- 18 Haziran 2014
- 1.086
- 970
- 168
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.761
Hayırlısı buymuş belki canım ilk eşinden çocuğunun olmaması yani... Ne güzel erkenden başlamışsınız emin adımlarla bebek çalışmalarına Allah yüzüne baksın bu kez hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inşallaaahhh :)
inş canım :) anne olma hissi dişinin yaratılışında var.mevlam bizi bu şekilde donatmış.İnş bizi bu duyguyu yaşamaktan da alıkoymaz doldurur kucaklarımızı mis kokulu yavrularla
inş canım :) anne olma hissi dişinin yaratılışında var.mevlam bizi bu şekilde donatmış.İnş bizi bu duyguyu yaşamaktan da alıkoymaz doldurur kucaklarımızı mis kokulu yavrularla
inş canım allah hepimize nasip etsin.Canim benim Allah yavrunu en kisa zamanda kavustursun insallah.seni cok iyi anliyorum insan esini baba yapmak istiyor.ovu testi yapmaya devam insallah olacak insallahhhh Rabbim o acilari yasatti elbet mukafatini verir insallah.cuman hayir olsun insallah bugunun hurmetine hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah
Eki Görüntüle 1177411
Kızlar iki gün gecen regl gunumde kahve akıntım geldi onu sayarsan ılk gun olarak bgün 14. Gün bundan daha koyu olmadı gecen ay bu ay da bgün mu acaba yumurtlama günümmm yardımcı olurmusunuzzz
bana kalırsa olmuş gibi.t bölgesindeki cizginin en kenarı c bolgesındekı kırmızılık kadar olusmus.önemlı olan rengın tutmasıysa eger bugun yumurta hazır gorunuyor.benımkıde buna benzerdı sonrasında sılıklestı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan tahlili yaptırdınmı gebelik olabilirmi acaba? Gebe olan kadınların ovulasyon testleri pozitif cıkıyormuş.yada tam tersi yeni yumurtluyorsun.arkadaşlar merhaba . bır şey danışmak ıstıyorum .ben hazıran 23 te adet oldum,, bır gun surdu arkası gelmedi. doktorumda duphaston verdı . 7 gun kullandım ve ıkı gun once bıttı bugun tekrar adet oldum .ama kafamı karıştıran dun gece yaptığım ovulasyon testının bıraz koyulaşmasıydı . yanı adet olmama saatler varken cok sılık çıkması gerekmezmıydı .ama su acıdan bakarsam da ilk adetımın 12. gününde böyle cıktı , ama tekrar adet gordum . bugun 1.günüm .offf ben bılmem anlatabıldımmı
yumurtanın çatlaması için çatlatma iğnesi vurulmuş mudn???iğne yaptıysan iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek.yok yumurtan kendilğnden çatlamdıysa da gebelk olablr. inş öyledr...kızlar ya bı bakar mısınız beınm dun aşılamamın 11. gunuydu ovulasyon testı yaptım ve böyle cıktı sızce ne demek oluyor :44::44:
yumurtanın çatlaması için çatlatma iğnesi vurulmuş mudn???iğne yaptıysan iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek.yok yumurtan kendilğnden çatlamdıysa da gebelk olablr. inş öyledr...
aynen canikom aynenevet çatlatma ıgnesı vurulmuştum belkıde öyledır ama ben suan gebelik testı yapsam varsa çıkar yanı ıgneneın etkısı kalmış olsa gebelik testı de yapılmaması lazım dımı :44:
aynen canikom aynenbu hormonlar testler resmen bizimle alay ediyor her ay. 2 gün sonra yine test yap eğer çizgi daha belirirse gebelktr:)))yok eğer çizgi daha da silikleşmşse değldr ama şu da var ki kiminn ki 11. gün çkyo testte kiminn ki çkmyo.yani anlicağın yukarı tükrsen bıyk aşağı tükrsen sakal valla zor durumlar Allah yardımcmz olsn.
yok cnm gebelik yok .. adetten bır gun once koyu ıken adet gunu akşamı yaptım cok cok sılıkti. adet gunu yumurtlama olmaz herhalde.adetten bı onıkı ondort gun sonra bırdaha yapacağım o zamanda koyu çıkarsa ıkı kez mı yumurtlamış olcam.. asıl kafamı karıştıran her adet kanamasında yumurta çatlaması gerçekleşır mı ?özellıkle ilaçşa sökülenler...bugünde sınava girdim şakır şakır adettim ...oy oy vallahı yoruldumKan tahlili yaptırdınmı gebelik olabilirmi acaba? Gebe olan kadınların ovulasyon testleri pozitif cıkıyormuş.yada tam tersi yeni yumurtluyorsun.
yok cnm gebelik yok .. adetten bır gun once koyu ıken adet gunu akşamı yaptım cok cok sılıkti. adet gunu yumurtlama olmaz herhalde.adetten bı onıkı ondort gun sonra bırdaha yapacağım o zamanda koyu çıkarsa ıkı kez mı yumurtlamış olcam.. asıl kafamı karıştıran her adet kanamasında yumurta çatlaması gerçekleşır mı ?özellıkle ilaçşa sökülenler...bugünde sınava girdim şakır şakır adettim ...oy oy vallahı yoruldum
herkese merhaba
geçen sene bu zamanlar yumurtlama testi kullanmıştım.o zamanlarda t yi c den daha koyu gördüğüm günler oluyordu.onun üstüne hsg,serophene,puregon,gonalf,aşılama bir sürü aşamadan geçtim ama hala gebelik yok.pkoluyum bu arada.
bu sene yine başladım testi kullanmaya.11.günden itibaren yaptım.genelde 15-18.günlerde yumurtlama oluyor.sürekli koyuya giden bir çizgi durumu oldu.ben t yi koyu görmeye alışkın olduğumdan daha da koyulaşmasını beklerken dün bir öncekinden silik çıktı:44:sanırım önceki gün yumurtladım.biz sadece dünü değerlendirebildik.zaten ramazanda çok zor oluyor.bakalım kısmet artık
herkese merhaba
geçen sene bu zamanlar yumurtlama testi kullanmıştım.o zamanlarda t yi c den daha koyu gördüğüm günler oluyordu.onun üstüne hsg,serophene,puregon,gonalf,aşılama bir sürü aşamadan geçtim ama hala gebelik yok.pkoluyum bu arada.
bu sene yine başladım testi kullanmaya.11.günden itibaren yaptım.genelde 15-18.günlerde yumurtlama oluyor.sürekli koyuya giden bir çizgi durumu oldu.ben t yi koyu görmeye alışkın olduğumdan daha da koyulaşmasını beklerken dün bir öncekinden silik çıktı:44:sanırım önceki gün yumurtladım.biz sadece dünü değerlendirebildik.zaten ramazanda çok zor oluyor.bakalım kısmet artık
Kan tahlili yaptırdınmı gebelik olabilirmi acaba? Gebe olan kadınların ovulasyon testleri pozitif cıkıyormuş.yada tam tersi yeni yumurtluyorsun.
Gebe kadınlarda ovulasyon testleri pozitif mi çıkıyormuş canım, acaba bi kesinlik var mıdır çok merak ediyorum, benimkiler çok Silik çıkıyor o zaman bende gebelik yok mudur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?