Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

as01 cnm birde testin saatlerini yazarmısın rica etse, hangi saatlerde yapayım testi?

ok canım bu gece 12 den once deneme yapacağım yarın için testleri tekrarlayıp size atarım cnm, yorumlarınıza göre yarınki denemeye karar veririz tesekkür ediyorum

as01 cnm birde testin saatlerini yazarmısın rica etse, hangi saatlerde yapayım testi?

Tatlım sabah saat 10:00 ile akşam 10:00 arasında yapman lazım sabah ilk idrarla YAPMIYORSUN 2 saat sıvı almadan özellikle öğle saatlerinde yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ok teşekkür ederim peki şu saatten sonra yumurtayı kaçırmamak için ne sıklıkta test önerirsiniz

Maşallah canım çizgin çok belirgin... Bence de bugünü ve silikleştiği günü değerlendir :)

sonucun cok guzel cıkmıs canım benım içime kızın olacak gibi bir his geldi.Tabi takdir Allahın sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş canım

sonucun cok guzel cıkmıs canım benım içime kızın olacak gibi bir his geldi.Tabi takdir Allahın sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş canım

Hayırlısı canım sağlıklı olsun da... Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah...

Tebrik ederim... Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin hanımlar ben bugün ovulasyon testi sipariş vericem onereceginiz,marka varmı birde kaçlı olanlar sorunsuz çıkıyor coklu alicam 40 li 50 li. Gibi

HTC phone ile...

Gunaydin hanımlar ben bugün ovulasyon testi sipariş vericem onereceginiz,marka varmı birde kaçlı olanlar sorunsuz çıkıyor coklu alicam 40 li 50 li. Gibi.
HTC phone ile...
Ben laboquick kullanıyorum. 50li aldım .20 de gebelik testi. Gebelik testlerini geçen ay acelecilikten bitirdim. Ama 21 olan beta degerimi adete 2 gün kala hayalet bir çizgi ile de olsa gösterdi. Yine alacak olsam aynısını alırım ve tavsiye ederm

sabah sabah çok güzel bir haber hadi gözün aydın, rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayıda nasip etsin inşallahhh bayağ erken çıkmış idrar testinde benimde niyetim cumartesi test yapmak 3 gün kala yani ama umudum yok içimde hiç his yok gebeliğe dair belirti dersende aylardır o kadar belirtiler oldu fos çıktı belirtilere inanmıyoum artık sende varmıydı farklılıklar ?

canım söylediklerine ben de dikkkat ediyorum 3 gündür oruçluyum zaten su içmiyorum ama 19. gün aksam ve 20 gün akşam sonuçlarımda böyle hala çok belirgin degil

Hatalı agrizali diyorlar coklu paketlere tereddüt de kaldım ovulasyonunu tam tutturdumu testin cnm benim döngum şaştı yumurtlamayi bulmam lazım

HTC phone ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…