Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam arkadaşlar... sabırla okudum yazdıklarınızı. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar bebişler versin inşallah.. :)
Benim de eşim kaptan, geleli 20 gun vs oldu..me cocuk dusunuyıruz artık.. ama şimdi bir yanım, kendiliğinden olsun diyor diğer yanım da testle takip et nasılsa sure kısıtlı diyor... bilemedim valla yaaa

canım benm de aynen dediğin gibi oldu ama henüz sonucu bilmiyorum hamilelik olabilir diyen de var 2. krz yumurtluyor olabilirsin diyen de var ben 2. seceneği daha mantıklı buldum cünkü hamileliğin anlaşılması ya da testte cıkması için 12 gün falan gecmesi gerek sen bu günleri değerlendirdiysen sorun yok canım takma onları kafana

Bir kismi disari akar zaten ama kafan rahat olsun istiyorsan popo altina yastik koy bi sure oyle yat

merhaba arkadaşlar,6 aydır bir türlü tutturamadık,ben aynı zamanda sle hastasıyım,fakat adetlerim çok düzensiz,kist vardı adet sonrası kaybolmuştu,6 ay evveline kadar 28 de bir düzenli olurdum fakat son 6 aydır 60 gün de bir oldum sonra arada hafif kanama oldu belli belirsiz lekelenme gibi,onu adetten saymalımıyım bilemedim.bu durumda bende laboquick ovülasyon 30 lu aldım ama bugünde tekrar başladı gibi testi ne zaman yapmalıyım.bilgi rica ediyorum.

Bence gunlerin karisik oldugu icin adetin bittikten sonra basla zaten 30 tane almissiniz. Cunku bende aylardir hastalanmiyorum bugun ilacla hastalandim. Adetim bittikten sonra baslicam ne olur ne olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Degerlendim ama kac gundur hafif kasik agrisi bel agrisi var ins hamileyimdirr cok istiyorim kafama takmiorum artikkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar benim kafami karistiran bi konuda sizden yardim istiyorum benim son adet tarihim 30 haziran ve ben adetimin 11. Gunu ovulasyon testi yapmaya basladim 11. Gun yaptigim test 1cizgi koyu ikinci cizgide ondan acikti ayni koyulukta olmadigi icin ben yapmaya devam ettim testi ama gundeen gune2. Cizgi kayboldu boyle olunca ben erken yumurtladim galiba diye dusunuyorum benim adetim hic gecikmez yani gez yumurtlama gibi bisey oldugumu düşünmüyorum ama 2 3 ayda bi bazen erken geldigi olur dwmmekki erken yumurtlama dan oluyomus diye dusunuyorum sim ben normal 28 gunde bi gelen adet tarihimimi beklemeliyim yoksa yumurtlamaya gore olan tarihimimi sizce test yapmak icin yumurtlamaya gore 3 gun var obur 1 hafta sizce

Tatlim kimisinde t en koyu kimisinde c ve t ayni kimisinde de t c den birazcik silik cikmasi ile yumurtladigini anliyor bu kisideki lh seviyesi ve testin markasina gore degisiyor. Bunu ancak ikinci ovu takibinde anlayabilirsin. Erken yumurtlamadiysan t nin en koyu oldugu gun yumurtlamissin demektir. Yada bu ay yumurtan catlamadi demektir. Bunu ikinci seferde anlayabilirsin canim.

Iki kere yumurtlama ihtimalin yuksek canim .

Adeditin kac gun suruyor. Cok kisa ise 6-7 . Gunden basla normalse bittikten hemen sonra basla yapmaya cnm.

Erke yumurtlamis olma ihtimalin yuksek canim benimde 28-29-30 olarak degisir adet dongum ve hepsinde yum tarihide degisiyor. 10-14 arasi bi yerde yumurtluyorum donguye gore .

Bencede erken yumurttladim benim 28 hic gecmezz ozaman adetime 3 gun kaldi sanirim:18:

Bencede erken yumurttladim benim 28 hic gecmezz ozaman adetime 3 gun kaldi sanirim:18:

Tam on birinci gun bile yumurtlamis olabilirsin canim. Bazi kisiler ovu testini sabah ve aksam yapar sabah cift cizgi cikar aksama kadar catlarsa aksam yapilan ovu testi negatif cikar isi daha siki tutmak isteyenler bu sekilde takip ediyor. Birde yumurtanin omrunun eskisi gibi 24 saat olmadigi degisen yasam kosullari stres vucut asidinin artmasi gibi sebeplerle 4-5 saate kadar dusebilecegi soyleniyor...

Eğer oyleyse 3 gun sonra adet olmam lazim ben tabiki adet bitiminden h3men sonra calismaya baslamistim insallah olur herkez hamis:

teşekkür ederim cevapladığın için... bugün 17. gün ve çizgi sanki yok denecek kadar silikleşti ve moralim çok bozuldu bu ay yumurtlamıcam sanırım
Canim adete yakin yumurtlayanlarda var ovu testine devam et bidahaki aya sana isik tutar...

Eğer oyleyse 3 gun sonra adet olmam lazim ben tabiki adet bitiminden h3men sonra calismaya baslamistim insallah olur herkez hamis:

Insallah canim cumlemiz hamile kalir saglikli bebeklere kavusuruz

Canim adete yakin yumurtlayanlarda var ovu testine devam et bidahaki aya sana isik tutar...

Insallah canim cumlemiz hamile kalir saglikli bebeklere kavusuruz

devam edip bakıcam artık sağolasın....akıntım da yok acaba yumurtlama olduğunda muhakkak akıntı oluyor mu akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı...

Aranıza yenı katıldım 10 aylık evlıyım bebek ıstıyoruz bu ay yumurta takıbı yapılcak salı gunu 12. gunum ve doktor gelmemı soyledı hap vermedı bu ay kendı kendıne yumurta olusumunu kontrol edıcekmıs. yumurta takıbı yaptıran varmı hıc????

Ben yaptirmadim ama benimde yarin yirmiikinci gunum prog. Testi yaptircam yumurta olusup olusmadigina bakacak. Eger sorun olmassa bende yumurta takibi isteyecem. Simdi sana buyuk ihtimalle iliski gunleri verecektir.

Arkadaslar bu monitoru bende aldim anlamadigim icin kac aydir duruyor.bana en kolay bir sekilde anlatacak biri varmi? Adet bitince nezam baslicam? Hicbirsey anlamadim yardim esin lutfen

Adet bitiminden 5 gun sonra kullanabilirsiniz ya da cok duzensizse daha erkende basliyabilirsiniz. Bide testi yapmadan once 4 saat sivi tuketilmicekmis bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…