kaldı regli zamanına? inş bende değerlendirebilirim bu ay bir aksılık olacak değerlendiremicem diye cok korkuyorum:26:
İnş canım güzel haberlerini alırız :)7 gün kaldı canım 10 temmuz diye hesaplamıştım.. 26 haziranda silikleşmişti çünkü o zaman çatladı diye tahmin ettim :)
Kizlar sogan kuru yapiyodum bu ay ovulasyon testim pozitifmi sizce adetimin 13. Gunu. Bugun.sogan kurunun 8.gunu sizce pozitifmiiiii
Testi nereye ekledin canım, göremedim? Testi deneyenler ikinci çizgi, ilk çizgiye çok yakın bir koyulukta olacak diyorlar.:26:
Ben de henüz yakalayamadım öyle bir koyuluk. Adetimin 16. günü test yaptım koyulaştı ama tam dedikleri gibi bir koyuluk belirmedi. İki gün sonra testi tekrarladım çizgi nerdeyse hiç belirmedi. Ben de hiç anlamıyorum bu testi yorumlamayı...
İste kuzum bugun yaptim hepsi ayni test
Bence bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Ben hiç bu kadar koyu göremedim bu testi.. bu arada yumurtlsmaya dair bir şeyler hissediyomusun akinti, agri vs.
Yok kuZum hic bi belirti yok ama sogan kurunden dolayi akintim kremsi beyaz oldu.bende ilkkez goruyorum gulum hala pozitifmi degilmi anlamadim gercekten
Ekledim canim bende hic pozitifi gormedim diger aylar bu ay sogan kuru basladim en koyu bunu gordum
Iste o akıntı yumurtlama belirtisi oluyor canım. Degerlendirin bu günü ramazanda zor oluyor ama işte daha doğmadan hatta karnimiza düşmeden anne fedakarlığını gösteriyoz neylersin
Ben de bu ay soğan kürü yaptım ve 14 gün en koyu olduğu gündü.. 15 gün silikleşti bence senin de yarın daha da koyulaşabilir :)
Evet canim ya testim bitti :-( disardan alsam pahali.netten istedim ama 2 gune gelir.yArinda calisma olur olmazsa aksam.siliklestigi gun catlamis oluyo.sogan kuru mucizemiz olsun insallahhhhh.seninkidemi boyle koyuluktaydi
Selam kızlar ben ovulasyon testi ile bu ay yaptım. Çift çizgi olan günler ilişki oldu.simdi batima 1 hafta var bu olur testleri gebeligi gösteriyor diyorlar 1hafta kala yapsam cikar mi kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn canım benimki bir gün böyle yarısı koyu yarısı orta koyuluktaydı ertesi gün eşit olmuştu (5-6 sayfa önce eklemiştim resmini) diğer gün de silikleşmişti.. O üç günü değerlendirdik canım bata 7 gn var daha inşallah güzel haberler alırız hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?