- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.001
Ovulasyon dönemi lekelenmesi olan oldu mu hiç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testi yaptım böle cıktı yumurtlamadan bikaç gün sonra da hep buna yakın cıkmıştı bugun ilke önce T çizgisi belirdi yorum yapar mısınız Eki Görüntüle 1200495 :18::18::18:
Kizlar bn bundan hicbisi anlamadim ikiside ayni anda yaptim birinde hic yok birinde var nasi test bunlar 27 gun hala goremedim bn kesin ya kacirdim yada hala yumurtlamaddim kafami karistrdi bu tesyler ya
canım bu testler negatif su gün içinde tükettinmi cok ondan böyle cıkabilir.ben orucken acmaya yakın bakmıstım.gerci baktımda ne oldu olsa simdiye olurdu yumurta döllendikten 1 hafta sonra belli olurmus benim negatif belkide yumurtlamadımdevam et gülüm yapmaya bence
Ee gecen senin pozitif cikmisti ki ya bn bisi anlmadim bigun hic cikmiuo ertesi gun silik cizgi cikiyo bugun ayni anda iki test biri baya koyu ama pozitif degil oteki nerdeyse hic gorunmuyo su icmiyorum tuvaletimi de tutuyorun uc dort saat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım koyulastıysa yaklasıyo demektir.devam et yapmaya canım.benim koyuydu ama gebelik olmadı olsa belli olurdu simdiye
ayyy inşaallah hamilesindir genelde boyle olunca hamile ooluyorlarbi gebelik testi yapsan aslında silik de olsa çıkar:26:
canım gerçekten benim de pek bir bilgim yok burada okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim ama testi yapmadan önce dikkat etmen gereken şeyler var mesela en ideal saatler sabah 11 öğlen 3 ve 5 ve en az iki saat öncesinden tuvalete sıkışık olmak gerek ve 4 saat sıvı tüketmemek. belki biliyorsundur ama az önce yaptım dediğin için belki ondan silik çıkmıştır sıvı tüketimie dikkat etmemiş olabilirsin.Merhaba canım bende az önce ovulasyon testi yaptım senin en son paylaştığın resim gibi çıktı ne oluyor öyle daha koyulaşıyormu hiç bişey anlamadim bu konu hakkında bilgin varsa bana yardım edebilirmisin.
11. Günü bugün canım. Bunları ben bilmiyordum yardım ettiğin için teşekkür ederim yarın tekrar denerim bu kriterlere uygun olarak umarım pozitif çıkar
kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testi yaptım böle cıktı yumurtlamadan bikaç gün sonra da hep buna yakın cıkmıştı bugun ilke önce T çizgisi belirdi yorum yapar mısınız Eki Görüntüle 1200495 :18::18::18:
yapıcam canım sabah ilk idrarla yapayım diyorum
Rabbim inşaallah ikinci çizgiyi gösterir hayırlı haberlerini bekliyoruz
hamileyimmmmmm
hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?