- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.861
inş degerlendırırsın canım kacırmazsın gununu.benım dun yanı 17. gunden berı atesım yukseldı.gün ortası 37 lere cıkıyor.sabahta cok olmasada iyiydi atesım yıne. ben yumurtanın artık catlamıs oldugu kanaatındeyım.bırkactane testım kaldı sadece.eger reglı olursam yenılerını sıparıs edıcem.oyuzden sımdılık daha test yapma nıyetım yok.eşimde malum her ıkımızde perte cıkmıs durumdayız16. gün ben kızgın yağ ile feci yandım kollarım cok yandı yuzum de var.oyuzden en son 17. gunu sılındıgı gunu degerlendırebıldık sadece.oda co zor oldu zaten.ikimizde tres yaptık sanırım.kısmet bakalımben 1 hafta sonra baslarım kendımı parmak muayenesıne artık
Merhaba kizlar. Ovulasyon testiyle yeni hamile kalmis biri olarak buraya tecrubemi yazmayi bir borc bilirm:) oncelikle sunu belirteyim ov testini kullandigim 2. Ayda hamile kaldim cok sukur.. Bu ovulasyon testleri benim herseyim oldu. Sizin de yaptiginiz gibi internetten su coklu paket olanlarindan aldim markasi surelab di. Ben 32-33 gunde bir adet olurum bazen bu 29 olur bazen 34 olur o yuzden sansa birakmiyayim istedim. Ilk ay cift cizgiyi yakalayinca o gunleri degerlendirdik. Ama benim bilmedigim bisi vardi cift cizgiden sonraki 24 saatte yumurtam catlicakti. Bilmedigim icin cift çizginin sonrasindaki gunlerde pek onemsemedim. Ilk ay olmadi. Ikinci ay asil cift cizgi ve sonrasinda degerlendirme yaptik ve cok sukut bugun 5 haftalik hamileyim... ustelik gebe oldugumu da ovulasyon testimle ogrendimm. Sorusu olanlara yardimci olmaya calisirim burdan. Butun isteyenlere Allah'tan en dogru zamanda hayirli evlatlar diliyorum..
Merhaba kizlar. Ovulasyon testiyle yeni hamile kalmis biri olarak buraya tecrubemi yazmayi bir borc bilirm:) oncelikle sunu belirteyim ov testini kullandigim 2. Ayda hamile kaldim cok sukur.. Bu ovulasyon testleri benim herseyim oldu. Sizin de yaptiginiz gibi internetten su coklu paket olanlarindan aldim markasi surelab di. Ben 32-33 gunde bir adet olurum bazen bu 29 olur bazen 34 olur o yuzden sansa birakmiyayim istedim. Ilk ay cift cizgiyi yakalayinca o gunleri degerlendirdik. Ama benim bilmedigim bisi vardi cift cizgiden sonraki 24 saatte yumurtam catlicakti. Bilmedigim icin cift çizginin sonrasindaki gunlerde pek onemsemedim. Ilk ay olmadi. Ikinci ay asil cift cizgi ve sonrasinda degerlendirme yaptik ve cok sukut bugun 5 haftalik hamileyim... ustelik gebe oldugumu da ovulasyon testimle ogrendimm. Sorusu olanlara yardimci olmaya calisirim burdan. Butun isteyenlere Allah'tan en dogru zamanda hayirli evlatlar diliyorum..
Cok tesekkur ederim darisi basiniza canim:) elimde bir kac tane kalmisti ovulasyn testm, adetime 4-5 gun vardi, meraktan bi deneyeyim dedim. 2. Cizgi digeri kadar koyu degildi ama bu vakitte cikmasi gerektigi kadar acik da degildi:) ertesi gun bi daha yaptim yine ayniydi. En son, adetime 2 gun kala yaptim testi, orucluydum en son sahurda bisiler yiyip icmistim ve testi yaptigimda saat aksam uzeri 5 filandi. 2. Cizgi birdenbire digerinden daha koyu ve daha cabuk belirdi. Lh hormonuyla hcg hormonunun kimyasal yapi benzerligi yuzunden ovulasyon testim hcg mi olcmustu:) hemen bir erken gebelik testi yaptim ve orada da silik cizgiyi gordum sonra kan testi yaptirdim 167,6 cikti.. boyle iste. Umarim yardimci olur.Merhaba öncelikle hayırlı olsun
Ovulayon testiyle gebe kaldığını nasıl öğrendin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ederim darisi basiniza canim:) elimde bir kac tane kalmisti ovulasyn testm, adetime 4-5 gun vardi, meraktan bi deneyeyim dedim. 2. Cizgi digeri kadar koyu degildi ama bu vakitte cikmasi gerektigi kadar acik da degildi:) ertesi gun bi daha yaptim yine ayniydi. En son, adetime 2 gun kala yaptim testi, orucluydum en son sahurda bisiler yiyip icmistim ve testi yaptigimda saat aksam uzeri 5 filandi. 2. Cizgi birdenbire digerinden daha koyu ve daha cabuk belirdi. Lh hormonuyla hcg hormonunun kimyasal yapi benzerligi yuzunden ovulasyon testim hcg mi olcmustu:) hemen bir erken gebelik testi yaptim ve orada da silik cizgiyi gordum sonra kan testi yaptirdim 167,6 cikti.. boyle iste.
Cevabın için teşekkür ederim canım tekrar hayırlı ugurlu olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bişi sorcaktım ben 10 temmuzda çift çizgiyi yakaldım yani adetten sonra 13. günde . 14. gün silikleşti ve ben o günlerin öncesini de sonrasını da değerlendirdim.. artık yumurtlamam dedim ama meraktan da 2 gündür test yapıyorum dün 16. gündü silik çıktı normal dedim. bugun de yaptım17. gün yani bi baktım çizgiler nerddeyse aynı koyuluktayarın ve sonrasında da yapıcam ama sen yumurtan çatladıktan hemen sonra test yaptın mı nasıldı canım meraktan catlıcam neden olabilir bu yeniden mi yumurtluyorum ard arda resimi de yüklüyorum bak
Eki Görüntüle 1189089
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım bişi sorcaktım ben 10 temmuzda çift çizgiyi yakaldım yani adetten sonra 13. günde . 14. gün silikleşti ve ben o günlerin öncesini de sonrasını da değerlendirdim.. artık yumurtlamam dedim ama meraktan da 2 gündür test yapıyorum dün 16. gündü silik çıktı normal dedim. bugun de yaptım17. gün yani bi baktım çizgiler nerddeyse aynı koyuluktayarın ve sonrasında da yapıcam ama sen yumurtan çatladıktan hemen sonra test yaptın mı nasıldı canım meraktan catlıcam neden olabilir bu yeniden mi yumurtluyorum ard arda resimi de yüklüyorum bak
Eki Görüntüle 1189089
Ve eger bir kac gun daha boyle devam ederse testlerin, gebelikten yuksek oranda soz edebilecegiz. Tabi eger ayda iki kez yumurtlamiyorsan canim:) ov testinin yumurtlama zamani haricinde silikten biraz daha koyu cikmasi yadirganmaz, cunku lh hep belli bi miktar saliniyor ama senin resmindeki gibi bu koyulukta bi goruntu varsa orada baska bir durum vardir bu net. Ya ikinciye yumurtluyorsundur ya da erken dollenme olmus ve ov testin salinan hcg ni olcmustur. Innsallah boyledir canim:) Allah'tan hayirlisini diliyorum.
sende benim gibi sonucu meraktan ölüyorsun dimihmm çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın valla anladım inşallah bebiştir ama ben adete kadar devamlı yapıcam testi bakalım ne cıkacak sonuc ne olursa buraya da yazarım söz:)
Arkadaslar bende sparis verdim hastaligim bitene kadar gelir. Benim anlamadigim cift koyu cizgi cikio ogun degilde ertesi gun yapilcak demi 24 saat sonra yani. Peki cift cizgiyi gorup 3 gun ustuste yapsak olmaz mi acaba..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Hamile kaldigim ay cift cizgiyi ilk gordugum gun, ertesi gun ve sonrasinda da 2 gunde bir iliski olmustu.
Merhaba kızlar. Ben bir klomenzedeyim:) Hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen gebelk oluşmadı 1 buçuk senedir. Doktor klomen kullandırdı çatlatma iğnesi de yaptırdık ama sonuç hüsran. Kistim oluştu ve soğan kürü ile kurtulmaya çalışıyorum kistten. İlaç da kullanmayacağım artık. Ovulasyon testi alacam bu ay. Umarım sonuç güzel olur.:26:
üzüldüm ve de korktum yazını okuyunca çünkü klomenle benimde ilk ayım ve bende sırf süreci hızlandırmak için kullandım günde 2 kez 5 gün, kontrollerim hala devam ediyo bugün 15.gün ve yumurtada hala istenilen seviyeyi yakalayamadık arkadan gelen 2 -3 başka yumurtada var benimde korkum onların çatlamayıp kiste dönüşmesi bide kistle uğraşmak( çatlatma iğneside olmuşsun ama çokmu fazla yumurtan vardı doktor daha sonradan kontrol etmedimi peki çatlayıp çatlamadığını ?umarın ovulasyon testiyle bir an evvel erersin muradına
Canım inşallah sen bu sıkıntılarla karşılaşmadan gebe olursun. Benim doktorum güya çok iyi, bir sürü yerden tavsiye alıp bunun üzerine tercih ettim onu ki erkek olmasına rağmen. Düzgün ilgilenmedi, neredeyse hiç konuşmuyor. İlk gittiğimde doğru düzgün birşey sormadı bile. Adetim oldukça düzenli, hormonlarım gayet güzel ve eşiminde test sonuçları problemsiz gayet iyi hamd olsun. Muayene ettiğinde kist falan var mı diye sordum rahim tertemiz dedi. Adam ilk gidişimde 2 klomenle başlattı. Adetimin 4. günüydü. 12. günü kontrole çağırdı arada takip etmedi. 1 yumurtam vardı sadece. Kontrole gittiğimde çatlatma iğnesi yazdı yapsan da olur yapmasan da dedi. İlişki günlerini yazdı verdi elime. Garanti olsun diye yaptırdım iğneyi. (Pregnyl) Keşke iğneden sonra çağırsaydı çatlayıp çatlamadığını görürdük. Boşuna ümitlenmezdim. Çünkü iğnenin etkisiyle neredeyse bütün gebelik belirtilerini yaşıyorsun, iiçinde hep bir ümit
Bu sitede okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla herkes iğneden 14-15 gün sonra ya hamile ya da adet oluyor. Ben 19. gün adet oldum. Ve adetin 3. günü doktora gittim yine aynı doktor! Kistin var mıydı diye soruyor( Çok üzüldüm. Tekrar klomen verirsem büyür kist ve ameliyat olman gerekir dedi. Orgametril verdi 20 gün kullan sonra leke görünce gel dedi. Son 2 kaldı işte. Perşembe başka bir doktora gideceğim. 15 gün de soğan kürü yaptım. İnşallah kistim gitmiştir. İlaç kullanmayacağım artık, bitkisel çözüm bulacağım. Ovulasyon testi tek umudum
sende benim gibi sonucu meraktan ölüyorsun dimi
12.günden sonra hiç takip etmedimi peki ?bende ilaç bittikten sonra 11.gün gittim 10 mm yeterli değil dedi 13.gün tekrar gittim ,15.gün bugün gittim yarın akşam bidaha gidicem yani ben sıkıldım artık gitmekten doktor bıkmadı çağırmaktan:44: çatlatma iğnesini sordum 20 mm e yaklaşsın 3-5 güne bakarız duruma göre dedi birde klomen ilk kullanıldığı ay değilde ikinci ay daha çok etki ediyomuş doktorun dediğine göre . Bende bu ay olmazsa eğer kullanmam artık bişey ,kendi başımıza iş açıyoz işte allah korusun az kalsın ameliyatlık olcakmışsın ya çok geçmiş olsun iğneyi ister yaptır ister yaptırma ne demek y allaallahh..Bende iki ay kullandım ovulasyon testini çift kırmızıyıda yakaladım ama olmadı işte ama tam iki kırmızı koyu çizgiyi gördükten 14-15 gün kadar sonra hastalandım bu da testlerin güvenirliliğini kanıtladı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?