- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.941
sagol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.canım 6 aylık evliyim tedavi görecegim canım bayramdan sonra ins
Mrb kizlar ben aranizda daha yeniyim sorum olacakti bende bu ay ovulasyon testi yaptim ve bu ay 9 ve 10 da koyu kirmiziyi yakaladim ogun den 5 gun sonra bidaha ovu test yaptim gine pozitifti bugun bidaha yaptim ikinci cizgi cikmadi bile sizce ne ola bilirr yardim edin ltf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar size birşey sormak istiyorum .tecrübe ve deneyimlerinize ihtiyacım var... yumurtlama günümde ilşki oldu fakatşöle bi sorun far biz ilşkiye girdikten sonra spermler olduğu gibi dışarı çıkıyor...yada banamı öyle geliyor anlayamıyoruz.bu ayda gebelik olmıycak biliyorum
merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.
canım benm de aynen dediğin gibi oldu ama henüz sonucu bilmiyorum hamilelik olabilir diyen de var 2. krz yumurtluyor olabilirsin diyen de var ben 2. seceneği daha mantıklı buldum cünkü hamileliğin anlaşılması ya da testte cıkması için 12 gün falan gecmesi gerek sen bu günleri değerlendirdiysen sorun yok canım takma onları kafana
Tatlim kimisinde t en koyu kimisinde c ve t ayni kimisinde de t c den birazcik silik cikmasi ile yumurtladigini anliyor bu kisideki lh seviyesi ve testin markasina gore degisiyor. Bunu ancak ikinci ovu takibinde anlayabilirsin. Erken yumurtlamadiysan t nin en koyu oldugu gun yumurtlamissin demektir. Yada bu ay yumurtan catlamadi demektir. Bunu ikinci seferde anlayabilirsin canim.ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sizler tecrübelisiniz hanımlar yardımcı olur musunuz lütfen??
adetin 10. günü testlere başladım 3 gün boyunca T çizgisi hep gölge gibi çok silikti... dün yani 13. gün birazcık koyulaştı ama yine C ile aynı koyulukta değil silikti ama bugünkü testte T çizgisi düne nazaran daha da silik..tam tersine gittikçe koyulaşması gerekmez miydi ? akıntım da yok gibi anlayamadım zamanla çizgi tekrar koyulaşır mı ben çizginin kopkoyu olmadan silikleşmesini anlayamadım fikriniz var mı ?
bu arada adet siklusum genelde 29-30 gün bazen birkaç gün uzadığı da oluyor yumurtlamayı kaçırmamışımdır değil mii:44::44:
Iki kere yumurtlama ihtimalin yuksek canim .Mrb kizlar ben aranizda daha yeniyim sorum olacakti bende bu ay ovulasyon testi yaptim ve bu ay 9 ve 10 da koyu kirmiziyi yakaladim ogun den 5 gun sonra bidaha ovu test yaptim gine pozitifti bugun bidaha yaptim ikinci cizgi cikmadi bile sizce ne ola bilirr yardim edin ltf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adeditin kac gun suruyor. Cok kisa ise 6-7 . Gunden basla normalse bittikten hemen sonra basla yapmaya cnm.merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.
Gunaydin kizlar benim kafami karistiran bi konuda sizden yardim istiyorum benim son adet tarihim 30 haziran ve ben adetimin 11. Gunu ovulasyon testi yapmaya basladim 11. Gun yaptigim test 1cizgi koyu ikinci cizgide ondan acikti ayni koyulukta olmadigi icin ben yapmaya devam ettim testi ama gundeen gune2. Cizgi kayboldu boyle olunca ben erken yumurtladim galiba diye dusunuyorum benim adetim hic gecikmez yani gez yumurtlama gibi bisey oldugumu düşünmüyorum ama 2 3 ayda bi bazen erken geldigi olur dwmmekki erken yumurtlama dan oluyomus diye dusunuyorum sim ben normal 28 gunde bi gelen adet tarihimimi beklemeliyim yoksa yumurtlamaya gore olan tarihimimi sizce test yapmak icin yumurtlamaya gore 3 gun var obur 1 hafta sizce
Tatlim kimisinde t en koyu kimisinde c ve t ayni kimisinde de t c den birazcik silik cikmasi ile yumurtladigini anliyor bu kisideki lh seviyesi ve testin markasina gore degisiyor. Bunu ancak ikinci ovu takibinde anlayabilirsin. Erken yumurtlamadiysan t nin en koyu oldugu gun yumurtlamissin demektir. Yada bu ay yumurtan catlamadi demektir. Bunu ikinci seferde anlayabilirsin canim.
Iki kere yumurtlama ihtimalin yuksek canim .
Adeditin kac gun suruyor. Cok kisa ise 6-7 . Gunden basla normalse bittikten hemen sonra basla yapmaya cnm.
Erke yumurtlamis olma ihtimalin yuksek canim benimde 28-29-30 olarak degisir adet dongum ve hepsinde yum tarihide degisiyor. 10-14 arasi bi yerde yumurtluyorum donguye gore .
Bencede erken yumurttladim benim 28 hic gecmezz ozaman adetime 3 gun kaldi sanirim:18:
Tatlim kimisinde t en koyu kimisinde c ve t ayni kimisinde de t c den birazcik silik cikmasi ile yumurtladigini anliyor bu kisideki lh seviyesi ve testin markasina gore degisiyor. Bunu ancak ikinci ovu takibinde anlayabilirsin. Erken yumurtlamadiysan t nin en koyu oldugu gun yumurtlamissin demektir. Yada bu ay yumurtan catlamadi demektir. Bunu ikinci seferde anlayabilirsin canim.
teşekkür ederim cevapladığın için... bugün 17. gün ve çizgi sanki yok denecek kadar silikleşti ve moralim çok bozuldu bu ay yumurtlamıcam sanırım
Tam on birinci gun bile yumurtlamis olabilirsin canim. Bazi kisiler ovu testini sabah ve aksam yapar sabah cift cizgi cikar aksama kadar catlarsa aksam yapilan ovu testi negatif cikar isi daha siki tutmak isteyenler bu sekilde takip ediyor. Birde yumurtanin omrunun eskisi gibi 24 saat olmadigi degisen yasam kosullari stres vucut asidinin artmasi gibi sebeplerle 4-5 saate kadar dusebilecegi soyleniyor...
Canim adete yakin yumurtlayanlarda var ovu testine devam et bidahaki aya sana isik tutar...teşekkür ederim cevapladığın için... bugün 17. gün ve çizgi sanki yok denecek kadar silikleşti ve moralim çok bozuldu bu ay yumurtlamıcam sanırım
Eğer oyleyse 3 gun sonra adet olmam lazim ben tabiki adet bitiminden h3men sonra calismaya baslamistim insallah olur herkez hamis:
Canim adete yakin yumurtlayanlarda var ovu testine devam et bidahaki aya sana isik tutar...
Insallah canim cumlemiz hamile kalir saglikli bebeklere kavusuruz
devam edip bakıcam artık sağolasın....akıntım da yok acaba yumurtlama olduğunda muhakkak akıntı oluyor mu akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı...
Aranıza yenı katıldım 10 aylık evlıyım bebek ıstıyoruzbu ay yumurta takıbı yapılcak salı gunu 12. gunum ve doktor gelmemı soyledı hap vermedı bu ay kendı kendıne yumurta olusumunu kontrol edıcekmıs. yumurta takıbı yaptıran varmı hıc????
Arkadaslar bu monitoru bende aldim anlamadigim icin kac aydir duruyor.bana en kolay bir sekilde anlatacak biri varmi? Adet bitince nezam baslicam? Hicbirsey anlamadim yardim esin lutfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?