- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.021
Kizlar bn bundan hicbisi anlamadim ikiside ayni anda yaptim birinde hic yok birinde var nasi test bunlar 27 gun hala goremedim bn kesin ya kacirdim yada hala yumurtlamaddim kafami karistrdi bu tesyler ya
kızlar benim adet döngüm 27 günde bir. bu ay ovu testi kullandım ama iyice kafam karıştı hemen hemen hergün silik çizgi çıktı 13. gün biraz koyulaştı ama dün yine silik çıktı testi yapmaya devam etmeliyim?
Eki Görüntüle 1201228
hamileyimmmmmm
canım bende testi 10. günden 20. güne kadar yaptım ve sadece 15. gün hafif koyulaştı ama hiç pozitif olmadı... sonrasında da çizgiler giderek silikleşti bende 20. günden sonra bıraktım test yapmayı sanırım bu ay yumurtlamadım ben durumu ona yordum zaten ramazandan dolayı doğru düzgün ilişki de olmadı bu ayı es geçtim bende...bu testler insana hepten stres yaptırıyor en iyisi akışına bırakmak sanırım hesap kitap yapa yapa bir hal olduk ama tutturamadık belki boşverirsek tutar...(ama nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok o ayrı tabi... ben aylardır uğraştım ama başaramadım düşünmemeyi)
Sinirimi bozdu testler ya en iyisi iki gunde bi iliski ne dusunuyoz ki ya off vallahi gina geldi artik :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar ovulasyon test yaptım 1 yıllık evliyim 19 yaşındayım 8 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım size resimimi yollasam bir bakarmısınız acaba ne zaman pozitif olacak bu test 11. gün bugünn Eki Görüntüle 1201572Eki Görüntüle 1201572
11. günse daha erken yapmaya devam et adet döngüne göre tahminen 12,13,14,15,16 günlerde çizgi koyulaşabilir
hayırlısı inş. yakalarsıninşallah tatlım ya adetlerim düzensiz hiç belli olmuyor 8.günden beri yapıyorum yavaş yavaş koyulaşıyorda işte sabırsızız biraz
hayırlısı inş. yakalarsın
Yavas yavas koyulasmasi mi gerekiyor ? Çok silikken birden koyulastigi oluyor mu acaba ? Ben 12. Gundeyim hala cok silik ve önceki gune gore artis falan da yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
Eşinin sperm testinde bir anormallik yoksa bence bu geceyi de değerlendirin
Afrodiiiiiit ne güzel haber çok sevindim hadi yolumuzu açın peşinizden geliriz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?