- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.781
Gebe kadınlarda ovulasyon testleri pozitif mi çıkıyormuş canım, acaba bi kesinlik var mıdır çok merak ediyorum, benimkiler çok Silik çıkıyor o zaman bende gebelik yok mudur ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1180429
merhaba ...29 yasındayım ilk defa bu ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim genelde düzensiz olur ama son iki ay siklus dönemim 30 gün 13.gün ovulasyon testlerini yapmaya başladım ama hala belirgin ikinci çizgiyi göremedim...yorumlayabilirseniz sevinirim...
Canim koyulasmaya baslamis yapmaya devam et 1 kac gune yakalarsin
olabıir cnm. birdahakı aya tekrar kontrolüm var doktoruma soracağım bu durumu. Rabbım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasıp etsın ..Benim tahminime göre vucudun ilk lekelenme gününü bat olarak almış ve yumurta büyümeye başlamış galiba.bilimsel olarak bilmiyorum sadece tahmin benimkisi :) degerlendir yinede dicem ama reglisin bu da şanssızlık olur
. İlk gunler 6-7 arasi yaptim artik gunde 2 kez yapiyorum aksam 7 de yine yapicam .... Sagol canimCanım sanırım hergün aynı saate yapmamissin aynı saate yapmaya özen göster bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim koyulasmaya baslamis yapmaya devam et 1 kac gune yakalarsin
Eki Görüntüle 1182080
Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?
Kızlar yeni uyeyim. Ovulasyon testlerini ilk defa kullanmaya başladım. 11.günüm bugün ve çift çizgiyi yakaladım. Adet dongm 28 de bir bu normal mii. Yakın zamanda kimyasal gebelik gecirdim
Eki Görüntüle 1180429
merhaba ...29 yasındayım ilk defa bu ay bebek için çalışmalara başladık adetlerim genelde düzensiz olur ama son iki ay siklus dönemim 30 gün 13.gün ovulasyon testlerini yapmaya başladım ama hala belirgin ikinci çizgiyi göremedim...yorumlayabilirseniz sevinirim...
mrb arkadaşlar benim testlere bi bakın lütfen dün gece 1 de ve az önce 16,30 da ki testlerimi atıyorum. ne zaman deneme yapayım sizce çatlama ne zaman gerçekleşir. kaç aat sonra deneme yapayım tek deneme düşünüyorum ne tavsiye edersiniz.....
fotografını yuklersen daha iyi anlasılır
Yeni olduğum için bilemiyorum yüklemeyi ama.bariz c kadar koyu bir t
Oncelikle gece 1 deki testi dikkate alma çünkü o saatlerde test yapılmıyor. Bugün yaptığın test 24 ve 48 saat arasında mutlaka cinsel ilişkiye girmek gerekiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?