Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canm belki de adetten hemen sonra yumurtlamışsındır 2 kere de yumurtluyor olabilirsin her gün yapmaya evam et bakalım bi daha olacaksa kaçırmamış olursun

canm belki de adetten hemen sonra yumurtlamışsındır 2 kere de yumurtluyor olabilirsin her gün yapmaya evam et bakalım bi daha olacaksa kaçırmamış olursun

Teşekkür ederim canim 5taneydi test bitti eczaneden pahali oluyo bu ay gecti artik ben gun asiri devam ediyorum calismalara obur ay internet ten alacagi. Çoklu paket adetten hemen sonra basliyacagim teste insallah gerek kalmaz :))
Bu arada adetim 28 temmuzda inşallah olmam da bayram müjdesi olur

inşallah gerek kalmaz canım benm de bat 26 temmuz

malesef çağırmadı hiç. guya yumurta takıbı

slm arkadaşlar kimse varmı ben ovulasyon testi bugün yaptım 13. gunumdeyım çift çizgi çıktı ıkısıde aynı renkte ilişki bugünmü yoksa yarınmı olmalı sizce

Slm arkadaslar ben oncede bahsettigim gibi galiba erken yumurtladim ama bos gecmedi simdide inanilmaz goguslerim agriyo kasıgim agriyo karnimin alt kismindada bi siskinlik varr 11.de yumurtladim hamileysem bir haftada bu belirtiler olurmu yoksa adet belirtileri erkenmi basladi

arkadaşlar benim adet düzenim 35-36 günde bir oluyor.haziranda denedik olmadı bu testler işe yaramadı.temmuz yani bu ay deniyoruz 7 gündür test yapıyorum ama hala çift ç.yok bugün adetimin 17.günü testi yaptım yook. testler olumsuz çıkınca stres yapıyorum. bu önümüzdeki 5 gün devam edicem yumurtlama gününü yakalamak için.bu arada 5 yıldır korunuyoz.

Devam et.tahminen 19. 20. Gün görürsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bnmde sinirim bozulmaya basladi ya iki uc gun once yine bi cizgi çıkıyordu simdi oda cikmiyo yumurtlama olmicak mi ya pko var bnde sinirleniorum iyicr yaaa :'( :'(

Eklentiler

• $1405529532858.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $1405529545294.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $1405529562777.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $1405529579126.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar bnmde sinirim bozulmaya basladi ya iki uc gun once yine bi cizgi çıkıyordu simdi oda cikmiyo yumurtlama olmicak mi ya pko var bnde sinirleniorum iyicr yaaa :'( :'(

canım sen ne zaman basladın yapmaya sanki koyu çizgiyi kaçırmışın gibi.. yaklaşıyo olsan silikleşmez ince de olsa cıkardı bende öle oldu şimdi hala kalın net çizgiler çıkıyo

arkadaşım seninde mi geç oluyo yumurtlaman benim bugün 18.günü biraz önce yaptım 2.çizgi gene silik hala. 35 günde mi oluyosun adet

Kizlar 14.günüm ama sanki hep ayni koyulaşmiyor.adet döngün bazen 28 bazen 29

Eklentiler

• $1405588147896.webp
    6 KB · Görüntüleme: 54
sanki 14.gün koyulaşmış gibi canım..giderek belli olur inş.bende sabırla teste devam ediyorum.

arkadaşım seninde mi geç oluyo yumurtlaman benim bugün 18.günü biraz önce yaptım 2.çizgi gene silik hala. 35 günde mi oluyosun adet

Ya bilmiyorum ki 41 gunde bi oluyorum bazen pko var ama basta az da olsa bi cizgi cikiyodu sindi oda yok sinir oldum

sanki 14.gün koyulaşmış gibi canım..giderek belli olur inş.bende sabırla teste devam ediyorum.

Sağol canim cevap verdgn için.tahminim 17. Günü görecem herhalde.aslında eylül ayında 18. Gün hamile kaldim.gerçi 6 aya kadarmiş ömrü...

Ya kizlar cizgi tamamen gitti hicbisi anlamadim bn bu testlerden ya

Eklentiler

• $1405608671270.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar adetimin 26.gunundeyim pko var yumurtlamiyorum nasil olsa diye test yapmayi kesmistim bugun bi yapayim dedim boyle cikti bu pozitifmi sizce???

Eklentiler

• $1405617145080.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $1405617174157.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $1405617188588.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…