- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.881
28 gunde adet oluyorum buay ovulasyon testi kullanmaya basladim .11.gun test yapmaya başladı m 5 testide yaptim ama hepsi silikti 11.gunyaptigim daha koyuydu günden gune açıldı bana yardımcı olursaniz cok sevinirim erkenmi yumurtladim acaba
canm belki de adetten hemen sonra yumurtlamışsındır 2 kere de yumurtluyor olabilirsin her gün yapmaya evam et bakalım bi daha olacaksa kaçırmamış olursun
Teşekkür ederim canim 5taneydi test bitti eczaneden pahali oluyo bu ay gecti artik ben gun asiri devam ediyorum calismalara obur ay internet ten alacagi. Çoklu paket adetten hemen sonra basliyacagim teste insallah gerek kalmaz :))
Bu arada adetim 28 temmuzda inşallah olmam da bayram müjdesi olur
12.günden sonra hiç takip etmedimi peki ?bende ilaç bittikten sonra 11.gün gittim 10 mm yeterli değil dedi 13.gün tekrar gittim ,15.gün bugün gittim yarın akşam bidaha gidicem yani ben sıkıldım artık gitmekten doktor bıkmadı çağırmaktan:44: çatlatma iğnesini sordum 20 mm e yaklaşsın 3-5 güne bakarız duruma göre dedi birde klomen ilk kullanıldığı ay değilde ikinci ay daha çok etki ediyomuş doktorun dediğine göre . Bende bu ay olmazsa eğer kullanmam artık bişey ,kendi başımıza iş açıyoz işte allah korusun az kalsın ameliyatlık olcakmışsın ya çok geçmiş olsun iğneyi ister yaptır ister yaptırma ne demek y allaallahh..Bende iki ay kullandım ovulasyon testini çift kırmızıyıda yakaladım ama olmadı işte ama tam iki kırmızı koyu çizgiyi gördükten 14-15 gün kadar sonra hastalandım bu da testlerin güvenirliliğini kanıtladı bana
Arkadaslar bende sparis verdim hastaligim bitene kadar gelir. Benim anlamadigim cift koyu cizgi cikio ogun degilde ertesi gun yapilcak demi 24 saat sonra yani. Peki cift cizgiyi gorup 3 gun ustuste yapsak olmaz mi acaba..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Hamile kaldigim ay cift cizgiyi ilk gordugum gun, ertesi gun ve sonrasinda da 2 gunde bir iliski olmustu.
Cok tesekkur ederim cevap icin. Sizde sagsalim alirsiniz insallah bebeginizi kucaginiza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar benim adet düzenim 35-36 günde bir oluyor.haziranda denedik olmadı bu testler işe yaramadı.temmuz yani bu ay deniyoruz 7 gündür test yapıyorum ama hala çift ç.yok bugün adetimin 17.günü testi yaptım yook. testler olumsuz çıkınca stres yapıyorum. bu önümüzdeki 5 gün devam edicem yumurtlama gününü yakalamak için.bu arada 5 yıldır korunuyoz.
Kizlar bnmde sinirim bozulmaya basladi ya iki uc gun once yine bi cizgi çıkıyordu simdi oda cikmiyo yumurtlama olmicak mi ya pko var bnde sinirleniorum iyicr yaaa :'( :'(
Kizlar bnmde sinirim bozulmaya basladi ya iki uc gun once yine bi cizgi çıkıyordu simdi oda cikmiyo yumurtlama olmicak mi ya pko var bnde sinirleniorum iyicr yaaa :'( :'(
arkadaşım seninde mi geç oluyo yumurtlaman benim bugün 18.günü biraz önce yaptım 2.çizgi gene silik hala. 35 günde mi oluyosun adet
canım sen ne zaman basladın yapmaya sanki koyu çizgiyi kaçırmışın gibi.. yaklaşıyo olsan silikleşmez ince de olsa cıkardı bende öle oldu şimdi hala kalın net çizgiler çıkıyo
sanki 14.gün koyulaşmış gibi canım..giderek belli olur inş.bende sabırla teste devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?