- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.921
2.cizgi silik kalabiliyor mu yani yumurtlama sonrası adete kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bekle benim bundan önce bi hafta önce hiç 2. cizgi bile cıkmıyodu bakmayı bırakmıstım bugün sans eseri baktım.adetimin 26. günümdeyim suan.test yapmayı bırakma pkolu oldugumuz için 30. günde bile pozitifi görebiliriz gec olusuyo yumurtamzı cünkü.insallah sende görcen cift cizgiyi gülüm .bu ay sogan kürü yaptım bide
Evet canim tabiki kaliyo benim adet gunumde bile vardi 2. Cizgi.eger gebe isen pozitif cikiyo test
Devam o zmn bkalim saol cniko
Anladım canım sagol teşekkür ederim yorum yaptığın için ilk kez bu ay kullandım bu testlerden. Pek bilgili değilim :)
Devam canim goreceksin insallah pozitifi.pkolu oldugumuz icin hic belli olmuyor ne zaman pozitifi gorecegimizi.devam tatlisim
Ne demek canim benim 4. Kullanisim ilkkez pozitifi gordum.
Sn ne zmnda bi oluyosunki
Oyle de iste insan stres yapıyo daha cok bunlarla ya normalde zaten 40 41 gunde oluyorum su bi kac aydir buda 25 26. Gunlere denk geliyo bakalim bide bn bu zamana kadr 15 20 gunler arasi calisioduk adet olcagim tarihi beklerken birakiyoduk ondn olmadi demekki yani bn anladimki adet olcagim tarihe yakin yumurtluyorum gorelim bakalim :-D
Canim ben ilac icmeden hic adet olmuyorum ilk 13 yasimda oldum bi kez kendimden sonra hic olmadim.hep ilacla.simdide ilac icmedim bu ay
Canim bi arkadas vardi adetine bir gun kala yumurtlamis ve hamileydi.gec yumrtlayanda cok ondan adet olana kadar olmali bence.haklisin insn stres oluyo.ben test yapmayi biraktigimda pozitifi gordum nasilsa yumurtlamiyom dedim salmistim kendimi.evet canim olabilir tabiki sen devam et canim teste.bi pkolu kadinla tanistim doktor yumurtlamamissin dedigi ay hamile kalmis oda adet olamiyomus.belli olmuyo yani
Canim ben ilac icmeden hic adet olmuyorum ilk 13 yasimda oldum bi kez kendimden sonra hic olmadim.hep ilacla.simdide ilac icmedim bu ay
Ayni benim gibisin . Bende en son 7-8 ay once adet olmustum oda ilacla. Simdi doktora gittim 1 haftalik bi ilac verdi sokturucu . Adet olmayi bekliyorum simdi .2.-3. Gunu tekrar gidicem doktora tahlil falan yapcakmis. Bide hazir adet olmuskende ovulasyon testi aliyimdw yapiyim dedim. Ben hastaligim biter bitmez yapcam bide sogan kurune bende baslicam..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yuce Rabbim ne derse o doktorlar cok biliyo herseyi Yuce Allah hz Meryem in rahmine nasi ol emri verip hz Isa oldu.. Allah cok buyuk onlar cok konusmasinlar bi sorun varsa tabiki tedavi olursun ama onlar habire insan terslesin kirsinlar.. bizim de dualarimizi duyar elbet. Sabir..
Ne demek canim benim 4. Kullanisim ilkkez pozitifi gordum.
kızlar size birşey sormak istiyorum .tecrübe ve deneyimlerinize ihtiyacım var... yumurtlama günümde ilşki oldu fakatşöle bi sorun far biz ilşkiye girdikten sonra spermler olduğu gibi dışarı çıkıyor...yada banamı öyle geliyor anlayamıyoruz.bu ayda gebelik olmıycak biliyorum
Ooo Allah kolaylik versin kardesim ya tedavi goruyomisin peki ne kddrlik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?