- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.981
canım akşam saatlerinde yap erken yapma idrarını bıraz beklet ve sıvı alma idrardaki lh hormonunu seyreltiyormuş o yüzden gerçek sonuc vermiyormuş
ilk değilse de 2. idrarla yapıyordum ve bekletmeden yapıyordum ondan mı çıkmadı acaba..:44: yoksa kendime gariban tesellisi mi arıyorum bilinmez artık...teşekkür ederim ilgin için...
Ozele mi gidiyosun acaba devlet Hastaneleri bi yil gecmeden bakmiyomus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben gecen ay öğlen 1 gibi idrarımı yapıyordum en az 3-4 saat sıvı almamaya calıstım ve aksam 5 gıbı yaptım testlerımı her..en doğru sonucu bu sekılde aldım ben kızlar..
bende özele gitmiştim fakat bana hap vermişti. yumurtam büyüdügünde de koldan iğne vurdu ilişki gününü hatta saatini bile belirledi ama gebelik yok yine bende bu ovulasyon testini denemeye karar verdim umarım senin için durum farklı olur canım
canım ben bu ay ovu testinden sonuç alamamış birisi olarak sana sormak istediğim şu ki;
öğlen 1 gibi yaptığın idrarı bardağa alıp bekletip de mi akşam 5 de yapıyordun yoksa akşam 5 de yaptığın test için ayrı idrar mı kullanıyordun?
bende öğlen 12.30-13.00 gibi test yapıyordum ama idrarı bardağa alıp hemen yapıyordum testi bardakta bekletmek mi gerekli acaba test kağıdını dikkatli okudum ayrıntılı bilgi yok bu konuda...
beni nasıl yaptığın hususunda aydınlatırsan çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden..
Nerdeeee bn hala cift cizgi yakalayamadim 26 gun bugun
Ben bu sabah gebelik test yaptim 29 gunumdeyim ikinci cizgi hafif ciktii ama dikkatli bakinca gozukuorduuu sizce hamile ola bilirmiyimm
Ovulasyon dönemi lekelenmesi olan oldu mu hiç
Bilmiyorum soğan kürü yapıodum ondan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?