Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

inş canım :) anne olma hissi dişinin yaratılışında var.mevlam bizi bu şekilde donatmış.İnş bizi bu duyguyu yaşamaktan da alıkoymaz doldurur kucaklarımızı mis kokulu yavrularla

inş canım :) anne olma hissi dişinin yaratılışında var.mevlam bizi bu şekilde donatmış.İnş bizi bu duyguyu yaşamaktan da alıkoymaz doldurur kucaklarımızı mis kokulu yavrularla

Canim benim Allah yavrunu en kisa zamanda kavustursun insallah.seni cok iyi anliyorum insan esini baba yapmak istiyor.ovu testi yapmaya devam insallah olacak insallahhhh Rabbim o acilari yasatti elbet mukafatini verir insallah.cuman hayir olsun insallah bugunun hurmetine hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallah

Bayanlar bnde ovulasyon testi aldim nasi kullaniliyo ki bu yani nasi cizgi ciktiginda iliski olmasi gerekiyo

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

Kızlar iki gün gecen regl gunumde kahve akıntım geldi onu sayarsan ılk gun olarak bgün 14. Gün bundan daha koyu olmadı gecen ay bu ay da bgün mu acaba yumurtlama günümmm yardımcı olurmusunuzzz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım allah hepimize nasip etsin.

arkadaşlar merhaba . bır şey danışmak ıstıyorum .ben hazıran 23 te adet oldum,, bır gun surdu arkası gelmedi. doktorumda duphaston verdı . 7 gun kullandım ve ıkı gun once bıttı bugun tekrar adet oldum .ama kafamı karıştıran dun gece yaptığım ovulasyon testının bıraz koyulaşmasıydı . yanı adet olmama saatler varken cok sılık çıkması gerekmezmıydı .ama su acıdan bakarsam da ilk adetımın 12. gününde böyle cıktı , ama tekrar adet gordum . bugun 1.günüm .offf ben bılmem anlatabıldımmı

Kan tahlili yaptırdınmı gebelik olabilirmi acaba? Gebe olan kadınların ovulasyon testleri pozitif cıkıyormuş.yada tam tersi yeni yumurtluyorsun.

kızlar ya bı bakar mısınız beınm dun aşılamamın 11. gunuydu ovulasyon testı yaptım ve böyle cıktı sızce ne demek oluyor :44::44:

Eklentiler

• $IMG0342A.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41
kızlar ya bı bakar mısınız beınm dun aşılamamın 11. gunuydu ovulasyon testı yaptım ve böyle cıktı sızce ne demek oluyor :44::44:
yumurtanın çatlaması için çatlatma iğnesi vurulmuş mudn???iğne yaptıysan iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek.yok yumurtan kendilğnden çatlamdıysa da gebelk olablr. inş öyledr...

yumurtanın çatlaması için çatlatma iğnesi vurulmuş mudn???iğne yaptıysan iğnenin etkisi olma ihtimali yüksek.yok yumurtan kendilğnden çatlamdıysa da gebelk olablr. inş öyledr...

evet çatlatma ıgnesı vurulmuştum belkıde öyledır ama ben suan gebelik testı yapsam varsa çıkar yanı ıgneneın etkısı kalmış olsa gebelik testı de yapılmaması lazım dımı :44:

evet çatlatma ıgnesı vurulmuştum belkıde öyledır ama ben suan gebelik testı yapsam varsa çıkar yanı ıgneneın etkısı kalmış olsa gebelik testı de yapılmaması lazım dımı :44:
aynen canikom aynen bu hormonlar testler resmen bizimle alay ediyor her ay. 2 gün sonra yine test yap eğer çizgi daha belirirse gebelktr:)))yok eğer çizgi daha da silikleşmşse değldrama şu da var ki kiminn ki 11. gün çkyo testte kiminn ki çkmyo.yani anlicağın yukarı tükrsen bıyk aşağı tükrsen sakal valla zor durumlar Allah yardımcmz olsn.

neyse o zaman ben en ıyısı adetımı beklım eger gelmezse öle yapım yoksa kafam ıyıce karısıcak teşekkürler cvp ıcın :44:

Kan tahlili yaptırdınmı gebelik olabilirmi acaba? Gebe olan kadınların ovulasyon testleri pozitif cıkıyormuş.yada tam tersi yeni yumurtluyorsun.

yok cnm gebelik yok .. adetten bır gun once koyu ıken adet gunu akşamı yaptım cok cok sılıkti. adet gunu yumurtlama olmaz herhalde.adetten bı onıkı ondort gun sonra bırdaha yapacağım o zamanda koyu çıkarsa ıkı kez mı yumurtlamış olcam.. asıl kafamı karıştıran her adet kanamasında yumurta çatlaması gerçekleşır mı ?özellıkle ilaçşa sökülenler...bugünde sınava girdim şakır şakır adettim ...oy oy vallahı yoruldum

Benim tahminime göre vucudun ilk lekelenme gününü bat olarak almış ve yumurta büyümeye başlamış galiba.bilimsel olarak bilmiyorum sadece tahmin benimkisi :) degerlendir yinede dicem ama reglisin bu da şanssızlık olur

herkese merhaba

geçen sene bu zamanlar yumurtlama testi kullanmıştım.o zamanlarda t yi c den daha koyu gördüğüm günler oluyordu.onun üstüne hsg,serophene,puregon,gonalf,aşılama bir sürü aşamadan geçtim ama hala gebelik yok.pkoluyum bu arada.

bu sene yine başladım testi kullanmaya.11.günden itibaren yaptım.genelde 15-18.günlerde yumurtlama oluyor.sürekli koyuya giden bir çizgi durumu oldu.ben t yi koyu görmeye alışkın olduğumdan daha da koyulaşmasını beklerken dün bir öncekinden silik çıktı:44:sanırım önceki gün yumurtladım.biz sadece dünü değerlendirebildik.zaten ramazanda çok zor oluyor.bakalım kısmet artık

İnşallah tutmuştur canım bende de pko var.. Bu ay ovulasyon testi ve soğan suyu yaptım bat 10 temmuz.. Bekleyelim görelim bakalım inşallah güzel haberler alırız bu mübarek günlerde...

Bence bugünü de değerlendirin inş. senin de bebişin olur, sağlıkla kucağına alırsın :)

Gebe kadınlarda ovulasyon testleri pozitif mi çıkıyormuş canım, acaba bi kesinlik var mıdır çok merak ediyorum, benimkiler çok Silik çıkıyor o zaman bende gebelik yok mudur ya

Ovulasyon testinde gebelik testi olarak kullanılmaz yazıyor fakat bazı forumlarda hamile olan arkadaşlar denemiş ve pozitif çıkmış. Bazı kişiler ise bu yöntemle hamile olduğunu öğrenmişler adet tarihine yakın bir zamanda yaparak.ne kadar doğru bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…