Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım akşam saatlerinde yap erken yapma idrarını bıraz beklet ve sıvı alma idrardaki lh hormonunu seyreltiyormuş o yüzden gerçek sonuc vermiyormuş

ilk değilse de 2. idrarla yapıyordum ve bekletmeden yapıyordum ondan mı çıkmadı acaba..:44: yoksa kendime gariban tesellisi mi arıyorum bilinmez artık... teşekkür ederim ilgin için...

ben gecen ay öğlen 1 gibi idrarımı yapıyordum en az 3-4 saat sıvı almamaya calıstım ve aksam 5 gıbı yaptım testlerımı her..en doğru sonucu bu sekılde aldım ben kızlar..

Kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım, haftalardır forumda okumadığım konu kalmadı :)

3 yıldır evliyim, hatta bugun evlilik yıldönümümüz :)

2 ay öncesine kadar dogum kontrol hapıyla korunuyorduk, cocuk istedigimiz için korunmayı bıraktık. ayrıca pko'luyum, evlenmeden önce ilaç kullanmadıgım zamanlar adetlerimde düzensizliklerim vardı, hatta evlendikten sonra ilaç kullanmama ragmen bikaç kere adet düzensizliği yaşadım hep. ayrıca adetime 9-10 gün kala 1-2gün süren lekelenme şeklinde kanamalarım olurdu her ay, şubat ayında doktora gittik, yapılan kontrol ve testler sonucunda rahmimde çok minik bir polip oldugunu ve bu ara kanamaların da polipden kaynaklandıgını soyledi doktorumuz. kullandıgım dogum kontrol hapını da değiştirmişti, yani şubattan haziran başına kadar qlarista'yı kullanmıştım. Ama yine de ara kanamalarım hep olmuştu. birde nisan ve mayıs aylarında soğan kürünü uyguladım. haziran başında da ilacı bıraktım, ve ilacı bırakmama rağmen tam 28 gün sonra 4 temmuzda adet oldum, ara kanamalarımda olmadı. sanırım soğan kürü rahmimdeki polipimi eritti diye düşünüyorum. bu ay laboquick ovu testlerinden aldım. 20 temmuzda iki koyu çizgiyi yakaladım o geceyi değerlendirdik, ertesi gün akşam yine test yaptım yine iki koyu çizgi vardı. 4-5 saat sonra testi yaptım bu sefer T çizgisi cye göre daha açıktı. Fakat o günü değerlendiremedik. Bu ne demek oluyor kızlar? akşam çift çizgi cıkıp gece silikleştiyse çatlamış mı oluyor yumurtalarım. bugun akşam yani 22sinde yine test yaptım ve yine t çizgisi biraz daha silikti, bugünü de değerlendirdik.
geçen ay adetim geçtikten sonra gün aşırı hep ilişki oldu ayrıca.
Sizce ovu günlerini iyi değerlendirmişmiyim? son olarak sabahtan beri gögüs uçlarımda özellikle sağ gögüs ucumda daha çok olmak uzere inanılmaz bir hassaslık oluştu, dokunamıyorum bile. lütfen durumumu değerlendirin kızlarr.. tavsiyelerinizbekliyorum. :26::26:

slm kızlar bende dün adetimin 7.gününde yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı bugün tekrar yapacağım ama bu kadar erken silik çıkmasına şaşırdım gerçi inş. bu ay erken yumurtlarım bayramdan sonra 10 gün tatile gidiyoruz ailemle birlikte o yüzden o zamana kadar yumurtladım yumurtladım:)

Ozele mi gidiyosun acaba devlet Hastaneleri bi yil gecmeden bakmiyomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende özele gitmiştim fakat bana hap vermişti. yumurtam büyüdügünde de koldan iğne vurdu ilişki gününü hatta saatini bile belirledi ama gebelik yok yine bende bu ovulasyon testini denemeye karar verdim umarım senin için durum farklı olur canım

ben gecen ay öğlen 1 gibi idrarımı yapıyordum en az 3-4 saat sıvı almamaya calıstım ve aksam 5 gıbı yaptım testlerımı her..en doğru sonucu bu sekılde aldım ben kızlar..

canım ben bu ay ovu testinden sonuç alamamış birisi olarak sana sormak istediğim şu ki;
öğlen 1 gibi yaptığın idrarı bardağa alıp bekletip de mi akşam 5 de yapıyordun yoksa akşam 5 de yaptığın test için ayrı idrar mı kullanıyordun?
bende öğlen 12.30-13.00 gibi test yapıyordum ama idrarı bardağa alıp hemen yapıyordum testi bardakta bekletmek mi gerekli acaba test kağıdını dikkatli okudum ayrıntılı bilgi yok bu konuda...
beni nasıl yaptığın hususunda aydınlatırsan çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden..

Nerdeeee bn hala cift cizgi yakalayamadim 26 gun bugun

1 de idrarını yap wc ye.5 ekadar tuttum ben sonraki idrarımı 4 saat tuttum yani.tutabıldıgın kadar tut cnm.sıvı alma bu zaman içinde.5 te yaptıgın idrarla yaptım ben testı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben aranıza yeni katıldım. Uzun zamandan beri forumu okuyorum Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun. Kandiliniz de mübarek olsun bu arada Ben de lab ovülasyon testlerinden aldım ama sanırım stresten adet olamadım en kısa zamanda olup bende başlamak istiyorum Rabbim hepimize nasip etsin.

Nerdeeee bn hala cift cizgi yakalayamadim 26 gun bugun

hayırlısı canım ya inşallah kavuşuruz yavrumuza en kısa zamanda stres yapınca kanallar açılmıyormuş ve gebelik olmuyormuş gel gelelim insan stresten kurtaramıyor kendini sadece bu düşünce değil ki hayat strest zaten işler ,borçlar vs vs

Ben bu sabah gebelik test yaptim 29 gunumdeyim ikinci cizgi hafif ciktii ama dikkatli bakinca gozukuorduuu sizce hamile ola bilirmiyimm

Ben bu sabah gebelik test yaptim 29 gunumdeyim ikinci cizgi hafif ciktii ama dikkatli bakinca gozukuorduuu sizce hamile ola bilirmiyimm

Canim gebelik olmasa o cizgi cikmaz.silikligi erken olmasindandir. Ins hamilesindir hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…