Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benim yumurta çatladımı? 9. Gün akşam 5 te yaptım testı birde 9. Günün gecesi yani dün gece yaptım.şimdide 10. Günün testini yaptım biraz önce.dün geceden beri sikikleşti.çok koyu olması gerekmiyormuydu? Yoksa daha varmı yumurtaya anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım 9. gün yumurtlamıs olabilirsin cok su içtiysen aksam silik cıkar bence.ama devam et derim test yapmaya

canım 9. gün yumurtlamıs olabilirsin cok su içtiysen aksam silik cıkar bence.ama devam et derim test yapmaya

9. günün akşamı cok sıvı tuketmekten sılık cıkmıs olabılır evet ama bugun yaptıgım en az 4 saat sıvı tuketmeden ve idrarı tutma sonucu yapılmıs bır test neden böyle oldu nolur bişiler diyin
Buda vucut ısı ölçümüm
Sıcaklık
1. Gün 36.2
2. Gün 36.1
3. Gün 36.2
4. Gün 36.0
5. Gün 36.2 ilişki gece
6. Gün 36.1
7. Gün 36.3
8. Gün 36.1 ilişki gece
9. Gün 36.2
10. Gün 36.3

Son düzenleme:

canım yumurtan catlamısta olabilir ondan siliklesir testin.bence sen test yapmaya devam et 13 ,14. günler yumurtlama daha cok oluyo takip et derim.insallah güzel sonuclar alırsın canım bende yapıyorum inan pozitifmi degilmi tam koyu olmadıgı için benimkinide kestiremiyorum

off yaa :85: çok gıcık bu testler

Canım bence 9. gece çatlamış olabilir birden silikleşmiş çünkü.. Bazı bayanlarda tam eşitlenmeyebiliyormuş çizgi.. Hem bugünü iyi değerlendir hem de testin varsa devam et derim ben test yapmaya..

Canım bence 9. gece çatlamış olabilir birden silikleşmiş çünkü.. Bazı bayanlarda tam eşitlenmeyebiliyormuş çizgi.. Hem bugünü iyi değerlendir hem de testin varsa devam et derim ben test yapmaya..

Canım büyük ihtimalle 9. Gün yumurtlamışsın, çünkü bende de öyle olmuştu, o koyuluğu yalaldıktan sonraki gün yumurtlamışsın dedi doktor. O gün de testi yaptığımda birden silikleşmişti 2. Çizgi. Yumurtladıktan sonra hemen silikleşiyor ikinci çizgi

Testim var devam ederim yapmaya.bu geceyi degerlendirdik bakalım kısmet artık

İnş sendeki gibi olmustur canım.yumurtam catlamıstır.8. Günü ve bu gunu degerlendirdik bakalım inş tutar

İnşallah tutar canım en az yarım saat yataktan kalkmamayı ve poponun altına yastık koymayı denedin mi?? Ben denedim bu ay :)

Her seferinde aynı şeyi bende yapıyorum 1 saat hiç kalkmadan yat altına yastık koy inşallah seninkide tutmuşturda seviniriz

Her seferinde aynı şeyi bende yapıyorum 1 saat hiç kalkmadan yat altına yastık koy inşallah seninkide tutmuşturda seviniriz

Senin kaçıncı ay denemen cnm?

İnş sendeki gibi olmustur canım.yumurtam catlamıstır.8. Günü ve bu gunu degerlendirdik bakalım inş tutar

inşallah canım , bir de doktor dedi ki ilişki sonrası hemen sağ tarafına doğru uzan, ben bu ay sağdan yumurtlamıştım o yüzden, spermlerle yumurtanın buluşma şansını artırmak içinmiş, yerçekimi nedeniyle böyle olması gerekiyormuş

ben yumurtam ne tarafta bılmedıgım ıcın sadece popomun altına yastık koydum ve 1 saat hıc kalkmadan yattım.senın bat ne zaman ?

ben yumurtam ne tarafta bılmedıgım ıcın sadece popomun altına yastık koydum ve 1 saat hıc kalkmadan yattım.senın bat ne zaman ?

15 Temmuz ama daha erken de olabilir adet olursam eğer çünkü erken yumurtladım bu ay...ama inşallah olmam adet..... Senin ne zaman bat? Bu arada yumurtlama döneminde kasık ağrın olmuyor mu, her ay bi kasığında ağrı oluyor ona göre tahmin edebilirsin

dün ve önceki gün kasıklarımda hafif ağrılar hissettim ama her iki taraftada oldu sanki tek bir tarafı secme konusunda kararsızım.oyuzden emin degılım.bu ay bende erken yumurtladım sanırım.bat 22 temmuz olmalıydı.normalde döngüm hep 28-29-30 gün arası degısır.otomatık yumurtlama takıbı yapan programlarda döngüme göre 8 temmuz yani döngümün 15. günü yumurtlamam gerekıyordu.5 gün önceye çekilmiş olsa yumurtlama mesela erkenmı reglı olucam? yumurta catladıktan sonrakı 14. gun reglı gelır dıye bılıyorum.ben incir kürü yaptım bu ay oyuzden erken yumurtta olusmus olabılırmı onuda bılmıyorum.gercı ovulasyon testlerım cok net kırmızı degıldıler sankı.oyuzden hergun testlerı yapmaya devam edıcem.belkı daha gec yumurtluyorumdur testlerde sorun vardır bılemıyorum artık.yumurta gununu kacırmak ıstemıyorumen fazla 10 gun daha yaparım ovulasyon testlerını sanırım garanti olsun :92:

Senin kaçıncı ay denemen cnm?

Canım ben evlenince 1 yıl doğum kontrol hapı kullanım. Sonraki 9-10 ay korunmadık ama olmadı daha sonra doktora gidince pco oldupumu öğrendim doktor şeker ilacı ve inofolik verdi biraz da kilo verince düzene girebilir yumurtan birkaç ay böyle deneyin dedi biz de deniyoruz.. Ama bu ay yapmadığım şey kalmadı ovu testi soğan suyu preseed jel... Yani sanki bu ay ilk denemem gibi düşünüyorum diğer aylar kalkıp hemen yıkanırdım falan ama bu ay çok heveslendik eşim de ben de :) inşallah heveslerimiz boşa çıkmaz :) senin ilk ayın mı canım bebek çalışmalarında??

ben 3 yıl süren bir evlilik yasadım daha önce.eski eşimin sprem sorunları yuzunden 2 kez asılama bıle yaptırmıstım lakın hıc gebe kalmadım.3 yıllık evlılıgımızı evlendıgımız gün sonlandırmak istedi bizim rahmetli eyvallah dedim ve bitti.ardından 5 yıl bekar yasadıktan sonra şimdi yeniden evlendim 1 ayı yeni gectık daha çiçeğimiz burnumuzda henüz yaşım 32,eşiminki 38.malum genç degılız artık ve biran önce olsun istiyoruz ikimizde.ilk günden itibaren çalışıyoruz ilk ay yumurta takıbı vs. yapmadım malum düğün nikah ev derken epey streslı oluyor insan.bu ay basladım tam tesekkullu takıplere ılk evlılıgımde 3 yıl boyunca cok acılar cektım.doktorlar ilaçlar vucudumda olusan ödemler vs. sonu husranla bıten bır evlılıkte cabası..hayırlısı boyleymıs dıyıp tevekkul ettım.şimdi en azından mevlam 2. sansta yuzumu guldururde yıllarca yıne aynı acıları cekmeden benı bekletmeden yasadıgım her bır kotu gunun mukafatını sımdı verırde bende anne olurum diye umut edıyorum taktir allahtan elbette ama biz elimizden geleni yapalımda sonucu ona bırakalım.bu ayda olmazsa belkı onumuzdekı ay dr gitmek istiyorum.belki rahim filmi çektiririm.bende sorun cıkmazsa kocişi yollarım doktora.bekleyip görücez...

Hayırlısı buymuş belki canım ilk eşinden çocuğunun olmaması yani... Ne güzel erkenden başlamışsınız emin adımlarla bebek çalışmalarına Allah yüzüne baksın bu kez hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inşallaaahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…