- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.841
Haklisin canim. Oyle yapicam bende. Ama bak ne diycem sana simdi 17.gunu degerlendirdin ya bence 19.gunde deneseydin sonra keyfe biraksaydin. Bak benim gecen ay hikayemi anlatayim. Ilk deneme diye donemi kesfedeyim diye test aldim ve ates olctum.
Daha 8.gun basladim test yapmaya 25.gune kadar devam ettim. 18.gun 2.cizgi ilkinden kat kat koyuydu. 19.gun azaldi. 20.gun hic yoktu nerdeyse. Ama bizim o tarihlerte hasta ziyareti falan hic firsatimiz olmadi sans iste. 16.gun bir iliski oldu ama catlayana kadar spermler olmustur dedim. Ve 20.gun catladigini bilmeyerek keyfi oldu ama gec saatte yani 21.gun aslinda. Ates olcumde tecrubeli kizlar 20.gun catladi dediler bu durumda 16.gunden kalanlar zaten 4 gune ölmustur 20.gun gec olan iliskide yumurta ölmus olabilir yada bu ay vakti degilmis. Bi sekilde olmadi. Bu ay insallah cift cizgiyi degerlendirebilirim:)
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım. Temmuzun 7sinde 2. Yılımızı doldurduk ve ben hep 2. Yılımızı doldurduğumuz ay bebek denemelerine geçicem demiştim ve dediğimi yaptım. Çok profesyonel başladım işe 😊 ateş ölçümü be ovülasyon testi bir arada gittim. Dün ateşim çok ani düşük çıktı bugün de yükseldi. Dün ve bugün yaptığım ovülasyon testi ise ikisi de koyu çıktı. En son 8inde yani 3 gün önce ilişkimiz olmuştu. Bugüne bir daha denemek istiyorum ama bu verilere dayanarak asıl gün ne zamandı acaba sizce tahmini?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1187100 merhaba kızlar biri yardım edebilir mi 13. gün koyu çizgiyi yakaladım ben 12. 13. 14. gün birliktelik oldu dün silikleşti ama bugun de aynı gibi koyuluk neye yormalı bunu ?
benımde hemen hemen boyle cıktı testlerım.ben kırmızıyı ılk gordugum gun ılıskı oldu sonrakı gun olmadı bırde sılıklesmeye baslayınca oldu.benımde kafam hala karısık bu konuda yumurta ne zaman catladı emın degılım
ilişki yönünden sıkıntı yok da içerde bişi kalmış mıdır onu bilmiyorum hem de ben az önce de oldu bi çalışma ama hemen duş aldım dün oldu bitti diye :)
amin tatlımbirazb yatsaydın hemen kalkmasaydın :) inş tutar canım.degerlendırmıssın gıbı geldı bana gunlerını.inş rabbim hayırlısını versın
Eki Görüntüle 1187100 merhaba kızlar biri yardım edebilir mi 13. gün koyu çizgiyi yakaladım ben 12. 13. 14. gün birliktelik oldu dün silikleşti ama bugun de aynı gibi koyuluk neye yormalı bunu ?
Silikleşmeye başladığında çatlama olmuş oluyor, ben bu ay yumurta takibi yaptırmıştım, birde ovulasyon testiyle takip ettim, ikisi de koyuyken 21 mm idi yumurtam.. 2 gün sonra gittim doktora çatlamış yumurtan dedi. O gün ovulasyon testi de yaptım silikti. O gecede ilişki olsun diyor doktor...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım sabah saat 10:00 ile akşam 10:00 arasında yapman lazım sabah ilk idrarla YAPMIYORSUN 2 saat sıvı almadan özellikle öğle saatlerinde yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrblar arkadasim bnde 30 lu labaquick aldim ama bnm ne zmn yunurtladigim belli olmuyo 15 dede yumurtluuorun 25 dede pko varmış bnde doktor haftada 4 kez iliski dedi... simdi malum ramazan ayindayiz bn oglen 12- 1 gibi kalkiyorum kacta yapmaliyim testi 1 de kalksam ilk idrari yapsam sonra aradan iki saat geçince yani uc dort gibi falanmi yapmam lazim testi iki gundur yapiyorum henüz koyuluk yok 15. Gun bugun...
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Tabiki saat 3-4 gibide olabilir. Sadece aynı saatlerde yap.
o günlerde ilşki oldu tatlım neyse bakalım bugunden sonra sonucu beklicez artık :)
Mrblar arkadasim bnde 30 lu labaquick aldim ama bnm ne zmn yunurtladigim belli olmuyo 15 dede yumurtluuorun 25 dede pko varmış bnde doktor haftada 4 kez iliski dedi... simdi malum ramazan ayindayiz bn oglen 12- 1 gibi kalkiyorum kacta yapmaliyim testi 1 de kalksam ilk idrari yapsam sonra aradan iki saat geçince yani uc dort gibi falanmi yapmam lazim testi iki gundur yapiyorum henüz koyuluk yok 15. Gun bugun...
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Tabiki saat 3-4 gibide olabilir. Sadece aynı saatlerde yap.
Hergun ayni saatte yani dimi Peki bi gunde bi test yapsam yeterli mi
Hergun ayni saatte yani dimi Peki bi gunde bi test yapsam yeterli mi
Bir tane yeterli oluyor
Kizlar sizin testleriniz dde bi kac saat gectiktn sonra böyle mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?