Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cevap icin tesekkurler
Peki hergun mu yapmam gerek?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabii hergün aynı saatte.. sabah 10.00 - akşam 19.00 arası yapılacak ... hatta işi daha sıkı takip edenler günde iki kere yapıyorlar. çünkü sabah pozitif olan değer yumurtanın çatlaması ile akşama negatif çıkıyor böylece hooop hemen ilişki

Adet bitiminden 5 gun sonra kullanabilirsiniz ya da cok duzensizse daha erkende basliyabilirsiniz. Bide testi yapmadan once 4 saat sivi tuketilmicekmis bilginiz olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyleymıs canım bu ay kendı yeterlı buyukluge ulasırsa ya catlatma ıgnesı verıcekmıs yada kendı catlasın dıe bakıcakmıs

Birşey sormak istiyorum kadınlarda yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olur bilgisi dogrumu sizler bilirsiniz benim iki aydır soldan agrim oldu endişe etmeye başladım sağda birşey mi var diye :--O:--(

HTC phone ile...

Ozele mi gidiyosun acaba devlet Hastaneleri bi yil gecmeden bakmiyomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar en son 19 hazıranda adet oldum hala bişi yok adetim düzenli değil genelde gecikir.3 yıllık evliyim evliliğimin ilk yıllında lekelenme nedeni ile doktora gitmiştim ama bana pko hastası oldugum söylendi daha sonra başka bi doktor ise pko olmadıgımı söyledi.en son 2 ay once artık bebek düşündüğümüz için başka bi doktora gittim o da bana pkodan bahsetmedi ama bu ay sanırım 27.gün yumurtladım bu da beni endişenlendirdi sanırım ben de pkoluyum kızlar bu arada resimde ki yıldızlar ilişki günleri kalın çizgiyi gördüğüm ilk gün olmadı malesef sizce günler nasıl? bu arada adetle ilgili de belitrim yok sayılır biraz belimde batma var arasıra kasıkta haff batma göğüsler gayet normal bu ay bebek olmadı sanırım

bu arada belim diğer adet belirtilerinden farkı olarak agrımıyo ama sabit kaldıgım zamanlar hareket edince cok batıyo...

Ben de ovulasyon testine başladım 3 gündür ve gittikçe koyulasiyor büyük ihtimalle ya yarın ya da ertesi gün yumurtlama günüm. Ayy hadi inşallah ya. Sonucumu buraya yazacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin..

ya arkadaşalr bende çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki olmadı ama hemen ertesi gün oldu testi tekrar yaptım 2. çizgi hala koyuuydu.spermler 24 saat canlı kalabiliyormuş..acaba kaçırdıkmı?

Hanımlar merhaba,
Benim bir kızım var Allah nasip ederse şimdi ikinciyi istiyoruz ama erkek olsun istiyorum,
Yumurtlama döneminde erkek olur diyorlar ya bu yüzden ovulasyon testi aldım
Normalde bende pko var ama kızıma hemen hamile kaldım
Son bir senedir reglim düzensiz gidiyor.
Düzenlesin diye 3 ay yasmin kullandım ve bu ay bıraktım 13 temmuzda regl oldum
Ben son üç ayın ort alıp 26 günde bir olduğumu varsaydım
bu durumda 9. gün başlamam lazımdı ve yumurtlama 12.gün olmalıydı yani öyle yazıyor
ama sabredemedim Reglin 7. günü başladım testi yapmaya.
7-8-9. günler silik çıktı bugün bugün 10. gün neredeyse hiç yok gibi (hatta bugün ikinci testi denedim daha da silikleşmiş) fotolara bir bakarmısınız.
bu arada sabah11 de testi yapıyorum yanlış mı??
Son fotoğraf 10. gün ilk testen 8 saat sonra yani akşam 7 de yapıldı. (yani bugün iki test yapmış oldum )
Bu arada regl bittiğinden beri ilişkiye girmedik riske girmemek için acaba uzun süre ilişkiye girmemek spermin kalitesini düşürür mü

Eki Görüntüle 1198362 Eki Görüntüle 1198361 Eki Görüntüle 1198359 Eki Görüntüle 1198358 Eki Görüntüle 1198357

bende 10. gün başladım ve bugün 19. gündü hala çift çizgiyi yakalayamadım benimde aynı sizinki gibi gittikçe silikleşti çizgilerim pko varsa yumurtlama geç olabliyor sanırım siz regl zamanına kadar yapın yinede..
uzun süre ilişkiye girilmediğinde spermler yavaş olabilir diye düşünüyorum ben... erkek istiyorsanız korunarak da olsa öncesinde de ilişkiye girin bence..

testi ilk kullanışım aslında ilk denemede başarılı olamama ihtimalim olacağını tahmin ediyordum
ama yine de moralim düştü açıkcası çizgi iyice silik olunca
hayırlısı olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım merhaba sen testi sabah yapıyorum demişsin ama akşam 3 ile 5 arasıı yap ve 1den sonra sıvı alma tuvalete cıkma.. test ancak bu şekilde güvenilir sonuc veriyor

canım merhaba sen testi sabah yapıyorum demişsin ama akşam 3 ile 5 arasıı yap ve 1den sonra sıvı alma tuvalete cıkma.. test ancak bu şekilde güvenilir sonuc veriyor

Anladım canım yarından sonra öğlen 3 gibi deneyeyim
gerçi testin içerisinde sabah 11 öğlen 3 ün ideal saat olabileceği yazıyordu bende 11 de yapıyordum
Ramazan olduğundan sıvı tüketmiyorum zaten idrara da sıkışık oluyorum iki saat öncesinden
inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürüm :18:

merhaba bende testi gündüz 12.30 - 13.00 aralığında yapıyorum öncesinde 10-10.30 gibi tuvalete gidiyorum ki ilk idrar olmasın diye sizce testi erken mi yapıyorum hala çift çizgiyi göremedim

amin inş. beklemek çok zor Rabbim tüm bekleyenlere versin inş. hayırlısıyla

inşallah canım :)

merhaba bende testi gündüz 12.30 - 13.00 aralığında yapıyorum öncesinde 10-10.30 gibi tuvalete gidiyorum ki ilk idrar olmasın diye sizce testi erken mi yapıyorum hala çift çizgiyi göremedim

canım akşam saatlerinde yap erken yapma idrarını bıraz beklet ve sıvı alma idrardaki lh hormonunu seyreltiyormuş o yüzden gerçek sonuc vermiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…