Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim evet gebelik belli oluyo ama 2.cizgi t cizgisi daha koyu olmali c den.ben catlatma ignesi oldugumdada oyle cikmisti.vucuda beta hcg verildigi icin sonra tabi 2.cizgi siliklesti

merhaba ...29 yasındayım ilk defa bu ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim genelde düzensiz olur ama son iki ay siklus dönemim 30 gün 13.gün ovulasyon testlerini yapmaya başladım ama hala belirgin ikinci çizgiyi göremedim... yorumlayabilirseniz sevinirim...

Canim koyulasmaya baslamis yapmaya devam et 1 kac gune yakalarsin

olabıir cnm. birdahakı aya tekrar kontrolüm var doktoruma soracağım bu durumu. Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasıp etsın ..

kızlar merhaba bşy sormak istiyorum bu ay ilk kez ovu.testi kullanıyorum adet bitimden yapmaya başladım bugün 18,günüm ama hala çift koyu çizgiyi bulamadım ikinci çizgi hep silik çıkıyor neden acaba dün akşam yaptım yine silikti ama bugün ek olark bşy farkettim beyaz akıntı var ve elimde uzuyor bu yumurtlama belirtisimi acaba öyle olsa akşam çift çizgi çıkmazmıydı çalışıyrm ewe gidince hemn bi test daha yapıcam

nihayet çift çizgiyin 15. gün gördüm.ama çizginin yarısı c bölgesinden bile daha koyu bordo şeklinde diğer yarısı ise daha acık renk.resmini cekemedım..sizce yumurtlamıs olabılırmıyım bugun akıntıda var.döngüme göre bugun yumurtlama gunum

Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Mutlaka bugünü ve yarını değerlendir canım büyük ihtimal yarın silikleşmeye başlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yeni uyeyim. Ovulasyon testlerini ilk defa kullanmaya başladım. 11.günüm bugün ve çift çizgiyi yakaladım. Adet dongm 28 de bir bu normal mii. Yakın zamanda kimyasal gebelik gecirdim

mrb arkadaşlar benim testlere bi bakın lütfen dün gece 1 de ve az önce 16,30 da ki testlerimi atıyorum. ne zaman deneme yapayım sizce çatlama ne zaman gerçekleşir. kaç aat sonra deneme yapayım tek deneme düşünüyorum ne tavsiye edersiniz.....

öncelikle uzun süre sıvı tüketmemeye ve idrarını yapmamaya dikkat etmek gerekiyor.testi epey etkiliyor sıvı tuketmek ve wc gitmek.ben mesela bugun orucluydum sahurdan berı hıc bırsey ıcmedım,wc yede 3-4 saat gıtmeden durabılırsen kesın sonuc cıkıyor.ben reglının 7. gunu ölcmeye baslamıstım sımdı 15. gunde yakaladım cıft cızgıyı.sabırlı ol

Oncelikle gece 1 deki testi dikkate alma çünkü o saatlerde test yapılmıyor. Bugün yaptığın test 24 ve 48 saat arasında mutlaka cinsel ilişkiye girmek gerekiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu gece ve yarın gece deneme yapsam uygunmu sence. saatı onemlimi birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…