- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.821
Bende 1 hatalı gebelik testi çıktı bilmiyorum artık cnm. Ilk defa kullaniykrum bende bu ay. Adetim biteli bugün 7 gün oldu .Dün çift çizgiyi yakaladım bugün açılmaya başladı ve belirtilerim tutuyo. Afedersiniz ama uzayan akintim var kasık ağrısı da hafif. Karar sizinHatalı agrizali diyorlar coklu paketlere tereddüt de kaldım ovulasyonunu tam tutturdumu testin cnm benim döngum şaştı yumurtlamayi bulmam lazım
HTC phone ile...
sabah sabah çok güzel bir haber hadi gözün aydın, rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayıda nasip etsin inşallahhh bayağ erken çıkmış idrar testinde benimde niyetim cumartesi test yapmak 3 gün kala yani ama umudum yok içimde hiç his yok gebeliğe dair belirti dersende aylardır o kadar belirtiler oldu fos çıktı belirtilere inanmıyoum artık sende varmıydı farklılıklar ?
çok teşekkürler canım allah sana da nasip etsin... Belirti aslında bende de pek yoktu göğüs sızısı on gün önceden başlamıştı adetten önce de öyle olurdu sağ kasığım çok hafif batıyordu gece yatarken özellikle karnımda gurultular oluyordu özellikle geceleri akıntım artmadı sadece bir kez peçeteye sümüksü beyaz bir şey geldi anlam veremediğim... Tansiyon baş dönmesi mide bulantısı falan bunlar hiç yoktu... Hatta ihtimal de vermiyordum hamileliğe sabah kalktım oruçluydum hadi bir yapayım dedim annenin evindeydim on saniye içinde belirdi ikinci çizgi çok sevindim ertesi gün kan testini alınca eşime söyledim... Böyle işte canım...
canım söylediklerine ben de dikkkat ediyorum 3 gündür oruçluyum zaten su içmiyorum ama 19. gün aksam ve 20 gün akşam sonuçlarımda böyle hala çok belirgin degilEki Görüntüle 1182691
Eki Görüntüle 1182878 Eki Görüntüle 1182880
Kızlar 15. ve 16. Günler yaptıgım ovulasyon testleri yinemi pozitif yoksa siliniyormu? Anlamadım ben. Ayrıca silik duruma geldiğinde yumurta catlıyordu hani benim yumurtam hala catlamadımı demek oluyor bu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim yumurtan 24 saat icinde catlayacak silinme baslamis. Aksam tekrarla baktin tam silinme olmamis yarin tekrarlarsin. Bence bu aksami degerlendir cunku yumurtanin omru kisa biliyosun.
öncelikle uzun süre sıvı tüketmemeye ve idrarını yapmamaya dikkat etmek gerekiyor.testi epey etkiliyor sıvı tuketmek ve wc gitmek.ben mesela bugun orucluydum sahurdan berı hıc bırsey ıcmedım,wc yede 3-4 saat gıtmeden durabılırsen kesın sonuc cıkıyor.ben reglının 7. gunu ölcmeye baslamıstım sımdı 15. gunde yakaladım cıft cızgıyı.sabırlı ol
selam kızlar bura sayesinde öğrendim ovulasyon testini ve hemen internetten aldım fakat bugün 23. günüm ve test bugün geldi. sizce bu saatten sonra faydası olur mu:44::44:
Bu ay doktorada gittim ilaç aldım iğne yaptırdım ovulasyon sonucuna bu iğne ve ilaç etki edermi , yanıltıcı olur mu sizce
13.gün başladım canım adetim genelde düzensiz ama son iki ay 30gün sürdü ben de kaçırdım mı diye düşünmeye başladım dün belim de kasıklarda agrı vardı adet olcakmışım gibi hisseettim daha var bakalım bu akşam d atest yapıcam...Kaçıncı gün başladın testleri yapmaya canım? Kaçırdınmı acaba gününü yoksa geçmi gelecek yumurta bilemedim.bellide bu ay yumurtlama oluşmayacak olabilirde. Devam et bence testi yapmaya
Bu ayın bitmesini bekle.23 günden sonra yumurta olmaz.reglin olsun bitsin.
Eki Görüntüle 1182878 Eki Görüntüle 1182880
Kızlar 15. ve 16. Günler yaptıgım ovulasyon testleri yinemi pozitif yoksa siliniyormu? Anlamadım ben. Ayrıca silik duruma geldiğinde yumurta catlıyordu hani benim yumurtam hala catlamadımı demek oluyor bu?
Dün geceyi degerlendirdik bu akşamı degerlendiririz lakin asıl yarın silinirse ilişki daha önemli degılmı catladıgı zaman yani
Çok stersli bu günler.çatladımı çatlamadımı tuttumu tutmadımı derken kafayı yedik resmen.akşama doğru bi test daha yapıcam ben silinme olacakmı bakalım.eğer siliniyorsa bu geceyide degerlendiririm.silinmezse yarını degerlendiririm artık kısmetCanim eger dunu degerlendirdiysen istersen aklin kalmasin bugun ara verip yarin dene. Catladiktan sonrasi da onemli tabi ama eger yarin catlarsa bugun arasinda bir fark yok spermler yasar icinde.
Ama ben bir dergide bazi bilim adamlarinin yumurta omrunun kisiden kisiye degismekle birlikte max. omrunun 3 ila 5 saat oldugunu okudum. Yani yarin sabah catlarsa aksam sans kalmaz diye dusunerek ben genelde catladiktan sonrasi yerine bir onceki gunu daha sansli goruyorum.
Bu ay korunmasiz ilk ayimizdi ve supheli iliskim tam catladigi zamana rastladi yani o aksam gec kalmis olabilirim ku regl basladi benim mesela. Bunlar olasilik tabi rabbim bilir otesini.
kızlar testlerim 15. gün pozitifti ilişki oldu, 16. gün öğlen ve akşam yaptığım iki test de aşagıdaki gibi silikleşmiş gibiydi ama yinede t bölgesindeki kırmızılık daha koyu gibi c bölgesinden.16. gün ilişki olmadı oyuzden emin olamadım çatladığına. 17. gün test silikleşmişti tamamen.17. günde ilişki oldu. acaba ben yumurtayı yakalamışmıyımdır bir fikriniz varmı?:44:
Eki Görüntüle 1186019 Eki Görüntüle 1186020
Canim 17.gun siliklesme oldu diyorsan catlamistir yumurtan o gun. Bu durumda 14.gun aksamindaki iliskinle bile kalsan eger tutucaksa tutar. Yani senin 15.gun iliskin en supheli iliskin bence yakaladin. 17.gunde eger yumurtan cok erken catlamadiysa ve olmediyse o iliskinde etki etmis olabilir. Amaa 15.gun bence kismette varsa yakaladin.
ay inş canım tutmustur bu ayniyetlerimizi kabul etsin allahım hepimizin.
sende durumlar nasıl nasıl gıdıyor?
Amin insallah canim. Ben iftardan sonra sisiyorum ve halim kalmiyor. Yani sanirim bu ovulasyon degerlendiremiycem ben. Bugun 4.gunum gecen ay 20.gun yumurtladim daha onumde zaman var bakalim 12.gunden itibaren baslayayim diyorum erken yumurtlarsam diye ama en az 30 suruyor dongum 15.gun mu baslasam testlere. En azindan gunu ve ertesini degerlendireyim bu ay kismet olursa.
bana kalırsa 11. günden başla derim yapmaya. malum her ay döngümüzün ne zaman olaacagı bellı olmuyor.yumurtan erken olusur ve catlarsa 15. gunden sonra gec kalmıs olabılırsın.bence işini sansa bırakma garantiye al derimben ilk bu ay basladım testleri yapmaya.oyuzden 8. günde baslamıstım yapmaya tam gunu bulayım dıye gec buldum yumurtayı ama sonucta en azından aklımda şüphe kalmadı.bazı ay 27-28-29-30 bu gunler arası degısebılıyor döngüm mesela benim neden sansa bırakayım kı dimi? bence sende sansa bırakma gec kalma sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?