Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar bn bundan hicbisi anlamadim ikiside ayni anda yaptim birinde hic yok birinde var nasi test bunlar 27 gun hala goremedim bn kesin ya kacirdim yada hala yumurtlamaddim kafami karistrdi bu tesyler ya

canım bende testi 10. günden 20. güne kadar yaptım ve sadece 15. gün hafif koyulaştı ama hiç pozitif olmadı... sonrasında da çizgiler giderek silikleşti bende 20. günden sonra bıraktım test yapmayı sanırım bu ay yumurtlamadım ben durumu ona yordum zaten ramazandan dolayı doğru düzgün ilişki de olmadı bu ayı es geçtim bende...bu testler insana hepten stres yaptırıyor en iyisi akışına bırakmak sanırım hesap kitap yapa yapa bir hal olduk ama tutturamadık belki boşverirsek tutar... (ama nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok o ayrı tabi... ben aylardır uğraştım ama başaramadım düşünmemeyi)

canım sen yinede devam et yapmaya belki yakalarsın nedendir bilinmez çok kişide duydum böyle hafif koyulaşıp sonradan silikeşen çizgileri.. bu ay benimde başıma geldi pozitifi yakalayamadım inş. sen yakalarsın

Sinirimi bozdu testler ya en iyisi iki gunde bi iliski ne dusunuyoz ki ya off vallahi gina geldi artik :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinirimi bozdu testler ya en iyisi iki gunde bi iliski ne dusunuyoz ki ya off vallahi gina geldi artik :'(

Katılıyorum ben de 12. Gundeyim ama hiç ikinci cizgide artis bile yok zaten sperm omru 72 saat değil mi hani illa o güne mi denk getirmek gerekiyor

Selam kızlar ovulasyon test yaptım 1 yıllık evliyim 19 yaşındayım 8 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım size resimimi yollasam bir bakarmısınız acaba ne zaman pozitif olacak bu test 11. gün bugünn

Yavas yavas koyulasmasi mi gerekiyor ? Çok silikken birden koyulastigi oluyor mu acaba ? Ben 12. Gundeyim hala cok silik ve önceki gune gore artis falan da yok

Son düzenleme:
Merhaba. Lutfen shu ovulyasyon ishini bilen biri varsa allah ashkina bilgilendirsin. Bu ayin 10u adet gordum,15i bitdi. Adet dongum 30 gun. Demin ovul testi yaptim. Boyle cikti. Yorumlarmisiniz?

Eklentiler

• $1406294916699.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?

Liva ovulasyon testiyle beraber ateş ve vücut belirtelerini takip etmeni öneririm sadece testle kaçırabiliyorsun

Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?

Eşinin sperm testinde bir anormallik yoksa bence bu geceyi de değerlendirin

Kızlar ovulasyon testime bir bakar mısınız bugün regl olmam gerekiyor ama henüz bir şey yok. ..Gebelik Testi yapmak istemiyorum henüz

Eklentiler

• $1406351495614.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…