- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.801
:))) bayram sekerlerimiz gelsin o zaman inşallah insallahkoyulukları aynıysa yumurtayı yakaladın demektır.bugun ve yarın degerlendır.bende bugun yakalım yumurtayı.calısmalar baslasın
canım bu gece ve yarın gece deneme yapsam uygunmu sence. saatı onemlimi birde
Oncelikle gece 1 deki testi dikkate alma çünkü o saatlerde test yapılmıyor. Bugün yaptığın test 24 ve 48 saat arasında mutlaka cinsel ilişkiye girmek gerekiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gece ve yarın mutlaka değerlendir ve saat çok önemlidir bilemiyoum ama bence garantiye al gece 12 ye kadar dene...inşallah güzel haberlerle geri donersin
as01 cnm birde testin saatlerini yazarmısın rica etse, hangi saatlerde yapayım testi?
Tatlım sabah saat 10:00 ile akşam 10:00 arasında yapman lazım sabah ilk idrarla YAPMIYORSUN 2 saat sıvı almadan özellikle öğle saatlerinde yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
Eki Görüntüle 1182080
Reglimin 15. Günü sanırım yumurtayı yakalım.ilk defa bu kadar koyulastı t bölgesi.beyaz akıntım var biraz.Bu gün ve yarını mutlaka değerlendirmeliyim değilmi? Yarın silinirmi sizce ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım çizgin çok belirgin... Bence de bugünü ve silikleştiği günü değerlendir :)
ok teşekkür ederim peki şu saatten sonra yumurtayı kaçırmamak için ne sıklıkta test önerirsiniz
benimde 15 temmuz senden sonra..
inş bende senin gibi bu temmuz ayında hamiş olurum canım :) dua et benim için
Merhaba canım batım 10 temmuzdu ama ben dayanamadım 7 sinde yani dün test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı.. Bugün de kan testi yaptırdım bhcg 81 çıktı :) çok şükür.. İki gün sonra tekrar edicem testi.. Sende ne var ne yok belirti falan var mı??
sonucun cok guzel cıkmıs canım benım içime kızın olacak gibi bir his geldi.Tabi takdir Allahınsağlıklı bir gebelik yaşarsın inş canım
Merhaba canım batım 10 temmuzdu ama ben dayanamadım 7 sinde yani dün test yaptım idrar ikinci çizgi silik çıktı.. Bugün de kan testi yaptırdım bhcg 81 çıktı :) çok şükür.. İki gün sonra tekrar edicem testi.. Sende ne var ne yok belirti falan var mı??
Tebrik ederim... Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben laboquick kullanıyorum. 50li aldım .20 de gebelik testi. Gebelik testlerini geçen ay acelecilikten bitirdim. Ama 21 olan beta degerimi adete 2 gün kala hayalet bir çizgi ile de olsa gösterdi. Yine alacak olsam aynısını alırım ve tavsiye edermGunaydin hanımlar ben bugün ovulasyon testi sipariş vericem onereceginiz,marka varmı birde kaçlı olanlar sorunsuz çıkıyor coklu alicam 40 li 50 li. Gibi.
HTC phone ile...
öncelikle uzun süre sıvı tüketmemeye ve idrarını yapmamaya dikkat etmek gerekiyor.testi epey etkiliyor sıvı tuketmek ve wc gitmek.ben mesela bugun orucluydum sahurdan berı hıc bırsey ıcmedım,wc yede 3-4 saat gıtmeden durabılırsen kesın sonuc cıkıyor.ben reglının 7. gunu ölcmeye baslamıstım sımdı 15. gunde yakaladım cıft cızgıyı.sabırlı ol
Ben laboquick kullanıyorum. 50li aldım .20 de gebelik testi. Gebelik testlerini geçen ay acelecilikten bitirdim. Ama 21 olan beta degerimi adete 2 gün kala hayalet bir çizgi ile de olsa gösterdi. Yine alacak olsam aynısını alırım ve tavsiye ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?