Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar adetimin 26.gunundeyim pko var yumurtlamiyorum nasil olsa diye test yapmayi kesmistim bugun bi yapayim dedim boyle cikti bu pozitifmi sizce???

Ewt ikiside ayni koyu renk. Bugun ve yarini degerlendirin bence. Hamile kalanlar hep oyle yapmis genelde hem cift cizgi koyu oldugunda hemde ertesi gunu degerlendirmisler. Ondan sonrada gun asiri yapmislar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim testi tekrarladim o daha net cikti soktayim suan tamam canim oyle yapayim

Kizlar testi tekrarladim o daha net cikti ilkkez pozitifi gordum adetimin 26.gununde alttaki son yaptigim

Eklentiler

• $1405621788003.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $1405621797216.webp
    9 KB · Görüntüleme: 58
  • $1405621807040.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $1405621820959.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 64
Hmm urun kapanmis ama..ben 20 ovulasyon testi olanindan düşünmüştüm yetermi acaba?

canım sen düzenli adet olyosan yeterli bence ben de pko var ilaçsız adet olamıyom yumurtlama günümü bilmiyorum ondan 30 tane almak istedim.sen 28 günde bir düzenli adet olyosan yeterli olur sana.ona benzer ürünler var canım labuacgk ta vardı sanırım aynı sekilde

20 yeterli olur sanirim

Bnde sendenim o zmn cnm bndede pko var hala cizgi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bekle benim bundan önce bi hafta önce hiç 2. cizgi bile cıkmıyodu bakmayı bırakmıstım bugün sans eseri baktım.adetimin 26. günümdeyim suan.test yapmayı bırakma pkolu oldugumuz için 30. günde bile pozitifi görebiliriz gec olusuyo yumurtamzı cünkü.insallah sende görcen cift cizgiyi gülüm .bu ay sogan kürü yaptım bide

Kızlar 14.gunde çift çizgiyi yakaladım. 17.gun 2.cizgi hiç cikmadi 20.gun 2
Çizgi silik çıkıyor neden anlamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…