Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayyy inşaallah hamilesindir genelde boyle olunca hamile ooluyorlar bi gebelik testi yapsan aslında silik de olsa çıkar:26:

Kizlar bn bundan hicbisi anlamadim ikiside ayni anda yaptim birinde hic yok birinde var nasi test bunlar 27 gun hala goremedim bn kesin ya kacirdim yada hala yumurtlamaddim kafami karistrdi bu tesyler ya

Eklentiler

• $1406223000586.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar bn bundan hicbisi anlamadim ikiside ayni anda yaptim birinde hic yok birinde var nasi test bunlar 27 gun hala goremedim bn kesin ya kacirdim yada hala yumurtlamaddim kafami karistrdi bu tesyler ya

canım bu testler negatif su gün içinde tükettinmi cok ondan böyle cıkabilir.ben orucken acmaya yakın bakmıstım.gerci baktımda ne oldu olsa simdiye olurdu yumurta döllendikten 1 hafta sonra belli olurmus benim negatif belkide yumurtlamadımdevam et gülüm yapmaya bence

Ee gecen senin pozitif cikmisti ki ya bn bisi anlmadim bigun hic cikmiuo ertesi gun silik cizgi cikiyo bugun ayni anda iki test biri baya koyu ama pozitif degil oteki nerdeyse hic gorunmuyo su icmiyorum tuvaletimi de tutuyorun uc dort saat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım koyulastıysa yaklasıyo demektir.devam et yapmaya canım.benim koyuydu ama gebelik olmadı olsa belli olurdu simdiye

kızlar bende adetten birgün önce meraktan yaptım ikinci çizgi silikti ama belirgindi adetin 7-8-9. günleri yaptım silikti ama 9. gün diğerlerine göre daha koyuydu ama negatifti yani. 10. günden sonra çizgi neredeyse hiç belli değil ben anlamadım şimdi normalde kademe kademe koyulaşması gerekmez mi?? alttaki son foto 10. gün akşam yapıldı.
şuan 12. gün çok çok silik
niye birden düştü lh.
regl döneminde Lh yüksek olurumu ki
normalde reglim düzensiz son 3 aydir yasmin kullandım son adetten(sat13 temmuz) önce bıraktım.
kafam karışık.

Merhaba canım bende az önce ovulasyon testi yaptım senin en son paylaştığın resim gibi çıktı ne oluyor öyle daha koyulaşıyormu hiç bişey anlamadim bu konu hakkında bilgin varsa bana yardım edebilirmisin.

canım gerçekten benim de pek bir bilgim yok burada okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim ama testi yapmadan önce dikkat etmen gereken şeyler var mesela en ideal saatler sabah 11 öğlen 3 ve 5 ve en az iki saat öncesinden tuvalete sıkışık olmak gerek ve 4 saat sıvı tüketmemek. belki biliyorsundur ama az önce yaptım dediğin için belki ondan silik çıkmıştır sıvı tüketimie dikkat etmemiş olabilirsin.
Bu kriterlere dikkat edildiği halde böyle çıkıyorsa son resim negatif demek.
Reglinin kaçıncı günü yaptın? Bir de kademe kademe koyulaşması gerekiyor mu bende bilmiyorum tecrübeli hanımlardan yardım bekliyorum

11. Günü bugün canım. Bunları ben bilmiyordum yardım ettiğin için teşekkür ederim yarın tekrar denerim bu kriterlere uygun olarak umarım pozitif çıkar

Bu başlığı günlerdir okuyorum genelde senin durumunda olanlar hamile haberlerini veriyor inşallah senin de öyledir,:81:
Darısı bizim başımıza

kızlar benim adet döngüm 27 günde bir. bu ay ovu testi kullandım ama iyice kafam karıştı hemen hemen hergün silik çizgi çıktı 13. gün biraz koyulaştı ama dün yine silik çıktı testi yapmaya devam etmeliyim?
Eki Görüntüle 1201228

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…