- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.901
Kizlar adetimin 26.gunundeyim pko var yumurtlamiyorum nasil olsa diye test yapmayi kesmistim bugun bi yapayim dedim boyle cikti bu pozitifmi sizce???
Ewt ikiside ayni koyu renk. Bugun ve yarini degerlendirin bence. Hamile kalanlar hep oyle yapmis genelde hem cift cizgi koyu oldugunda hemde ertesi gunu degerlendirmisler. Ondan sonrada gun asiri yapmislar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar testi tekrarladim o daha net cikti ilkkez pozitifi gordum adetimin 26.gununde alttaki son yaptigim
Kesinlikle tamam bu akşam ve yarin aksami değerlendir.hakkında hayirlisi.inşallah tutar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ovulasyon testinde hangi markayi tavsiye edersiniz? Netten sipariş vericem kaç günde gelir?
canım benim suan kullandıgım ovula adı labuacklı bişeyide kullandım 2 side iyi bence.1 gün sonra geldi cabuk geliyo
Bende onu düşünmüştüm ama emin olamadimcevabin için tesekkur ederim
nedemek canım ben bak bunu aldım
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-30-adet-ovulasyon-11-gebelik-testi-118049617
Hmm urun kapanmis ama..ben 20 ovulasyon testi olanindan düşünmüştüm yetermi acaba?
20 yeterli olur sanirimcanım sen düzenli adet olyosan yeterli bence ben de pko var ilaçsız adet olamıyom yumurtlama günümü bilmiyorum ondan 30 tane almak istedim.sen 28 günde bir düzenli adet olyosan yeterli olur sana.ona benzer ürünler var canım labuacgk ta vardı sanırım aynı sekilde
20 yeterli olur sanirim
Kizlar testi tekrarladim o daha net cikti ilkkez pozitifi gordum adetimin 26.gununde alttaki son yaptigim
Bnde sendenim o zmn cnm bndede pko var hala cizgi yok
Ya kizlar cizgi tamamen gitti hicbisi anlamadim bn bu testlerden ya
Kızlar 14.gunde çift çizgiyi yakaladım. 17.gun 2.cizgi hiç cikmadi 20.gun 2
Çizgi silik çıkıyor neden anlamadım
Canim o gunki su alimi ile ilgili bence ondan cikmamistir cizgi ama catlamistir tahminimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?